Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Side
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (696)
Filtruj recenzje
697 wyniki
Oceny podróżnych
392
147
80
29
49
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
392
147
80
29
49
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 697 recenzji
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

Hotel preferujący Rosjan, nie każdy z obsługi recepcji hotelu potrafi mówić po angielsku, ale po rosyjsku każdy. Animatorzy mówiący głównie po rosyjsku i angielsku łamanym z rosyjskim. Pokoje jak w każdym hotelu - standard, małe, ale wystarczające. Co do jedzenia, dużo, ale na niektórych "stoiskach" mięso jest wydzielane, pan mówi "finish" i tyle, jeśli obiad jest do 14, to o 14 gaszą już światła na stołówce mimo że ludzie jeszcze siedzą, takie dyskretne - koniec, spadajcie; rano przed 10 jak skończy się herbata z jednej strony stołówki to już nie dolewają nowej, każą iść na drugi koniec stołówki, mimo że śniadanie jest do 10.30, wino też przy obiedzie wydają do którejś godziny, bo potem się dziwnie kończy. Trunki wieczorem przed 23 też są wydzielane. Jak nasi małżonkowie ustawili się do kolejki to brali w sumie po 4 dla wszystkich, a Pan nie chciał wydać, bo za dużo. Wypadałoby się każdemu ustawić do kolejki. Do morza miły spacerek, natomiast plaża niezbyt zachwycająca, bardzo przeludniona, brudna, piaszczysto-żwirkowa, szybko robi się głęboko. Na terenie hotelu leżaki, chyba jak wszędzie rano trzeba sobie zarezerwować, ogólnie dookoła ładnie i czysto, przekąski do 16 są i są smaczne. Dla dzieci są skromne zjeżdżalnie, ale coś jest, jak na Tureckie standardy to trochę skromnie. WIFI hotel wprowadziło bezpłatne, co jest też na stronie hotelu, jest w całym hotelu i bliskim otoczeniu, ale momentami bardzo kiepskie. Przy hotelu sklepy, ale ceny już nie są zachwycające i nie ma co się za bardzo handlować.
Jeśli miałby to być hotel 3* to na to by zasługiwał bez narzekania, ale przy 5* i opcji all inclusive, to trochę słabo, zwłaszcza że mam porównanie do innych hoteli w Turcji.

Wskazówka dotycząca pokoi: nie brać na parterze, najlepiej wszystko dogadać przy recepcji za skromną opłatą
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Iwona Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Armas_Hotels, Yönetici, Armas Saray RegencyOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for choosing our hotel Armas Saray Regency as a place of rest.
According to the required quality standards, all reviews and opinions of guests are carefully handled by the hotel management.
Let me inform you and future guests about the misunderstanding. Our Hotel works with different companies and guests come to us from different countries. At the Hotel, most of the staff speak English. We are sorry that you have not met them. Regarding the kitchen and the choice of food We receive positive feedback from the guests. We have not received any complaints from you during the rest. We are sorry that We could not meet your expectations.

Best wishes,
Сеyla Ozcan
Guest Department

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lipca 2019

Pokoje duże przestronne ,jedzenie smaczne ,drinki dobre ,mini bar uzupełniany w wodę baseny spoko ,dojście do plaży chodnikiem ,obok mały bazarek ,wieczorne animacje fajne ,dwa duże baseny ,brodzik i basen ze zjeżdżalniami
czysto

Wskazówka dotycząca pokoi: pokój miałam w bocznym budynku ,bardzo duży
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, SIWA35
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Armas_Hotels, Yönetici, Armas Saray RegencyOdpowiedź udzielona 7 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Hello Dear Guest,

Thank you for choosing our hotel and for taking your time to write a review. We are so glad to hear that you enjoyed your holiday. Our aim is to provide you with a truly unique experience and we are thrilled that we were able to exceed your expectations.Thank you for noticing all the efforts of the working staff. We are looking forward to welcoming you back to our hotel in the future.

Best Regards

Armas Saray Regency
Guest Relation Department
Jeyla Ozcan.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2019

Wakacje w hotelu Armas Saray Regency bardzo udane, mimo że hotel nie najnowszy. Oczywiście namieszane z pokojami. Trzy osoby wrzucone do "dwójki". Kolejna ekipa dostała pokój na poddaszu dokąd nawet winda nie dojeżdżała... Po interwencji u rezydenta (i po dwóch dniach) dostaliśmy wreszcie normalny pokój.
Odpoczywaliśmy głównie przy mniejszym basenie (oczywiście rezerwowaliśmy leżaki od 7 rano) -tam było spokojniej i ciszej... Plaża niezbyt ładna... brudna, liczne kamienie (trzeba mieć buty do wody) i szybko bardzo głębokie morze. Dla dzieci nie bardzo...Przy plaży nie było nic konkretnego do zjedzenia. Przy basenie już lepiej: hamburgery, kebab, frytki, trochę warzyw i owoców... i oczywiście różne alkohole...
Restauracja w hotelu w porządku... jedzenia dużo i smaczne... ale bardzo monotonne (na kolację prawie to co na obiad)... problem mieliśmy "z upolowaniem" mięsa... kolejki straszne... za to omlety na śniadanie przepyszne ;-)... Nie trafiliśmy za to nigdy na żadne owoce morza...
Bazar przy hotelu całkiem fajny... można połazić i kupić jakieś drobiazgi ...
Polecam wyjazd dolmuszem do antycznego Side... 1 euro... amfiteatr robi wrażenie (wstęp 30 lirów od osoby - płatność tylko lirami lub kartą).
Pogoda super . Około 31 stopni... odczuwalnie większa... raz przeszła burza... po godzinie nie było śladu po deszczu.
Internet teoretycznie był dostępny... ale bardzo słaby... Sejf w pokoju płatny 2 euro za dzień...
Wróciliśmy opaleni i wypoczęci. Wszyscy bardzo zadowoleni z pobytu (byliśmy w 8 osób).
Ale nastawcie się na język rosyjski... dosłownie wszędzie ... mieliśmy wrażenie że jesteśmy w Rosji... za to Turcy bardzo sympatyczni i uśmiechnięci...

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Aska S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Armas_Hotels, Yönetici, Armas Saray RegencyOdpowiedź udzielona 18 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for sharing your opinions about your holiday which you spend in our hotel.
Your positive comments have motivated our team to remove our shortcomings as soon as possible. We hope you choose our hotel again on your next vacation and you will be witness the improvements that you contributed.
We hope to see you again.
Best Regards
Armas Saray Regency
Guest Relation Department
Jeyla Ozcan.
guest@sarayregency.com.tr

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Skusiła nas niska cena. Położenie fajne, jedzenie pyszne, obsługa restauracji super. I to koniec plusów!
Internet płatny w całym hotelu - info na ten temat jest! Ale ceny z kosmosu. A Ci co wykupili byli zniesmaczeni jakością.
Basen wewnętrzny - koszmar - "pachnący" chlorem aż strach! Bez natrysków, toalet - więc pewnie woda - to głównie pit i mocz. Czynny 10-17.
Sauna w innym (oddalonym) budynku.
Materace na leżaki przy zewnętrznym basenie targaliśmy sami.
Żadnych animacji poza tą, którą fundowały pijane Rosjanki i ich towarzysze.
Największa atrakcja: karaoke w piwnicy z wrzeszczącymi zapijaczonymi Rosjanami.
Max 3*
O 5* nawet marzyć nie morze!

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Lidia W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Armas_Hotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Armas Saray RegencyOdpowiedź udzielona 16 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Değerli Misafirimiz.
Öncelikle yorumunuz ve bizlere ayırmış olduğunuz değerli zamanınız ve görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Otelimizi tekrar ziyaret etmeniz halinde de Sizleri memnun edici çözümler üreteceğimizden emin olabilirsiniz,.Sizi yeniden aramızda görmekten mutlu olacağımızı belirtmek isterim.

SAYGILARIMLA ...
MARITIM HOTEL SARAY REGENCY
MİSAFİR İLİŞKİLERİ DEPARTMANI.
DENİZ SAHİLE

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Zdecydowaliśmy się na ten hotel ze względu na pokój z widokiem na morze w dość przystępnej cenie. Jak się później okazało, zdecydowanie wieksza część Polskiej grupy zakupiła taki pokój, jednak nikt z nas takiego nie dostał bo rzekomo w hotelu nie było wolnych miejsc z takim standardem. W ramach rekompensaty dostaliśmy darmowe wifi ale tylko my ze względu na to że sami poszlismy zareklamować pokój od razu przy zameldowaniu. Reszta grupy nie otrzymała żadnej rekompensaty (mimo interwencji rezydenta). Plusem są codziennie sprzątane pokoje. Co do obsługi mamy też jedno zastrzeżenie, dla nas byli mili i uczynni, jednak dla osób które nie posługiwaly się sprawnie językiem obcym były traktowane z góry i wręcz szydzili z nich...
Naprawdę mamy mieszane uczucia.

PS. Przyjezdni muszą sie przygotować na wysoką cenę za wifi (14€ za 7 dni za jedno urządzenie).

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, jedraswwa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Armas_Hotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Armas Saray RegencyOdpowiedź udzielona 23 listopada 2018
Tłumaczenie Google


DEĞERLİ MSAFİRİMİZ.

Öncelikle yorumunuz ve bizlere ayırmış olduğunuz değerli zamanınız için çok teşekkür ederiz. Değerlendirmenizde belirtmiş olduğunuz hususların tesisimiz için vazgeçilmez olguların başında gelmekte olup Sizlerde bu denli memnuniyetsizlik oluşturan konular hakkında ilgili yöneticilerden ivedi olarak geri bildirim istenmiştir. Yapılacak araştırmaya istinaden operasyonel anlamda gerekli adımların ivedi olarak atılacağından emin olabilirsiniz. Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür eder tesisimizi tekrar ziyaret etmeniz halinde de Sizleri memnun edici çözümler üreteceğimizden emin olabilirsiniz.

SAYGILARIMLA
MARITIM HOTEL SARAY REGENCY
MİSAFİR İLİŞKİLERİ DEPARTMANI
DENİZ SAHİLE

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji