Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 894)
Filtruj recenzje
1 894 wyniki
Oceny podróżnych
1 227
316
177
77
97
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 227
316
177
77
97
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 1 894 recenzji
Zrecenzowano: 11 września 2019 z urządzeń przenośnych

W hotelu każdy znajdzie coś dla siebie. Jeżeli jesteś malkontentem szukającym do czego się przyczepić, to znajdziesz. Jeżeli szukasz czystego hotelu z miłą obsługą i pysznym jedzeniem, to też ten hotel. Jeżeli pierwszy raz jedziesz do Turcji to polecam filmy na yt "tur-tur". Wracając do hotelu: w restauracji pusty tależyk znika że stołu w kilkanaście sekund. Dbają o porządek wręcz obsesyjnie. Tak czystego basenu jeszcze nie widziałem. Obsługa przemiła i pomocna. Polecam wynurzyć nos z hotelu i za 1$ pojechać dolmuszem np do antycznego Side. Na plaży można spotkać Janka- sympatycznego Turka mówiącego po polsku. Ma fajną ofertę wycieczek fakultatywnych w atrakcyjnych cenach. Polecam

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Czesław J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Witam, wykupiłam 3 rezerwacje w tym hotelu, co okazało się pomyłką.Po dotarciu do hotelu zakwaterowano nas w bocznym, dziwnym budynku obok toalet.W moim pokoju nie działała spłuczka w wc, nie było lodówki, światła głównego, w całym pomieszczeniu śmierdziało moczem, na ścianach plamy, wilgoć, ogólnie brudno, córka do swojego pokoju musiała wchodzić przez okno balkonowe gdyż nie było klucza od kwatery, również brudno, zero sprzątania.Po dwudniowej walce zostaliśmy przeniesieni do drugiego hotelu, mniejszego. Jeśli chodzi o posiłki w Maya World nie można narzekać, były smaczne i dużo. Fajna plażą, baseny i obsługa.

Wskazówka dotycząca pokoi: pokuj tylko w budynku głównym nadaje się do użyttkowania
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Mariusz C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mayaworldhotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Maya World SideOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Drogi Mariuszu,

Przykro nam, że Twoje oczekiwania nie zostały spełnione. Udostępniamy Twoją recenzję naszemu kierownictwu. Chcielibyśmy, abyś wiedział, że nasz zespół dołoży wszelkich starań, aby skorygować wspomniane przez Ciebie negatywne opinie.

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Dobry hotel, dobre jedzenie, dobre drinki, fajni barmani, animatorzy najlepsi na świecie. Plaża duża, bar na plaży działa bez zarzutu. Diana z Azerbejdżanu and Diana z Ukrainy i Farhat to najlepsi animatorzy! Codziennie inne atrakcje.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, edymac
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mayaworldhotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Maya World SideOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Twoje miłe komentarze sprawiły nam radość. Czekamy na Ciebie ponownie. Pozdrawiam ze słonecznej Antalyi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Byliśmy w hotelu rodzinkã 3 osobowã, hotel dobry , jedzenie dobre, obsluga dobra, plaża ładna o jakieś 10 minut pieszo, w miarę czysta, leżaki sã, bar jest, słońce jest, Animatorzy fajni ,animacje od rana potrm pilka wodna, gimnastyka wodna a wieczorem "show". Polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Jacekjan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mayaworldhotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Maya World SideOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Dziękuję bardzo za poświęcony czas i recenzję. Bardzo się cieszymy, że spędziłeś z nami udany pobyt. Z przyjemnością powitamy Cię wkrótce w Maya World Hotels.
Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Bardzo przyjazny hotel z wieloma atrakcjami, pysznym jedzonkiem i fajnymi animatorami. Wiele atrakcji dla dzieci z super mini disco co wieczor, jest rowniez wieczor turecki, ktory jest bardzo zjawiskowy:) polecam w szczególności aerobik wodny z bardzo sympatyczna pania, jest wesolo:)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kasia U
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mayaworldhotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Maya World SideOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Droga Kasia,
Dziękuję bardzo za poświęcony czas i recenzję. Bardzo się cieszymy, że spędziłeś z nami udany pobyt. Z przyjemnością powitamy Cię wkrótce w Maya World Hotels.
Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji