Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (941)
Filtruj recenzje
941 wyniki
Oceny podróżnych
429
238
125
73
76
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
429
238
125
73
76
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 941 recenzji
Zrecenzowano: 13 lipca 2019

Byliśmy w hotelu pod koniec Czerwca,hotel robi mega wrażenie na samym wejściu. W hotelu czystko codziennie sprzątane pokoje duże wszechstronne, super atmosfera, jedzenie bardzo dobre, duży wybór, duży wybór alkoholi i świtni ludzie za barem którzy podawaja ci drinka z uśmiechem porozmawiaj posmieja się a nie jak za karę by tam byli,duzo atrakcji. Polecam hotel z czystym sumieniem. Bardzo fajni animatorzy.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Miłosz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuestServiceT1, Halkla İlişkiler Müdürü, TUI MAGIC LIFE JacarandaOdpowiedź udzielona 14 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you for your nice comment. We hope to see you again.

Best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie super hotel, czytając poprzednią opinię pani o robakach, chce mi się śmiać. Miałam przyjemność widzieć i słyszeć tą panią, która robiła afery. Po pierwsze karaluchy, były Żukami, po drugie podobno Polacy umieszczani są w dolnym skrzydle, nie prawda jesteśmy Polakami, byliśmy na 5 piętrze w apartamencie rodzinnym, klimatyzacja w pokoju jak i w części wspólnej działała, chyba że owa pani jadła w zewnętrznej części restauracji (na dworze), duży wybór jedzenia, nie było żadnego smrodu stęchlizny, z łazienki nie lała się żadna woda, pokoje czyste, a płatki, o których owa pani pisała, były dekoracją pokoju. Jest to nasz 5 hotel w Turcji, a 2 z Seri Tui magic i uważam, że jest na prawdę super. Kolejny będzie też z tej serii , dziękujemy za miły pobyt i uważam, że opinia pani od robaków jest po prostu złośliwa (bo nie dostała prezentu). I proszę nie pisać, że wszyscy Polacy na coś narzekali, bo na jedno ze spotkań na którym byłam jedyną osobą, która miała o cokolwiek pretensje, była "pani robak". A co do obsługi, sami podchodzą i pytają czy wszystko ok, nie jak napisała "pani robak", że wszystko olewają. A muszki na plaży chyba pani przyciągała, bo u nas żadnych nie było. Zresztą proszę obejrzeć zdjęcia. Serdecznie polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, iza i
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuestServiceT1, Yönetici, TUI MAGIC LIFE JacarandaOdpowiedź udzielona 5 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you for your nice comment. We hope to see you again.

Best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2019

Hotel na zdjęciach jak i w realu wygląda bardzo dobrze, ale już po przyjeździe czekało na nas dużo innych nieciekawych atrakcji. Tui przywiozło nas do hotelu po dodatkowym 1,5 godzinnym oczekiwaniu w zapalonym autobusie pełnym spalin na na rezydenta, który wszedł do autobusu, żeby nas przywitać w Turcji. Tym sposobem dotarliśmy do hotelu przed północą, gdzie zaproponowano nam do jedzenia suche bułki i cytrynę. Nad ranem w pokoju przywitały nas duże czarne robaki. Poza tym całą noc nie spaliśmy bo okna w pokoju nie były w ogóle szczelne, więc cały ruch z ulicy, szczególnie hałas motorów był nie do zniesienia w nocy. Po rozmowie na recepcji i zgłoszenia obecności insektów w pokoju przydzielono nam inny pokój, ale w tym samym sektorze, trochę wyżej, to jest od hałaśliwej ulicy bez szczelnych okien. Jak tam weszłam to w całym pokoju było mnóstwo resztek roślin, płatków róż i ten sam zapach stęchlizny co u nas. Był to ten sam pion więc te robale mogły wychodzić właśnie z tego pokoju. Na spotkaniu z rezydentką wszyscy ludzie domagali się przeczyszczenia klimatyzacji bo smród stęchlizny był nie do zniesienia, nie tylko w pokojach, ale przede wszystkim w tej bocznej części dla Polaków, już na samym parterze. W części centralnej dla Niemców zapach był normalny i klimatyzacja przy drzwiach działała. Rezydentka bardzo się starała, żeby zamienili nam pokój (głównie też ze względu na syna, który jest uczulony na pleśnie- pokazałam jej wyniki testu, ale w końcu po wielokrotnych prośbach na recepcji hotelu napisała mi list, że hotel nie chce współpracować. Po 2 dniach w hotelu na drzwiach pokoi pojawiły się informacje, że proszą o wyrozumiałość, ale będą opryskiwać pokoje przeciwko insektom. Później ludzie w tych pokojach musieli spać. Podstawowym wadą hotelu jest buta i brak chęci pomocy. Nic się nie da! Z jednej strony przepych i mnóstwo chodzących, nic nie robiących pracowników, z drugiej głupie oszczędzanie na klientach. Klimatyzacja w pokojach zablokowana na określoną temperaturę oraz całkowity jej brak w częściach wspólnych, korytarzach i jadalni (to jest urządzenia były tylko nie działały). Ludzie na każdym spotkaniu skarżyli się na zapach stęchlizny. W łazience woda wyciekała na całą podłogę, trzeba było wykładać ręczniki, żeby móc wejść. Jedzenie oprócz pizzy (która była na 5, z zastrzeżeniem, że do niej były duże kolejki) fatalne. Wszystko zmielone, przerabiane wiele razy. Był to nasz 7 pobyt w Turcji, ale zawsze jedzenie było super, zwłaszcza w Kamelya Selin lub Sherwood Breezes. Bo tu niby było wszystkiego dużo, ale ludzie nie ruszali większości "wędlin", ryba zawsze ta sama typu śledź w całości - w sumie same ości, nie nadająca się do jedzenia dla dorosłych, a co dopiero dla dzieci. Chałwa - symbol Turcji - myślę, że tej nie chcieli by jej sprzedawać nawet w Biedronce. To był hotel TUI i nie wiem, czy to czasem Niemcy tak nie oszczędzają, bo w innych hotelach w Turcji personel był miły i obsługa super. Na koniec przytrafiła nam się jeszcze jedna niespodzianka. Pani rezydentka w owym liści z przeprosinami napisała, że załączyła do listu drobny upominek na otarcie łez, tak pisało w liście, więc następnego dnia ponownie po raz 3 zeszłam z plaży (do plaży z pokoju około 950 metrów, czyli tam i z powrotem około 2 km), żeby przyjść na spotkanie z Panią Anią i zapytać co takiego nam przesłała, bo z recepcji dostaliśmy tylko list. Gadżet na recepcji jakoś się zagubił i nawet po interwencji Pani Ani się nie znalazł. Mówiąc prosto - totalny obciach. Na zagraniczne wakacje jeździmy kilka razy do roku i chyba na wszystkich łącznie wyjazdach tyle atrakcji nas nie spotkało. Część opinii o hotelu musi być ustawiona, bo ludzie na miejscu mówili zupełnie coś innego. Dodatkowo hotel jest obok terenów niezagospodarowanych i na plaży w dzień gryzły jakieś muszki, których było tysiące. Pozdrawiam

Wskazówka dotycząca pokoi: Proszę wybierać pokoje nie w budynku głównym tylko w bungalowach.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, alegram2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuestServiceT1, Yönetici, TUI MAGIC LIFE JacarandaOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

we are sorry for your happenes.
You had the chance to contact the management, guest service and also your tour operator in the club.

Best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019

Hotel świetny. Pokoje bardzo czyste, pyszne jedzenie, przemiła obsługa dbająca o gości, mnóstwo atrakcji dla każdego. Czuliśmy się zaopiekowani, każdy przyjaźnie nastawiony. Krótka droga na piaszczystą plażę. Gorąco polecamy!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, Wiktoria R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuestServiceT1, Yönetici, TUI MAGIC LIFE JacarandaOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you for your nice comment. We hope to see you again.

Best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Jeździmy dużo po świecie a w Turcji odwiedziłam wiele hoteli.Ten ma wszystko:duże pokoje(mogą być rodzinne podwójne,za dopłatą na miejscu 50$) Jedzenie dobre,brak naturalnych soków ale są owoce.Caly obiekt czysty i zawsze są wolne leżaki.Wieczorne animacje kiepskie ale jak w wielu tureckich hotelach.O 21.30Muzyka na żywo i tańce.Mozna bardzo przyjemnie spędzić ten czas.Drinki dobre,wystarczy zostawiać napiwek.Dla kobiet-nie ma balsamu do włosów w łazience,szampon i mydło jest z dozowników.Jest jeden kanał polski w telewizji a internet działa na terenie całego hotelu.Niedaleko hotelu,10 minut spacerkiem bazary i sklepy.Ceny świetne ale polecam zwiedzić Side-port i świątynie Apollo,czy muzeum i amfiteatr.Tam jest pełno sklepików a ceny najniższe jakie widziałam.Teraz sporty,hotel nastawiony jest na aktywnych a nad morzem w cenie mamy banan ,kajak i narty.Polecam,my byliśmy w 8 osób a wracamy w maju z podwojoną załogą.Jeszcze cena-zaplacilam końcem maja za 2 dorosłe i 12 letniego syna 4300zl na 7 dni.Co do morza to bezpieczne dla dzieci bo tej płytkiej strefy jest bardzo dużo i dla spacerowiczów wiele km plaży.Polecam też jedną tematyczna restaurację (Włoską-są 2 tylko inaczej się nazywają ale to samo jedzenie)Pyszny stek , łosoś i suflet czekoladowy.Bylismy w innych tematycznych ale to była porażka.Do ogólnej kolacji strój dowolny,nie ma przymusowych długich spodni.Polecam!!!

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, 234katarzynaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuestServiceT1, Yönetici, TUI MAGIC LIFE JacarandaOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you for your nice comment. We hope to see you again.

Best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji