Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rewelacyjny hotel - cudowne wakacje.”
Paloma Oceana Resort — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 6 dodatkowych witryn!
Paloma Oceana Resort
Miejsce nr 11 wśród 229 hoteli w Side
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 4 sierpnia 2017

To był nasz drugi pobyt w tym hotelu. Pokój standardowy z widokiem na morze - duży, czysty, klimatyzacja bardzo dobra. Jedzenie wyśmienite, kelnerzy zawsze uśmiechnięci, pomocni i szybko reagujący na potrzeby wypoczywających - pozdrawiamy Kazima - naszego ulubionego kelnera. Plaża przepiękna, czysta. Baseny duże. Na terenie hotelu mnóstwo zadbanej zieleni. W hotelu wśród gości panuje ogromna życzliwość, nie ma hałasu. To były kolejne wspaniałe wakacje w Palomie:) Do zobaczenia za rok. Monika i Andrzej

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, pedagogsp3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Oceana_Resort_PALOMA, General Manager, Paloma Oceana ResortOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Monika & Andrzej,
Thank you for praising us with this positive feedback following your 2nd stay at Paloma Oceana Resort.
We are honored to read all your gracious comments about the hotel as well as our team. Happy that another holiday of yours was fully enjoyable, we are looking forward to welcoming you back.
Best regards,
Arif ATAK
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 303)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 303 recenzji

Zrecenzowano 19 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel Bardzo Ładny ,dwa duże baseny ,piękna duża i szeroka plaża, leżaki i ręczniki bezpłatne hotelowe, bar na plaży , na terenie hotelu dużo Zieleni , jedzenie Bardzo dobre, bardzo miła obsługa hotelowa wieczorami seanse w amfiteatrze pózniej muzyka na żywo , bardzo mili i pomocni Animatorzy ,którzy starają sie o dobra zabawe ,szczególnie Omur Özkan pozdrawiamy z Polski

Data pobytu: czerwcu 2017, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, witek1986
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Oceana_Resort_PALOMA, General Manager, Paloma Oceana ResortOdpowiedź udzielona 21 czerwca 2017

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,
Arif ATAK
główny menadżer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano 19 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Grupa animatorów zasługuje na uwagę najmocniej. . . Są oni profesjonalistami w rzeczach, któe robią. . . W tym hotelu znajdą Państwo szereg atrakcji i każdy znajdzie coś dla siebie! Na początek zumba z bardzo wesołą i pełną energii Bilsen! Tańczy tak dobrze jak profesionalisa. Ona jest najlepsza i zawsze ma uśmiech na twarzy! Ona ma również serce pełne miłości! To dlatego ludzie kochają ją tak bardzo i chcą wziąć udział w zumbie z nią! I Ömür naprawdę szalony człowiek, ale pomocny i miły. . także potrafić śpiewać i tańczyć bardzo dobrze. . . Nigdy nie zapomnę udziału w strzelaniu z łuku. . . On nauczył mnie, jak to zrobić! Również robił kolejne zajęcia takie jak boccia, siatkówka i piłkę wodną! więc można spędzić wspaniały czas z nim! Te dwie osoby są najlepsze. . . Nigdy nie spotkałam tak pozytywnych i pełnych energii ludzi, którzy naprawdę kochają swoją pracę! Ich zaangażowanie i radość jest imponująca! Również wieczorne pokazy, które robili były doskonałe i zobaczyłem, że mieli naprawdę ciężko pracują aby pokaz był specjalny! Dzięki nim miałam wspaniały czas w Palomie! oczywiście wrócimy w przyszłym roku

Dziękujemy, karolina_travelling
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.co.uk. Pokaż oryginał
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Oceana_Resort_PALOMA, General Manager, Paloma Oceana ResortOdpowiedź udzielona 21 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,
Arif ATAK
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2015

Super urlop z rodziną i znajomymi. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone (wyjątek ciasta, które może rzecz gustu mi nie zasmakowały). Pokoje w budynku głównym duże i czyste mogące pomieścić rodzinę 2+2. Mankament: ubikacja za szklanymi drzwiami, które nie zamykały całego pomieszczenia, więc romantyczna randka dla dwojga może być zakłócona z oczywistych względów ... Mieszkałem na 4 piętrze (pokoje od 1 do 4 piętra mają ten sam standard) więc było ok ale na 5 piętrze są pokoje ekonomiczne (miejmy to na uwadze). Ze względu na późny wylot przedłużyliśmy check-out i dostaliśmy pokój family room w bocznym budynku (dwa identyczne pokoje połączone drzwiami), którego standard był niższy niż w budynku głównym (łazienka zamykana in plus). Hotel położony idealnie na przeciwko centrów handlowych, licznych aptek i postoju taxi - duża wygoda. Hotel oferuje animacje dla najmłodszych ale dla nastolatków oferta jest uboga (są zjeżdżalnie). Hotel posiada przepiękną długą i szeroką plażę z łagodnym wejściem do morza.

