Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 413)
Filtruj recenzje
1 413 wyniki
Oceny podróżnych
682
351
200
99
81
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
682
351
200
99
81
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 413 recenzji
Zrecenzowano: 12 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Spodziewaliśmy się trochę lepszego poziomu, ale generalnie uznajemy ten wyjazd za udany, przede wszystkim ze względu na fajne atrakcje dla dzieci, czyli aquapark, baseny z ciepłą wodą, kids Club, wieczorne przedstawienia. Obsługa jest bardzo miła, jednak minusem jest to, iż chyba nikt z obsługi nie rozmawia w ogóle po angielsku. Jest to duży problem. Jedzenie - co najwyżej średnie. Internet - bardzo niestabilny, wymagający ciągłego resetowania routera. Plaża przy hotelu - bardzo słaba. Warto dopłacić i zarezerwować apartament w strefie Selected, ponieważ jest tam cicho, nie ma walki o leżaki. Ponadto, restauracja w strefie Selected oferuje codziennie dania a’la carte i nie ma tłumów, a takowe są w głównej restauracji, a raczej wielkiej hali-jadłodajni. Jednakże, w strefie Selected brakuje baru, ponieważ restauracja zostaje zamknięta o 21.30. Apartament dwupoziomowy w strefie Selected posiada niezwykle małą łazienkę a schody są bardzo strome. Jeżeli ktoś przyjeżdża z małymi dziećmi schody wydają się być niebezpieczne.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, AsiaDanielZG
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TuranPrinceW, Halkla İlişkiler Müdürü, Club Hotel Turan Prince WorldOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear AsiaDanielZG,

Thank you for posting your review of your stay at the Club Hotel Turan Prince World. We appreciate all guest feedback.

Rest assured, we take guests feedback very seriously and use comments such as yours as a tool to grow and provide even better service to our guests. We would really appreciate if we could welcome you at our hotel again in the future so you can fully experience our exceptional service and characteristic hospitality.

Rest assured, we take guests feedback very seriously and use comments such as yours as a tool to grow and provide even better service to our guests. We would really appreciate if we could welcome you at our hotel again in the future so you can fully experience our exceptional service and characteristic hospitality.

Best Regards,

Club Hotel Turan Prince World

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 lipca 2019

Witam
Jeśli chcesz wykupić urlop w tym hotelu to zapraszam do przeczytania tej opinii.

W związku z tym, że był to nasz 4 wspólny wyjazd do Turcji możemy podzielić się naszymi spostrzeżeniami.

Zalety hotelu: Baseny, Aquapark, Zieleń otaczająca hotel, lunapark i to by było na tyle.

A teraz cała reszta:
Pobyt w hotelu wykupiliśmy już w styczniu zachwyceni zeszłorocznym pobytem w Belek. Po przeczytaniu opinii o tym że standardowo sprzedawane pokoje znajdują się w bungalowach i nie są zbyt dużej wielkości, a my wyjeżdżamy z dzieckiem postanowiliśmy dopłacić za pokój w budynku głównym. Pierwsze wrażenie ok, wygląda czysto, schludnie, nie za wielki ale ok. Widok i tutaj pierwszy minus, pokój na pierwszym piętrze z widokiem na dach kuchni i restauracji, w sumie to można było po tym dachu pochodzić. Kolejny to małe łózko bodajże 160 cm szer no i krótkie przy moim wzroście 192 cm nogi wystawały poza materac. Najgorszy jednak był hałas, szczeliny w drzwiach od podłogi około 3 cm, cały czas mieliśmy wrażenie jakbyśmy spali na korytarzu. Do tego sprzątanie rozpoczynało się codziennie o 6 rano przesuwaniem mebli w lobby, wiec nijak dało się spać. Jeżeli chodzi o hałas to nie tylko w naszym pokoju, pojechaliśmy w 3 rodziny i każda miała tak samo.
Jedzenie: Szału nie ma naprawdę, ale to kwestia gustu. Jednak z moich wszystkich pobytów najmniej urozmaicone.
Alkohole: typowo lokalne, słaba jakość drinków robionych przez barmanów, tylko jeden w barze przy basenie potrafił ogarnąć coś dobrego.
Jedziesz z dziećmi to jest dla nich mnóstwo atrakcji do zabawy, place zabaw, baseny, zjeżdżalnie, lunapark największy minus to lody, podawane tylko od 16:00 do 18:00, dzieciaki nie mogły się doczekać a jak już było otwarte to tworzyły się kolejki.
Obsługa: bardzo słaba wręcz tragiczna, pierwszy raz spotkałem się z hotelem w którym problemem była komunikacja w języku angielskim, troszkę lepiej było w języku niemieckim i najlepsze że nie tylko na barze czy z kelnerami, także w recepcji. Zamówienie kolacji w restauracji A'la carte to jakiś absurd, w momencie rezerwacji, która odbywa się w wyznaczonym miejscu w budynku recepcji Pani mówi że należy wybrać danie główne, w naszym przypadku miało to by być dla 11 osób z czego rezerwacje robiła jedna. Spotkaliśmy się również z sytuacja w której około 09:30 zapukała do nas sprzątaczka, weszła do pokoju my jeszcze nie byliśmy gotowi do wyjścia na śniadanie a Ona uparcie czekała z otwartymi drzwiami aż wyjdziemy.

Pewnie jeszcze znalazło by się kilka ciekawych rzeczy jak ciągła walka o leżaki, po 07:00 rano próżno szukać czegoś wolnego, Etc
Niestety ale nie poleciłbym tego hotelu znajomym no chyba że za dużo niższą cenę.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Łukasz D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TuranPrinceW, Halkla İlişkiler Müdürü, Club Hotel Turan Prince WorldOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Łukasz D,

Thank you for posting your review of your stay at the Club Hotel Turan Prince World. We appreciate all guest feedback.

Rest assured, we take guests feedback very seriously and use comments such as yours as a tool to grow and provide even better service to our guests. We would really appreciate if we could welcome you at our hotel again in the future so you can fully experience our exceptional service and characteristic hospitality.

Rest assured, we take guests feedback very seriously and use comments such as yours as a tool to grow and provide even better service to our guests. We would really appreciate if we could welcome you at our hotel again in the future so you can fully experience our exceptional service and characteristic hospitality.

Best Regards,

Club Hotel Turan Prince World

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019

Pobyt zaczął się dość niefortunnie, ponieważ brakowało dla nas pokoju. Dostaliśmy apartament, który musieliśmy opuścić na następny dzień (zamiast korzystać z atrakcji po rozpakowaniu, musieliśmy się przeprowadzać!). Pokój dość mały z łóżeczkiem turystycznym dla naszej dwulatki. Na plus- mnóstwo atrakcji (zjeżdżalnie, baseny, wesołe miasteczko), jedzenie (różnorodne- bardzo dużo dań robionych na naszych oczach, menu dla dzieci dość ubogie), bar przy plaży, pokój sprzątany codziennie łącznie z wymianą pościeli, mini bar uzupełniany codziennie. Generalnie hotel baaardzo zadbany z mnóstwem atrakcji. Mimo pełnego obłożenia wszędzie można było znaleźć wolny leżak. Polecam!

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Marta J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TuranPrinceW, Konuk İlişkileri Müdürü, Club Hotel Turan Prince WorldOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marta J

First of all, we appreciate your choice; it is our pleasure to welcome you in Club Hotel Turan Prince World.
We want to thank you for taking your time and your effort to share your comments about our hotel on Tripadvisor.com.

Your opinions and observations are with greatest importance and assistance to us in order to be able to achieve the constant improvement, the guest satisfaction and the high quality service we strive. Thank you for your assistance.
We are looking forward to welcome you again at our hotel.
Kind Regards,
Club Hotel Turan Prince World

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel spory i widać że niedawno był remontowany. Cały ośrodek zreszta jest naprawdę duży. Pokój w hotelu ok, obsługa też ok. Jedzenie świetne. Bardzo dużo atrakcji dla dzieci ale i dla dorosłych też coś się znajdzie. Byliśmy na przełomie maja i czerwca. Wyjeżdżając 5.06 w hotelu było już dużo ludzi co nieca mąci sielskość miejsca.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, dorjan74
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TuranPrinceW, Konuk İlişkileri Müdürü, Club Hotel Turan Prince WorldOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2019

Drogi dorjan74

Dziękuję bardzo za pozostanie w Club Hotel Turan Prince World :)

Cieszymy się, że jesteś szczęśliwy.

Mam nadzieję, że Wasza recenzja przekona wielu przyszłych gości z Polski :)

Jeszcze raz dziękuję i mam nadzieję do zobaczenia także w przyszłym roku

Z poważaniem

Club Hotel Turan Prince World

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo fajny duży wszystkiego dużo baseny zjeżdżalnie dla dosroslych dla dzieci bary jedzenie sprzątanie pokoi mini zoo zieleń dbanie o porządek na każdym kroku plaża może wszystko dopięte na ostatni guzik. Same plusy zero minusów z naprawdę udanego wyjazdu polecam dla wszyskich z dziećmi czy tez bez naprawdę warto sie wybrać

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, lukaszprobierz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TuranPrinceW, Konuk İlişkileri Müdürü, Club Hotel Turan Prince WorldOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2019

Drogi lukaszprobierz;

Dziękuję bardzo za pozostanie w Club Hotel Turan Prince World :)

Cieszymy się, że jesteś szczęśliwy.

Mam nadzieję, że Wasza recenzja przekona wielu przyszłych gości z Polski :)

Jeszcze raz dziękuję i mam nadzieję do zobaczenia także w przyszłym roku

Z poważaniem

Club Hotel Turan Prince World

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji