Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 491)
Filtruj recenzje
1 491 wyniki
Oceny podróżnych
1 027
306
104
33
21
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 027
306
104
33
21
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 491 recenzji
Zrecenzowano: 19 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel Bardzo Ładny ,dwa duże baseny ,piękna duża i szeroka plaża, leżaki i ręczniki bezpłatne hotelowe, bar na plaży , na terenie hotelu dużo Zieleni , jedzenie Bardzo dobre, bardzo miła obsługa hotelowa wieczorami seanse w amfiteatrze pózniej muzyka na żywo , bardzo mili i pomocni Animatorzy ,którzy starają sie o dobra zabawe ,szczególnie Omur Özkan pozdrawiamy z Polski

Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, witek1986
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Oceana_Resort_PALOMA, General Manager, Paloma Oceana ResortOdpowiedź udzielona 21 czerwca 2017

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,
Arif ATAK
główny menadżer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 19 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Grupa animatorów zasługuje na uwagę najmocniej. . . Są oni profesjonalistami w rzeczach, któe robią. . . W tym hotelu znajdą Państwo szereg atrakcji i każdy znajdzie coś dla siebie! Na początek zumba z bardzo wesołą i pełną energii Bilsen! Tańczy tak dobrze jak profesionalisa. Ona jest najlepsza i zawsze ma uśmiech na twarzy! Ona ma również serce pełne miłości! To dlatego ludzie kochają ją tak bardzo i chcą wziąć udział w zumbie z nią! I Ömür naprawdę szalony człowiek, ale pomocny i miły. . także potrafić śpiewać i tańczyć bardzo dobrze. . . Nigdy nie zapomnę udziału w strzelaniu z łuku. . . On nauczył mnie, jak to zrobić! Również robił kolejne zajęcia takie jak boccia, siatkówka i piłkę wodną! więc można spędzić wspaniały czas z nim! Te dwie osoby są najlepsze. . . Nigdy nie spotkałam tak pozytywnych i pełnych energii ludzi, którzy naprawdę kochają swoją pracę! Ich zaangażowanie i radość jest imponująca! Również wieczorne pokazy, które robili były doskonałe i zobaczyłem, że mieli naprawdę ciężko pracują aby pokaz był specjalny! Dzięki nim miałam wspaniały czas w Palomie! oczywiście wrócimy w przyszłym roku

Dziękujemy, karolina_travelling
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.co.uk. Pokaż oryginał
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Oceana_Resort_PALOMA, General Manager, Paloma Oceana ResortOdpowiedź udzielona 21 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,
Arif ATAK
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2015

Super urlop z rodziną i znajomymi. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone (wyjątek ciasta, które może rzecz gustu mi nie zasmakowały). Pokoje w budynku głównym duże i czyste mogące pomieścić rodzinę 2+2. Mankament: ubikacja za szklanymi drzwiami, które nie zamykały całego pomieszczenia, więc romantyczna randka dla dwojga może być zakłócona z oczywistych względów ... Mieszkałem na 4 piętrze (pokoje od 1 do 4 piętra mają ten sam standard) więc było ok ale na 5 piętrze są pokoje ekonomiczne (miejmy to na uwadze). Ze względu na późny wylot przedłużyliśmy check-out i dostaliśmy pokój family room w bocznym budynku (dwa identyczne pokoje połączone drzwiami), którego standard był niższy niż w budynku głównym (łazienka zamykana in plus). Hotel położony idealnie na przeciwko centrów handlowych, licznych aptek i postoju taxi - duża wygoda. Hotel oferuje animacje dla najmłodszych ale dla nastolatków oferta jest uboga (są zjeżdżalnie). Hotel posiada przepiękną długą i szeroką plażę z łagodnym wejściem do morza.

Wskazówka dotycząca pokojów: Budynek główny piętro 1-4. Na piętrze 5 są pokoje ekonomiczne ...
  • Data pobytu: sierpień 2015, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Sebastian D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Oceana_Resort_PALOMA, General Manager, Paloma Oceana ResortOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2015
Tłumaczenie Google

Dear Sebastian D,

Thank you for taking the time to share your opinions and comments about your recent holiday here at Paloma Oceana Resort.

Guest feedback is very important for us as it allows us to see what our guests both like and dislike about our Hotel, in order to continue to offer the best possible services and facilities for every stay.

We hope to welcome you back once more.

Best Regards,

Arif ATAK
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 25 marca 2013

Hotel ten jest piękny, czysty, nowoczesny. Pokoje są nieskazitelnie czyste. Baseny i plaża wyjątkowe. Niestety, obsługa wydała mi się wyjątkowo niemiła. Ponad 2 razy musiałem skonfrontować się z kelnerami w związku z tym, że obsługiwali najpierw gości, którzy przybyli po nas. Z początku właściwie Cię ignorują. Na przykład, jeśli jesteś jedyną osobą stojącą przy barze, obsługa będzie uzupełniała wiaderka na lód, sprzątała stoły itp., zostawiając tam Ciebie stojącego na 5 min za każdym razem. Wokoło z 2, może 3 ludzi z personelu. Wszystko to wydawało się dość dziwne. Być może miało to związek z narodowością z nutką dyskryminacji ze względu na wiek. Pewnego razu było to tak ewidentne, że zdenerwowałem się i po tym, jak zacząłem zachowywać się asertywnie wobec kelnera, przyniósł w końcu mojej partnerce picie, lecz nie mnie. Następnie przyniósł mi nie tego drinka, a potem złe wino. W końcu się poddałem. Jestem dosyć wyluzowaną osobą, ale usługi nie były 5-gwiazdkowe. Pokojówki i boy 'e hotelowi byli jednak radośni i życzliwi. Mam 23 lata i nic takiego się w tym hotelu nie działo dla ludzi w moim wieku. Jest tam większość starszych niemieckich gości i nie ma nic do zaoferowania w najbliższej okolicy w formie barów/rozrywki itp. Nie mogę sobie tam wyobrazić niczego dla młodych ludzi, choć to dopiero początek sezonu i może ożywi się tam latem. W Side było uroczo. Możesz wskoczyć do dolmuszu, który zatrzymuje się tuż przed hotelem. Polecam rynek w Manavgat, czynny w pon./czw. :)

Dziękujemy, meganwebb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.co.uk. Pokaż oryginał
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 24 marca 2013

Muszę po prostu napisać, jak wspaniałym hotelem jest Oceana. Jedzenie jest wyborne, pokoje wspaniałe, a lokalizacja doskonała i nie mogę się wprost nachwalić tego hotelu. Zdecydowanie wart odwiedzin, razem z mężem z pewnością jeszcze tu wrócimy.

2  Dziękujemy, Vicki K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.co.uk. Pokaż oryginał
Wyświetl więcej recenzji