Wskazówka dotycząca pokojów: Budynek główny piętro 1-4. Na piętrze 5 są pokoje ekonomiczne ...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: sierpniu 2015, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Sebastian D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Oceana_Resort_PALOMA, General Manager, Paloma Oceana ResortOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2015
Tłumaczenie Google

Dear Sebastian D,

Thank you for taking the time to share your opinions and comments about your recent holiday here at Paloma Oceana Resort.

Guest feedback is very important for us as it allows us to see what our guests both like and dislike about our Hotel, in order to continue to offer the best possible services and facilities for every stay.

We hope to welcome you back once more.

Best Regards,

Arif ATAK
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano 25 marca 2013

Hotel ten jest piękny, czysty, nowoczesny. Pokoje są nieskazitelnie czyste. Baseny i plaża wyjątkowe. Niestety, obsługa wydała mi się wyjątkowo niemiła. Ponad 2 razy musiałem skonfrontować się z kelnerami w związku z tym, że obsługiwali najpierw gości, którzy przybyli po nas. Z początku właściwie Cię ignorują. Na przykład, jeśli jesteś jedyną osobą stojącą przy barze, obsługa będzie uzupełniała wiaderka na lód, sprzątała stoły itp., zostawiając tam Ciebie stojącego na 5 min za każdym razem. Wokoło z 2, może 3 ludzi z personelu. Wszystko to wydawało się dość dziwne. Być może miało to związek z narodowością z nutką dyskryminacji ze względu na wiek. Pewnego razu było to tak ewidentne, że zdenerwowałem się i po tym, jak zacząłem zachowywać się asertywnie wobec kelnera, przyniósł w końcu mojej partnerce picie, lecz nie mnie. Następnie przyniósł mi nie tego drinka, a potem złe wino. W końcu się poddałem. Jestem dosyć wyluzowaną osobą, ale usługi nie były 5-gwiazdkowe. Pokojówki i boy 'e hotelowi byli jednak radośni i życzliwi. Mam 23 lata i nic takiego się w tym hotelu nie działo dla ludzi w moim wieku. Jest tam większość starszych niemieckich gości i nie ma nic do zaoferowania w najbliższej okolicy w formie barów/rozrywki itp. Nie mogę sobie tam wyobrazić niczego dla młodych ludzi, choć to dopiero początek sezonu i może ożywi się tam latem. W Side było uroczo. Możesz wskoczyć do dolmuszu, który zatrzymuje się tuż przed hotelem. Polecam rynek w Manavgat, czynny w pon./czw. :)

Dziękujemy, meganwebb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.co.uk. Pokaż oryginał
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Side — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 1,5 km
Aydinbey King's Palace Spa & Resort
w odległości 2,2 km
Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA
w odległości 1,3 km
Royal Dragon Hotel
Royal Dragon Hotel
Nr 20 z 229 w lokalizacji Side
Liczba recenzji: 1 385
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 3,5 km
Barut Acanthus & Cennet
Barut Acanthus & Cennet
Nr 2 z 229 w lokalizacji Side
Liczba recenzji: 347
w odległości 2,6 km
Barut Hemera
Barut Hemera
Nr 5 z 229 w lokalizacji Side
Liczba recenzji: 2 121
w odległości 27,5 km
Paloma Grida Resort & Spa
Paloma Grida Resort & Spa
Nr 41 z 94 w lokalizacji Belek
Liczba recenzji: 2 287
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Paloma Oceana Resort? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Paloma Oceana Resort — dodatkowe informacje

Adres: Ilica Mahallesi 1. Sokak, Kumkoy Mevkii Side, Side, Manavgat 07330, Turcja
Lokalizacja: Turcja > Tureckie Wybrzeże Morza Śródziemnego > Antalya > Manavgat > Side
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Wybór napojów Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr5 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Side
Nr5 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Side
Nr8 wśród hoteli na plaży w miejscowości Side
Nr9 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Side
Nr10 wśród hoteli spa w miejscowości Side
Zakres cen: 445 zł–1 685 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — Paloma Oceana Resort 5*
Liczba pokoi: 482
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, TripOnline SA, Booking.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Paloma Oceana Resort. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Paloma Beach Hotel Side
Paloma Beach Side
Side Paloma Beach Hotel

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem