Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Side
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 898)
Filtruj recenzje
1 898 wyniki
Oceny podróżnych
1 230
316
177
78
97
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 230
316
177
78
97
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 1 898 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Dobry hotel, dobre jedzenie, dobre drinki, fajni barmani, animatorzy najlepsi na świecie. Plaża duża, bar na plaży działa bez zarzutu. Diana z Azerbejdżanu and Diana z Ukrainy i Farhat to najlepsi animatorzy! Codziennie inne atrakcje.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, edymac
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mayaworldhotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Maya World SideOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Twoje miłe komentarze sprawiły nam radość. Czekamy na Ciebie ponownie. Pozdrawiam ze słonecznej Antalyi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Byliśmy w hotelu rodzinkã 3 osobowã, hotel dobry , jedzenie dobre, obsluga dobra, plaża ładna o jakieś 10 minut pieszo, w miarę czysta, leżaki sã, bar jest, słońce jest, Animatorzy fajni ,animacje od rana potrm pilka wodna, gimnastyka wodna a wieczorem "show". Polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Jacekjan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mayaworldhotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Maya World SideOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Dziękuję bardzo za poświęcony czas i recenzję. Bardzo się cieszymy, że spędziłeś z nami udany pobyt. Z przyjemnością powitamy Cię wkrótce w Maya World Hotels.
Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Bardzo przyjazny hotel z wieloma atrakcjami, pysznym jedzonkiem i fajnymi animatorami. Wiele atrakcji dla dzieci z super mini disco co wieczor, jest rowniez wieczor turecki, ktory jest bardzo zjawiskowy:) polecam w szczególności aerobik wodny z bardzo sympatyczna pania, jest wesolo:)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kasia U
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mayaworldhotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Maya World SideOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Droga Kasia,
Dziękuję bardzo za poświęcony czas i recenzję. Bardzo się cieszymy, że spędziłeś z nami udany pobyt. Z przyjemnością powitamy Cię wkrótce w Maya World Hotels.
Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Pokoje czyste i przestronne. Obsługa hotelowa w porządku.
Jest spory wybór dań, jedzenie jest smaczne.
Bardzo duży wybór owoców, które są świeże i smaczne.
Hotel oferuje sporo atrakcji prowadzonych przez animatorów każdego dnia.
Polecamy również wybrać się z animatorami do centrum Side, gdzie znajduje się dyskoteka KARMA, animatorzy dbają o bezpieczny i miłe spędzony tam czas.
Cudownie spędzony czas w hotelu zawdzięczamy jedynie jednej z animatorek o imieniu Diana !
Serdecznie polecamy aquaaerobik z Nia! Jest miła, sympatyczna osoba, zawsze uśmiechnięta i bardzo pomocna. :)))

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Sylwiawalkarz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mayaworldhotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Maya World SideOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękuję bardzo za poświęcony czas i recenzję. Bardzo się cieszymy, że spędziłeś z nami udany pobyt. Z przyjemnością powitamy Cię wkrótce w Maya World Hotels.
Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

Hotel ok. Czysto, jedzenie dobre, 2 duże baseny, miła obsługa. Jedynie jeśli ktoś potrzebuje dużego towarzystwa rodaków to tu tego nie ma. Większość Rosjan. Nam nie przeszkadzało - bezproblemowo, mili - w przeciwieństwie do Polaków, mieliśmy ekipę 8 osób codziennie nawaleni,głośni, 0 kultury. Ale niektórzy lubią swojsko. Ogólnie polecam, bardzo fajnie.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Mon1234k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mayaworldhotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Maya World SideOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2019

Bardzo dziękuję za poświęcony czas i opinię. Cieszymy się, że mogliśmy się z nami cieszyć. Będzie nam bardzo miło powitać Państwa wkrótce w Maya World Hotels.
Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji