Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (737)
Filtruj recenzje
737 wyniki
Oceny podróżnych
457
96
73
52
59
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
457
96
73
52
59
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 737 recenzji
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyzwoity hotel, który zasługuje na 5 gwiazdek które posiada.
Położenie hotelu w dzielnicy Gundogdu.
Spokój, blisko do bazaru i przystanku dolmuszy.
Organizacja funkcjonowania hotelu bardzo dobra.
Czystość na odpowiednim poziomie.
Bardzo ładnie utrzymane baseny, wielkość basenów wystarczająca.
Bardzo szeroki wybór potraw.
Na miejscu kantor, sklep z odzieżą, optyk, skóry, sklep z torbami, spożywczy.
4 bary , 2 restauracje Ala carte.
Spa.
Zdecydowanie polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 419rafa_i
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: serenitygr, Halkla İlişkiler Müdürü, Side Crown SerenityOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google


Dear 419rafa_i,

Thank you very much for a detailed review. It is good to know that we can meet your expectations and that you are very satisfied with the services we offer. We are happy to invite you back to our hotel in the future. Until then, we wish you and your family success.

Yours sincerely

Gülten Baş
Guest Relations Manager
Side Crown Serenity

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Spędziliśmy w tym hotelu tydzień na przełomie lipca i sierpnia 2019. Mimo początkowych problemów z overbookingiem pobyt był bardzo udany. Pokój standard, który otrzymaliśmy był bardzo dobrze wyposażony, czysty, mini bar uzupełniany co dwa dni, jedyny minus to lokalizacja pokoju. Znajdował się przy agregatach, które pracowały dzień i noc i pod zapleczem restauracji, gdzie codziennie o 5.30 wjeżdżała pod okno śmieciara i miażdżyła śmieci. Tak na prawdę można się było przyzwyczaić, w innych skrzydłach ludzie mieli animacje i dyskotekę do późna, czy modlitwy z meczetu o 5 rano więc to normalne, że zawsze może coś nam przeszkadzać i musimy się z tym liczyć wyjeżdżając do tak dużego hotelu :-)
Jeśli chodzi o obsługę hotelu była ona na bardzo wysokim poziomie. Wszyscy pracownicy, zarówno z recepcji, kelnerzy i panie sprzątające byli zawsze uśmiechnięci, bardzo pomocni i życzliwi. Nie spotkaliśmy się z gorszym traktowaniem bo byliśmy z Polski. Kelnerzy znali kilka zwrotów po polsku, co było bardzo miłe. Bardzo lubili też dzieci i często je zaczepiali i witali się z nimi, bawili.
Restauracja bardzo duża, i mimo tylu gości nie dało się odczuć tłoku. Zawsze znalazł się wolny stolik. Wybór dań, przystawek i pieczywa bardzo duży. Dania smaczne i dobrze doprawione. Każdy znalazł coś dla siebie i codziennie mógł spróbował czegoś innego. Do obiadu i kolacji napoje były podawane przez kelnerów, co też jest dużym plusem. Mimo tylu ludzi, obsługa na bieżąco sprzątała stoliki więc było czysto. Bardzo duży wybór ciast i deserów.
Otoczenie hotelu bardzo ładne, dużo zieleni. Leżaki koło basenów jak nowe. Można było wypożyczyć ręczniki ze SPA i codziennie je wymieniać na czyste. Baseny czyste i nie czuło się chloru. Bary przy basenach i w lobby z miłą obsługą i dużym wyborem drinków w opcji all inclusive (oczywiście słabszych niż w Polsce)
Plaża piaszczysta z łagodnym zejściem do wody. Na plażę co 10 minut jeździł bus hotelowy. Spacerem dojście zajmuje 10-15 minut. Bar na plaży z leżakami super. Można było zjeść lunch bez konieczności powrotu do hotelu. Duża ilość leżaków, o każdej porze znajdzie się wolne miejsce.
Codziennie w hotelu odbywały się wieczory z atrakcjami. Minidisco dla dzieci, kąpiel w pianie, akrobacje czy karaoke. Można było miło spędzić czas.
Poza hotelem w tej miejscowości niestety nie ma wielu atrakcji, oprócz bazaru. Żeby coś zwiedzić trzeba udać się do pobliskiego Side lub Manavgat. To raczej spokojna okolica, więc nie ma co liczyć na nocne rozrywki, ale w hotelu jest co robić.
Mieszkańcy również bardzo życzliwi.
Hotel standardem zasługuje na mocne 4 gwiazdki.
Szczerze polecamy ten hotel.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, EwuczaM
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: serenitygr, Halkla İlişkiler Müdürü, Side Crown SerenityOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear EwuczaM,

Thank you so much for taking the time to give a detailed review. How nice is it to find that we could live up to your expectations and that you were very satisfied with the services we provided. It would be our great pleasure to welcome you repeatedly to our hotel in the future. Until then, we wish you and your family all the best.

Yours sincerely

Gülten Baş
Guest Relations Manager
Side Crown Serenity

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2019

Byliśmy z dzieckiem w czerwcu 2019.
Obsluga:2 osoby znają angielski, reszta tylko niemiecki lub rosyjski, preferują gości z Niemiec. Kelnerzy bardzo uprzejmi.
WiFi miałoby darmowe, okazało się jednak płatne, nie wiedzieli czy można zapłacić kartą visa. Mieliśmy problem z numerem lotu, który jest podany na voutcherze, a zabrali go podczas rejestracji, 3 podejścia na recepcję, przyjdź później cały czas, po awanturze za 4 razem kazali dzwonić do rezydenta, bo nie pokażą nam voutchera ani go nie skseruja... 2/5
Jedzenie: super, duzy wybór, zawsze miejsce w restauracji. Filiżanki i szklanki są tylko plukane, a nie myte. Najlepiej to widać, gdy ktoś z obsługi bierze coś do picia najpierw myje kubek we wrzątku do herbaty na szklankach widać brak mycia. Lody tylko 2 godz w ciągu dnia i kolejka długa 4/5
Pokój: duży, klimatyzacja sprawna, balkon, sprzątanie jak się zostawi napiwek to jest ok. Okna mało szczelne, meczet ok 50 m od hotelu i słychać nawolywanie, rano przed 5 pobudka. Od strony sceny, hałas nie do wytrzymania wieczorem. Napoje uzupełniane codziennie. Ale pleśń pod prysznicem i odklejajaca się tapeta w łazience na minus. 3\5.
Animacje: tylko wieczorem, w dzień niby się kręcili animatorzy, ale bez celu. Dla dzieci codziennie mini disco. Zdecydowanie zbyt głośne.3/5
Plaża : ok 500 m, dojeżdża busik bez szyb i klimatyzacji, jak w starych filmach. Plaża super piaszczysta, leżakow i parasoli pod dostatkiem, bar dobrze zaopatrzony, można cały dzien spędzić na plaży. Uwaga skały w wodzie, obuwie do wody konieczne. 5/5.
Ogolnie hotel na samych obrzeżach side, pol godz jazdy dolmusza do centrum side, w okolicy hotelu nic się nie dzieje, bazar nie daleko. Dużo Polaków, Niemców, Rosjan. Widać również tradycyjne Arabki w hidżab.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Aleksandra O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: serenitygr, Halkla İlişkiler Müdürü, Side Crown SerenityOdpowiedź udzielona 21 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Aleksandra O,

Thank you so much for taking the time to give a detailed review.

How nice is it to find that we could live up to your expectations and that you were very satisfied with the services we provided.

It would be our great pleasure to welcome you repeatedly to our hotel in the future. Until then, we wish you and your family all the best.

Yours sincerely

Guest Relations Manager
Gülten Baş

Side Crown Serenity

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo dobry, drinki do 23 za darmo,szeroka gama animacji: co dziennie mnustwo zabawy w konkursach przez cały dzień. Wieczorem występy, konkursy dla dorosłych... Yasemin Yusuf Ukte Mustafa Damla Kerem Cagri zaopiekują się dziećmi, zorganizują czas dorosłym. Szczerze polecam!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, 274_ukaszz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: serenitygr, Halkla İlişkiler Müdürü, Side Crown SerenityOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear 274_ukaszz,

Thank you so much for taking the time to give a detailed review.

How nice is it to find that we could live up to your expectations and that you were very satisfied with the services we provided.

It would be our great pleasure to welcome you repeatedly to our hotel in the future. Until then, we wish you and your family all the best.

Yours sincerely

Guest Relations Manager
Gülten Baş

Side Crown Serenity

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Byliśmy w maju 2017. Jedzenie bez szału, drinki słabe i zawsze w plastiku, nawet wieczorem przy mini disco. Bardzo głośne animacje odcrana do nocy, po rosyjsku. Goście to praktycznie tylko Rosjanie. Plaża ok, bar z opcją zjedzenia lunchu super. Niedaleko bazary, można kupić koszulki za ok.3$. Do Side za grosze jeździ bus. Warto zobaczyć. Hotel nie zrobił na nas wrażenia. Restauracja położona na kondygnacji - 1, zero widoków i klimatu. Na plus kawiarenka (pyszne figi, suszone morele). Pokoje średniej wielkości, w miarę nowe, w minibarku uzupełniana woda i zimne napoje. Lody wydzielane i długie kolejki do nich.

Termin pobytu: grudzień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, izka2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: serenitygr, Halkla İlişkiler Müdürü, Side Crown SerenityOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to give a detailed review. How nice is it to find that we could live up to your expectations and that you were very satisfied with the services we provided. It would be our great pleasure to welcome you repeatedly to our hotel in the future. Until then, we wish you and your family all the best.

Yours sincerely

Gülten Baş
Guest Relations Manager
Side Crown Serenity

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji