Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 592)
Filtruj recenzje
3 592 wyniki
Oceny podróżnych
2 714
353
251
134
140
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 714
353
251
134
140
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
10 z 15 wśród 3 592 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Recenzja hotelu Crystal Admiral resort suites & spa:
W hotelu przebywalismy na przełomie sierpnia i września wraz z dwójką dzieci 9 i 12 lat. Wnętrze hotelu pięknie urządzone, czyste, bardzo duża powierzchnia,windy,sklepy,kantor. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, minibar uzupełnieniany codziennie. My byliśmy na 5.pietrze, super widok na baseny i morze. Animacje od rana do nocy-dla dzieci jak i dla dorosłych. Ciągle coś się działo. Duzo Restauracji barów, jedzenie rozmaite, każdy coś dla siebie znajdzie. Obsługa hotelu miła i pomocna. Aquapark ma wiele atrakcji, wszędzie ratownicy. Plaża szeroką i nie zatłoczona, piaszczysta kamienista, dużo leżaków pod zadaszeniem i poza nim. Snack bar na plaży z jedzeniem i piciem. Przejście na plażę podziemnym korytarzem. Bardzo udany pobyt. Polecamy każdemu!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Natalia1987PL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Genel Müdür, Crystal Admiral Resort Suites & SpaOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowna Pani Natalio,

Serdecznie dziękuję, że poświęciła Pani czas i podzieliła się komentarzem na temat pobytu w Crystal Admiral Resort & Spa. Jesteśmy bardzo szczęśliwi czytając tak miłe słowa o naszym Hotelu. Bardzo dziękujemy za skomplementowanie nas. Będzie nam bardzo miło gościć Panią w naszym hotelu ponownie. W imieniu swoim i całego zespołu gorąco zapraszam i łączę serdeczne pozdrowienia.

Z poważaniem
Zafer Birışık
Dyrektor Hotelu Crystal Admiral Resort Suites & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

W połowie sierpnia wraz ze znajomymi bylismy w tym hotelu na tydzień. Dla każdego z nas byly to najlepsze wakacje w życiu. Pokoje czyste i zadbane (my mielismy na 5 pietrze i byl to strzal w dziesiątkę-cisza i spokój), obsługa bardzo miła i serdeczna (odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu), animacje prowadzone na bardzo wysokim poziomie (dla kazdego cos sie znajdzie) do tego byla ich taka ilosc, ze Ci którzy nie lubia sie wylegiwać, zdecydowanie beda miec co robic, jedzienia ogromne ilosci i rodzaje(trzeba dodac ze wszystko smaczne). Zdecydownie polecam ten hotel.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Juka1994
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Crystal A, Genel Müdür, Crystal Admiral Resort Suites & SpaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google


We would like to thank you for sharing this kind review on Tripadvisor and for your lovely words especially dedicated to our staff. It is a delight to read that we contributed to a memorable holiday for you. Your high appreciation of such key aspects of the stay as food, service and hotel’s facilities is also an honor for us. Once again, thank you for your feedback.

It would be our pleasure to have you as our guests again.

Kind regards,
Zafer Birışık
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Jestem w tym hotelu drugi raz i jestem bardzo zadowolona .Animacja na wysokim poziomie.Spektale rowniez.Omer najlepszy menadzer zespolu animacji.Nie mozna sie nudzic. Jedzenie bardzo dobre.Personel przyjazny.Hotel bardzo czysty.Jedyny minus to ze ciezko znalezc miejsce na kolacji.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Patrycja J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Genel Müdür, Crystal Admiral Resort Suites & SpaOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Szanowna Pani Patrycjo,

W imieniu wszystkich pracowników Hotelu Crystal Admiral Resort & Spa serdecznie dziękuję za Pani wysoką ocenę jakości świadczonych przez nas usług. Jest mi niezwykle przyjemnie przeczytać tak miłe słowa pod naszym adresem. Pozytywny komentarz jest dla nas nie tylko nagrodą , ale też motywacją do jeszcze lepszej pracy. Cieszy mnie,że pobyt spełnił Pani oczekiwania. Mamy nadzieje że ponownie przywitamy Panią w jednym z naszych Hoteli.

Z poważaniem
Zafer Birışık
Dyrektor Hotelu Crystal Admiral Resort Suites & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Od samego początku kiepskie wrażenie,gdyż byliśmy rodziną 4 osobową z dużymi dziećmi a otrzymaliśmy pokój rodzinny ale 3 osobowy. Po naszej interwencji zapewniono, że dostawią dodatkowe łóżko. Niestety miejsca na antresoli na to już nie było. Nie wyraziliśmy zgody na takie rozwiązanie i zażądaliśmy pokoju 4 osobowego, taki jaki opłaciliśmy. Pani z recepcji bardzo wówczas okazała się nieuprzejma. Poprosiłam wówczas o interwencję jej zwierzchnika i to pomogło. Hotel nastawiony na gości z Rosji. Dużo było tez gości z Turcji, Kosowa, Rumunii i to oni raczej zawyżają oceny tego hotelu. Nie jest to zdecydowanie 5 gwiazdek, nawet Tureckich. Mam za sobą kilka pobytów w tym kraju i ten zdecydowanie nie jest wart swojej ceny. Kto jest po raz pierwszy, może mu się podobać. Windy, wolne, duszne okropnie. Jedzenie średnie, soki okropnie słodkie, desery - ładnie wyglądają ale słodkie i sztuczne. Kolacja to jakiś koszmar ze znalezieniem wolnego stolika. Trzeba przyjść o 19.00, potem już brudno, mniej jedzenia do wyboru. Za mało obsługi do tej liczby gości. Rezerwacja ręczników o 6 rano. Około 8-9 nie ma wolnych miejsc przy basenach. Drinki bardzo słodkie. Na plus: baseny, zjeżdżalnie dla dzieci, statek piracki itp. Pokoje czyste, wymiana ręczników i sprzątanie codziennie. Wizyta w spa- przyjemna ale jacuzzi zdecydowanie wymaga remontu. Siłownia koszmarna, stary zdezelowany sprzęt. Wejście do morza kamieniste, szybko robi się głęboko.Za tą cenę można dostać zdecydowanie więcej w tym pięknym kraju. Nie wróciłabym tam niestety.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, OlaGlobtroter
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Genel Müdür, Crystal Admiral Resort Suites & SpaOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Szanowna Pani ''OlaGlobtroter''

Bardzo dziękujemy za pozostawienie oceny naszego hotelu. Pani ocena jest dla nas bardzo ważna, gdyż to właśnie dzięki opiniom naszych gości nieustannie podnosimy standard naszego hotelu. Za wszelkie niedogodności przepraszamy i jednocześnie możemy zapewnić, że dołożymy wszelkich starań, aby je naprawić w przyszłości. Prosimy także o zgłaszanie wszelkich uwag w naszej hotelowej recepcji w trakcie pobytu, co pozwoli nam pomóc Pani w przyszłości na bieżąco.

Z poważaniem
Zafer Birışık
Dyrektor Hotelu Crystal Admiral Resort Suites & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

W hotelu byliśmy w drugiej połowie lipca 2019r. Dominują goście z Turcji i Rosji. Dozwolone jest palenie tytoniu.
Niestety duże rozczarowanie. Największe mankamenty hotelu to:
- Restauracja główna – nigdy podczas całego pobytu nie udało nam się znaleźć wolnego stolika zarówno podczas śniadania, jak i podczas kolacji. W restauracja zawsze tłumy ludzi. W wielu przypadkach długie kolejki, np. do pizzy, czy dań z grilla. Jak znajdziesz wolny stolik zawsze jest na nim bałagan i resztki po poprzednikach. Trzeba czekać (często 10-15 min.) na przygotowanie stolika. – Generalnie uważam, że w restauracji jest za mało personelu, a jej wielkość jest niedostosowana do znacznej liczby gości w sezonie.
- Leżaki przy basenach – aby mieć leżak przy basenach musisz wstać ok. 6.00 – 6.30 am. Około godziny 8.00 rano praktycznie wszystkie leżaki przy basenach są zajęte poprzez położenie ręczników, czy innych rzeczy.
- Windy w środkowej części hotelu – mieszkaliśmy na 6 piętrze. Do wind są ciągłe kolejki. Ludzi wsiadają i wysiadają na wszystkich piętrach, nie ma znaczenia czy winda jedzie w dół, czy w górę. Wielu wczasowiczów korzysta z windy mieszkając na 1 piętrze (z drugiej strony mają prawo). My często, nie chcąc tracić czasu, wędrowaliśmy z dziećmi schodami na 6 piętro.
Podsumowując uważam, że hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek.
Zalety: ładna architektura, czyste i codziennie sprzątane pokoje, fajne zjeżdżalnie dla dzieci, ładne duże baseny.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Stanislaw P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kilithg, Genel Müdür, Crystal Admiral Resort Suites & SpaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Szanowny Panie Stanislawie,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie oceny naszego hotelu. Pana ocena jest dla nas bardzo ważna, gdyż to właśnie dzięki opiniom naszych gości nieustannie podnosimy standard naszego hotelu. Za wszelkie niedogodności przepraszamy i jednocześnie możemy zapewnić, że dołożymy wszelkich starań, aby je naprawić w przyszłości. Prosimy także o zgłaszanie wszelkich uwag w naszej hotelowej recepcji w trakcie pobytu, co pozwoli nam pomóc Panu w przyszłości na bieżąco.

Z poważaniem
Zafer Birışık
Dyrektor Hotelu Crystal Admiral Resort Suites & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji