Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (455)
Filtruj recenzje
455 wyniki
Oceny podróżnych
202
117
63
29
44
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
202
117
63
29
44
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 455 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Właśnie wróciłem z wakacji 14 dniowych i na gorąco recenzja. Hotel świeży, otwarty w 2015, 7 pięter. My mieliśmy pokój 4112 (4 piętro) widok na baseny i w oddali morze. Pokój czysty, sprzątany codziennie, lodówka uzupełniana o wodę, fantę, colę. Klimatyzacja działa jak należy. Jeśli chodzi o hałas to dwa czy trzy razy w ciągu 14 dni wieczorem była dyskoteka w pianie, więc trochę dłużej było głośno. Raczej nie przeszkadza to. Restauracja spora. Nie czekaliśmy na stolik nigdy. Kolejki do dań znośne. Jedzenie raczej powtarzające się. Kilka razy były wieczory z innymi daniami. Nie zapomnijcie, że co kilka dni jest grill na zewnątrz w końcu restauracji przy basenie dziecięcym. Restauracje a'la carte Turecka, Rybna i Włoska. Byliśmy w rybnej i tureckiej. Polecam rybną na plaży. Na terenie obiektu kilka barów. Alkohol jak to w all raczej słaby i jeśli pijecie jeden rodzaj drinków to nie spodziewajcie się powtarzalności. Aquapark raczej mały (6 zjeżdżalni). Przejście na plażę ok 200-300 metrów bardzo klimatyczne i spokojne. Alejka wokół drzew i kwiatów. Wieczorem bardzo głośno "grają" świerszcze. Plaża raczej czysta. Wejście do morza troszkę kamieniste. UWAGA: w miarę szybko robi się zbyt głęboko dla dzieci. Ilość leżaków czy na basenie czy nad morzem wystarczająca. Nawet jeśli wyjdziecie na basen po 10.00 macie szansę na znalezienie wolnych leżaków. Klubik i animacje dla dzieci akceptowalne (bez języka Polskiego). Animatorzy raczej nie narzucający się. Sporo konkurencji sportowych jak strzelanie, siatkówka, bule, water gym, zumba, joga itd. Wieczorne programy średni poziom. Hotel leży troszkę na uboczu, więc jeśli chce zrobić zakupy to wyjazd do Manavgatu linia 2 lub 10 spod hotelu. Ogólnie w kilku hotelach już byłem. Hotel porównywalny z innymi. Odnośnie turystów to większa część to Rosjanie, później Turcy i Niemcy, Polacy i cała reszta. Porozumieć się najłatwiej po Rosyjsku lub Niemiecku. Angielski jest troszkę słabszy. Raczej polecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: Od strony rzeki lepsza strona świata jest (rano jest słońce, a wieczorkiem miły cień). No i od rzeki jest znacznie ciszej.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, JurekMa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Diamond Premium Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear JurekMa,

Thank you for sharing your Diamond Premium Hotel & Spa experience with fellow TripAdvisor readers.

We are continually working hard to increase our service quality to give the best service to our guests It's great that our culinary offer also met your taste.

Many thanks for the warm compliments you addressed to our hotel staff and services.

All the pleasure was shared with the entire team and we hope to see you again in the future.

Best personal regards
Your Diamond Premium Hotel & Spa Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Hotel jednym słowem super , obsługa hotelowa bardzo uprzejma , jedzenia bardzo dużo nie sposób przejeść choć prawie codziennie to samo. Małym minusem był słabo działający internet . W hotelu przewaga Rosjan i Niemców .

Wskazówka dotycząca pokoi: Hotel cichy , pokoje przestronne
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, tychy81
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Diamond Premium Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear tychy81,

Thank you for sharing your feedback on TripAdvisor and thereby giving us the opportunity to enhance our service experience.

We want to offer to our guests a safe, clean and fun environment.We are pleased we were able to able to exceed your expectations.

Guest satisfaction is so important to us and we're really glad that we met all your expectations.

Looking forward to the day when we welcome you back to the hotel.

Sunny regards from Side
Your Diamond Premium Hotel & Spa Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019

Myślę że mogę polecić ten hotel. Pokoje były przestronne i ładnie urządzone, sprzątane codziennie nawet jeśli zostawiło się informacje że śpimy obsługa zawsze sprawdza czy ktoś jest w pokoju i przynajmniej wyrzuca śmieci, składa ręczniki i pościel. Codziennie uzupełniany jest też mini barek w napoje butelkowane ( cola, fanta, woda) Oczywiście dla osób które bardzo chcą znaleźć jakieś niedoskonałości zawsze coś się znajdzie ( pękniecie na suficie, niedoczyszczone fugi czy kabiny prysznicowe ) ale uważam że czystość jest dobra i nie ma czego się bać. Mimo że hotel jest bardzo duży (pokoje znajdują się od 1 do 7 piętra) nie czuć tłoku. Duża ilość barów, tarasów i innych pomieszczeń sprawia że gdzieś ci wszyscy ludzie się rozchodzą. W okresie lipca nie było problemów ze znalezieniem wolnych leżaków na plaży. (zajętych było może z połowa). Basen był bardziej oblegany ale obsługa hotelu potrafi przejść i zebrać ręczniki z „zarezerwowanych leżaków” co uważam za duży plus. Jedzenie dość urozmaicone choć jak w takim przypadku dużo dań się powtarza. Na kolacje (chyba co 2 dzień) pojawiają się dania tematyczne (meksykańskie, rybne, tureckie) i tu jeden mały minus dania te kończą się już po 30-40 minutach więc można się nie załapać.
Cały pobyt uważam za udany.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, ireczkops
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Diamond Premium Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear ireczkops,

On behalf of Diamond Premium Hotel & Spa we would like to thank you for choosing our hotel.

Great that we could convince you of the cleanliness of our hotel.

Also thanks for your kind words and mentioning that hotel generously offers a good choice of menu throughout the week.

It was certainly a pleasure looking after you and we hope to welcome you soon again.

Best personal regards from Side
Your Diamond Premium Hotel & Spa Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019

Byliśmy w tym hotelu od połowy lipca 2019 roku (16-23.07.2019). Stanowczo najgorszy hotel pod względem obsługi (dodam że w Turcji bywamy od kilku lat co rok więc jakieś doświadczenie jest). Ale od początku...
Sam budynek, baseny jak i pokoje śliczne ale na tym kończą się plusy.
Jedzenie przeciętne. Obsługa nie zauważa w ogóle gości z Polski (zero zainteresowania ze strony animatorów). Barmani mało sympatyczni i jakby pracowali tam za karę. Sejf w pokojach dodatkowo płatny.
Jednakże to wszystko było do przeżycia do momentu ostatniego dnia...
Spakowaliśmy walizki po kolacji i zostawiliśmy w pokoju (odjazd autokaru był o 1:00 w nocy). Chwilę przed odjazdem udaliśmy się po walizki i pojechaliśmy na lotnisko. Po otworzeniu walizki w Polsce ku naszemu zdziwieniu okazało się że brakuje w niej kosmetyków, biżuterii, perfum, torebki. Oczywiście hotel odpisał że rozmawiali z obsługą i nikt nic nie wie ale to było do przewidzenia.
Mam wiele hoteli które mogę polecić w Turcji ale ten z pewnością do tych nie należy, a szkoda...

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, MilenaO114
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Diamond Premium Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear MilenaO114,

Thank you for taking the time to comment and share your experience.

One of our main goals is to offer varied culinary delights so we are sorry that we didn't meet your taste. Please be assured that we will investigate these issues thoroughly. We apologize that we were unable to meet your expectations. Your comments will definitely help us to improve.

Please be assured that this does not reflect our service standards and that we will follow up the situation with our entire team to make improvements in these points.

Despite your disappointment we would hope to welcome you back to our hotel to convince you of the improvements.
Your Diamond Premium Hotel & Spa Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2019

Hotel ładny jedzenie dobre basen i leżaki plaża są ok.Notomiast traktowanie gości z polski jest bardzo złe animatorzy są wręcz wrogo nastawieni nawet do dzieci z polski. Rozmowa z menadżerem hotelu nic nie pomogła na zarzuty odpowiedział że jest nas stosunkowo mało i nie możemy za dużo wymagać Turcy,Rosjanie ,Niemcy mogą wszystko,poprostu da się odczuc że jesteśmy gorszą nacją. Nie polecam tego hotelu omijajcie go ,byłem już pare razy w Turcji i według mnie i moich znajomych razem dziewięć osób jest to najgorszy hotel.pobyt w hotelu 12.07 2019 do 24.07.2019.HOTEL PORAŻKA WYRZUCONE PIENIODZE !!!!!!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
2  Dziękujemy, Krzychu-kg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Diamond Premium Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Krzychu,

First and foremost we would like to thank you for taking the time to bring this discontent to our attention.

First and above all we would like to state that we are very sorry for the tough break that you experienced in our hotel. We consistently try our best to serve our guest equally regardless of their status such as, religion, language, nationality and cultural diversity for many years. We terribly apologize on behalf of the other guest for the things you have experienced. The unfortunate incident that you faced has been carefully examined by us. We would like to state that besides we are responsible for our entire guests’ safety and security that occasionally we do face experiences related to arguments between guests. We would like to say that a guest somewhat bothering another guest, especially pertaining to his/her color, is unacceptable for us that racism is never tolerated by the hotel. Nevertheless in these kind of situations we would like to point out that we are to warn the stated guest on the first encounter, if repeated, it is subject to provide their early check out from property through their agency itself.

Despite your disappointment we would hope to welcome you back to our hotel to convince you of the improvements.
Your Diamond Premium Hotel & Spa Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji