Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 400)
Filtruj recenzje
3 400 wyniki
Oceny podróżnych
2 439
421
262
155
123
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 439
421
262
155
123
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 3 400 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jestem w tym hotelu po raz drugi tak mnie zachwycił. Wszystko na najwyższym poziomie. Pokoje, animacje, zjeżdżalnie oraz posiłki.
Polecam wszystkim aqua gim z Dilyara. Niesamowita dziewczyna, cały hotel ja uwielbiał ❤️❤️❤️

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Y9601JIannab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Genel Müdür, Crystal Sunset Luxury Resort & SpaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Y9601JIannab ,
Thank you for taking the time to complete this review following your stay with us.
We are delighted that our quality and standards met with your complete satisfaction and the friendliness received by the team.
We are looking forward to having the opportunity to welcome you back soon.
With kind regards,
Kaan Varol
General Manager
Crystal Sunset Luxury Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 października 2018 z urządzeń przenośnych

Nekomu ne rekomenduju poseshat etu pomojku. Vse zaboleli vi vremja otdiha. Melkuju pridhlos daze vesti v hospital v Turcije. Povezlo shto bila strahovka ā to 800eur shot.
Ultra all inclusive s mestnim alkoholam, Voobshe klasss. Nomer 2dnja storalis nepochistit. Posle skandala tipa ubrali, no vsjo pipec kak grjazno.
Tak shto jesli vam sembja ne zhalko to welcome.
Ja sam s Latviji pervij raz bil v turcije i bolshe nekogda tuda nepojedu.

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Edgars S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KILITHOSPITALIT... G, Genel Müdür, Crystal Sunset Luxury Resort & SpaOdpowiedź udzielona 24 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Edgars S ,

Thank you for taking the time to provide us with your feedback which we will use to improve our service.We are sorry to hear we could not exceed your expectations. We hope your daughter is well now. As Crystal Hotels Resorts & Spa, our objective is day by day to adapt ourself to new developments and offer a higher level of service. Accordingly, we believe that your complaints, criticisms and suggestions will contribute to our works much more than anything. It would be a pleasure for us to welcome you again at Crystal Sunset.

Kind Regards,

Feyzullah Üstün
General Manager
Crystal Sunset Luxury Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 września 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel, fajna atmosfera, miła obsługa. Bardzo dużo atrakcji w dzień jak i w nocy. Jedzenie przepyszne. Najlepszą animatorką jest Nazira, bardzo fajnie prowadzi zabawy na basenie. Świetny Aquapark, bardzo dużo zjeżdżalni, można się świetnie pobawić. Polecam!!

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Nataliax1xx
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KILITHOSPITALIT... G, Genel Müdür, Crystal Sunset Luxury Resort & SpaOdpowiedź udzielona 21 września 2018
Tłumaczenie Google

Dorogoy gost'!

Serdechno blagodarim Vas za ostavlennyy otzyv i za doveriye pri vybore otelya dlya otdykha v etom godu!
My rady chto Vam vse ponravilos' i Vy gotovy nas rekomendovat'. Eto luchshaya pokhvala dlya nas. My khotim chtoby vse otdykhayushchiye gosti v nashem otele ostavalis' takimi zhe dovol'nymi i poluchali maksimal'nyye udovol'stviya. Budem rady videt' Vas snova sredi nashikh gostey!

S uvazheniyem i nailuchshimi pozhelaniyami,

Feyzullah Üstün
General'nyy Direktor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Wakacje 10 dni, wycieczka wykupiona w Thomas Cook, lot z londynu w antalya ladujemy o 1 w nocy (z moja druga polowka) w hotelu check in o 3.30 w nocy 2-go maja (wakacje wykupione od 1 maja do 11) a wiec pokoj powinien byc gotowy 12 godzin przed przylotem, po wejsciu do pokoju czysto fajnie, lodowka w pokoju w ktorej miala byc woda mineralna i napoje bez alkocholowe byla pusta. Po zgloszeniu na recepcji czy mozna cos z tym zrobic dostalem odpowiedz ze zaraz kogos wysla... nikt nawet z butelka wody sie nie pojawil poszedlem po szklanke wody do lobby baru ktory byl otwarty.
Jedzenie ktore niby mialo byc 24 na dobe niestety nic takiego nie bylo na miejscu.
Pokoj:
sprzatany, zaleznie od dnia albo ci posprzataja albo nie, w przeciagu 10 dni ani razu posciel itp nie zostaly wymienione, herbata kawa cukier w pokoju tylko na start pozniej sam sobie przynos z restauracji jezeli chcesz sie napic w pokoju z rana kawy czy herbaty.
Kawalek sciany w pokoju 4023 w stanie surowym czyt. cegla
Animacje w hotelu przeznaczone dla rosjan i turkow a w dodatku mala roznorodnosc atrakcji poza dwoma stolami do ping ponga boiskiem do siatki i zjezdzalniami ktore byly na plus, Brak.
Pokoj gier dodatkowo platny (bowling, billard 5Euro za gre)
Plaza 250m od hotelu duza i brudna(filtry od papierosow i inne smieci) niby jest prywatna a kazdy moze wejsc na teren plazy i wyjsc, jeden pan ochroniarz na caly odcinek plazy hotelowej to troche malo..
Alkohole w broszurze wycieczki okreslone jako lokalne i pare gatunkow Internacional( pare gatunkow ale piwa tylko miller becks) reszta alkoholi wodka rum, gin, Wszystko marki MIRAGE czyli niewiadomo skad i co.
w liscie drinkow owszem byly alkohole markowe ale juz za doplata... Gordon gin z tonikiem 5 euro :)

Duzy plus za restauracje ala carte (azjatycka) smaczne jedzenie i wystroj fajny, niestety nie moglem zabookowac osmanskiej ala carte poniewaz: nie byla dostepna (przed sezonem)

Buffet sniadaniowy obiadowy i na kolacje na plus duzo jedzenia i roznorodnie

W hotelu brakuje obslugi co widac po godzinach dzialajacych atrakcji i przekasek, zjezdzalnie 4 godziny na dzien
gofry lody( slodkosci 2 godziny dziennie w tym kolejka na pol godziny...) kino niby dziala o 15 i o 21 ale ani razu nie bylo wlaczone.

Jako ze hotel szczyci sie 5 gwiazdkami to i jakosc powinna byc na 5 a nie marne 3....

Hotelu nie polecam.

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Piotr M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KILITHOSPITALIT... G, Genel Müdür, Crystal Sunset Luxury Resort & SpaOdpowiedź udzielona 14 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Piotr M,

First of all thank you for choosing Crystal Sunset Luxury Resort&Spa Hotel for your holiday.

We read the review you wrote regretfully take your precious time. We are saddened that you are not happy with our service. The relevant departments were informed about all the problems you have described in your comment.

We hope to be able to welcome you back one day in the not-so-distant future.

Kind Regards,

Feyzullah ÜSTÜN

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Byliśmy w tym hotelu tydzień na początku maja, napiszę krutko rewelacja rewelacja hotel godny polecenia dla wszystkich jedzenie 10 alkohol 10 w jednym barze 5 rodzaj browarów tylko jechać i wypoczywać dla dzieci rewelacja jak i dla dorosłych.

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, igorz255
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KILITHOSPITALIT... G, Genel Müdür, Crystal Sunset Luxury Resort & SpaOdpowiedź udzielona 13 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Igor Z,

Thank you for your positive review of our Hotel. It is allways a great pleasure to hear that guests have enjoyed their holiday with us so much that they would reccomend other guests to visit.

We hope to be able to welcome you back one day in the not-so-distant future.

Kind Regards,

Feyzullah ÜSTÜN

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji