Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 634)
Filtruj recenzje
2 634 wyniki
Oceny podróżnych
1 803
394
228
115
94
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 803
394
228
115
94
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 634 recenzji
Zrecenzowano: 27 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

To chyba najlepszy hotel w jakim bylem. Moze nie jest nowy ale bardzo zadbany i niesamowicie czysty. Ma duzo udogodnien za ktore gdzie indziej trzeba doplacac(sejf, uzupelnianie lodowki itp) Baseny wewnetrzne, zewnetrzne, silownia, korty, mini golf -jest co robic. Dla dzieci zoo i aqapark. Obsluga grzeczna i fachowa. Jedzenie pyszne dostepne 24h. Drinki z markowych alkoholi. Plaza przy hotelu, lezaki, domki na plazy. POLECAM. Chyba jeszcze tam wroce

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, MISTRZYODA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Yönetici, Amara Dolce Vita LuxuryOdpowiedź udzielona 1 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest 'MISTRZYODA',

We would like to thank you for choosing Amara Dolce Vita Luxury and thank you for your time to share your experience. We would like to welcome you again as soon as possible and make Amara Dolce Vita Luxury difference again.

Our respect.

Amara Dolce Vita Luxury Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 października 2018 z urządzeń przenośnych

Miła, wspaniała i zgrana obsługa hotelowa. Świetny hotel- zadbany. Jedzenie zawsze bardzo dobre i świeże. Animacje jak i animatorowie zawsze zabwni i uśmiechnięci... jest bardzo zabawnie jak i kest miła bardzo atmosfera. GORĄCO POLECAM

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, ArletaF7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KILITHOSPITALIT... G, Yönetici, Amara Dolce Vita LuxuryOdpowiedź udzielona 11 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest ArletaF7,

Thank you for your wonderful and full of positiveness feedback regarding your stay in Amara Dolce Vita Luxury! We are very pleased and honored to read your kind comments.


We are looking forward to welcoming you again and wishing you a great day.

Sincerely Yours,

Amara Dolce Vita Luxury Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 kwietnia 2018

Hotel zapowiadał się fantastycznie! Niestety, po przyjeździe dostaliśmy inny pokój - mieliśmy być zakwaterowani w pokojach deluxe, dostaliśmy pokoje w części klubowej. Nie mieliśmy ciepłej wody, jedzenie w hotelu słabe, tłumy pijanych turystów z Rosji, daleko do centrum Tekirovej. Jest tyle pięknych hoteli w Turcji - omijajcie ten szerokim łukiem.

Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Tomek871
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KILITHOSPITALIT... G, Yönetici, Amara Dolce Vita LuxuryOdpowiedź udzielona 21 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We appraciate the time you spent to write review about your stay at Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa.
We feel really sorry if these things that you mentioned disturbed you during your stay and were not like you expected.

We just would like to note that it is not polite to write not appropriate things about other nationalities.

Thank you again for giving us the possibility of improving our service and we would appreciate if you would come again and give us the opportunity of hosting you one more time so we can prove that we work hard in every guest advice.

Sincerely Yours,
Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 października 2017

Od dawna wiadomo, że baza hotelowa w Turcji to jedna z najlepszych w Europie, co potwierdza się w stu procentach. W hotelu byliśmy dwukrotnie w okresie zimowym. Doskonała infrastruktura , z podgrzewanym basenem wewnętrznym oraz również zewnętrznym (w lutym 30stopni) . Świetne jedzenie,obsługa , piękne duże pokoje i rozległy teren wokół obiektu pozwalający na długie spacery w ciszy wśród bujnej roślinności. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Popołudniami i wieczorem muzyka na żywo,codziennie inna. Nie można się nudzić nawet jeśli trafimy na niepogodę. Polecamy to miejsce gorąco!,

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecamy pokoje w budynku „Portofino” oraz Club room.
Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, 437paulina_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmaraWorld, Yönetici, Amara Dolce Vita LuxuryOdpowiedź udzielona 26 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Paulina,

Thank you for your review. We are proud to hear that we could create remarkable holiday experience for you during the recent stay at Amara Dolce Vita Luxury.
Our gratitude for your praising words dedicated to our staff and the service qualities. We look forward to seeing you again.

Kind regards,
Amara Dolce Vita Luxury Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 marca 2016

Jeżeli ktoś chce spędzić urlop w atmosferze przepychu i luksusu ( oczywiście w tym przedziale cenowym) to gorąco polecam Amara Dolce Vita. Od kilkunastu lat co roku wyjeżdżamy wiosną do Turcji . Ostatnie dwa lata w tym hotelu. I już więcej nie szukamy. Będziemy tu przyjeżdżali zawsze Przez cały okres pobytu czuliśmy się rozpieszczanymi gośćmi. Wszystko na wysokim poziomie. Nie żałowali dobrej jakości jedzenia (świeżo wyciskane soki na śniadanie i w specjalnym witaminowy barze, jagnięcina dobrej jakości, powszechnie owoce morza i inne specjały) W kilku czynnych barach oryginalne alkohole uznanych marek. Zastawa na których serwuje się napoje w barze najwyższej jakości, do każdego alkoholu specjalne zestawy. Nikt natrętnie nie wyciąga ręki po napiwki. Pokoje czyste i zadbane, codziennie wieczorem na poduszce eleganckie czekoladki. Kryty basen, basen zewnętrzny z podgrzewaną wodą., Sauny, łaźnie parowe, hamman - wszystko OK. Obiekt na kilkudziesięciu hektarach z własnym zoo, jest gdzie spacerować.Prawdziwy wypoczynek.

Termin pobytu: marzec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, mirtok2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmaraWorld, Guest Relations Manager, Amara Dolce Vita LuxuryOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear mirtok2016,
Our gratitude for your kind feedback. It is a delight to know that you spent your holiday on highest level. We are happy that you got pleasant impressions of the hotel and especially loved our food, drinks, bars, rooms and pools.

We hope to have the pleasure of seeing you at Amara Dolce Vita Luxury again in the near future.

Kind regards,
Guest Relations Department
Amara Dolce Vita Luxury

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji