Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Side
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 898)
Filtruj recenzje
1 898 wyniki
Oceny podróżnych
1 230
316
177
78
97
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 230
316
177
78
97
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 1 898 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Bardzo przyjazny hotel z wieloma atrakcjami, pysznym jedzonkiem i fajnymi animatorami. Wiele atrakcji dla dzieci z super mini disco co wieczor, jest rowniez wieczor turecki, ktory jest bardzo zjawiskowy:) polecam w szczególności aerobik wodny z bardzo sympatyczna pania, jest wesolo:)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kasia U
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mayaworldhotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Maya World SideOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Droga Kasia,
Dziękuję bardzo za poświęcony czas i recenzję. Bardzo się cieszymy, że spędziłeś z nami udany pobyt. Z przyjemnością powitamy Cię wkrótce w Maya World Hotels.
Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Pokoje czyste i przestronne. Obsługa hotelowa w porządku.
Jest spory wybór dań, jedzenie jest smaczne.
Bardzo duży wybór owoców, które są świeże i smaczne.
Hotel oferuje sporo atrakcji prowadzonych przez animatorów każdego dnia.
Polecamy również wybrać się z animatorami do centrum Side, gdzie znajduje się dyskoteka KARMA, animatorzy dbają o bezpieczny i miłe spędzony tam czas.
Cudownie spędzony czas w hotelu zawdzięczamy jedynie jednej z animatorek o imieniu Diana !
Serdecznie polecamy aquaaerobik z Nia! Jest miła, sympatyczna osoba, zawsze uśmiechnięta i bardzo pomocna. :)))

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Sylwiawalkarz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mayaworldhotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Maya World SideOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękuję bardzo za poświęcony czas i recenzję. Bardzo się cieszymy, że spędziłeś z nami udany pobyt. Z przyjemnością powitamy Cię wkrótce w Maya World Hotels.
Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

Hotel ok. Czysto, jedzenie dobre, 2 duże baseny, miła obsługa. Jedynie jeśli ktoś potrzebuje dużego towarzystwa rodaków to tu tego nie ma. Większość Rosjan. Nam nie przeszkadzało - bezproblemowo, mili - w przeciwieństwie do Polaków, mieliśmy ekipę 8 osób codziennie nawaleni,głośni, 0 kultury. Ale niektórzy lubią swojsko. Ogólnie polecam, bardzo fajnie.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Mon1234k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mayaworldhotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Maya World SideOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2019

Bardzo dziękuję za poświęcony czas i opinię. Cieszymy się, że mogliśmy się z nami cieszyć. Będzie nam bardzo miło powitać Państwa wkrótce w Maya World Hotels.
Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel ok polecam super dla rodzin z dziećmi Kuchnia super typowo turecka Animacje supr ineresujące śmieszne Pokoje czyste Bar dobrze zaopatrzony Polecam Dużo aktywności przy basenie i na plaży prowadzonej przez animatorów

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Ela_rygielska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mayaworldhotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Maya World SideOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019

Bardzo dziękuję za poświęcony czas i opinię. Cieszymy się, że mogliśmy się z nami cieszyć. Będzie nam bardzo miło powitać Państwa wkrótce w Maya World Hotels.
Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie świeże warzywa i owoce no i codziennie rybka. Super animacje dla dzieci i dorosłych nie ma się do czego przyczepić. Spacer na plażę w cieniu drzew i na plaży jedzenie i picie bez limitu. Polecam.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, GrzegorzS3117
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mayaworldhotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Maya World SideOdpowiedź udzielona 10 czerwca 2019

Twoje miłe komentarze sprawiły nam radość. Z niecierpliwością czekamy na Ciebie ponownie. Z pozdrowieniami od słonecznej Antalyi.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji