Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (259)
Filtruj recenzje
259 wyniki
Oceny podróżnych
162
49
25
10
13
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
162
49
25
10
13
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 259 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo nowoczesny. Pokoje sprzątane codziennie i nic nie brakowało dzięki Pani Zeynep( Pani od sprzątania block 39).Pobyt był bardzo udany.Plaze czyste, jedzenie dobre. Ręczniki zmieniane codziennie.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ula W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: palomafinesseside, General Manager, Paloma FinesseOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for sharing your most memorable experiences with us during your stay at the Paloma Finesse Side. It is always encouraging to hear positive feedback, especially when it comes from those who matter the most, our guests.

We’re thrilled to hear your time with us was so amazing due to our concept and our team who made you feel so valued.

Please note your feedback has been shared with the hotel team as an essential way of understanding how we can continue to deliver a great experience.
We look forward to hosting you again for another wonderful experience!

Best Regards,
Sami Kaplancı
General Manager
info@palomafinesseside.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Dobry ośrodek ogólnie polecam spoko animatorzy. Najlepszy animator Kerimcan. Pracownicy są fajni. Jedzenie nie dobre. Aquaprak taki sobie. Plaza jest spoko. Drinki bez limitu.Klub słaby dużo fajnych ludzi

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Karolelo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: palomafinesseside, General Manager, Paloma FinesseOdpowiedź udzielona 1 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
We would like to thank you for choosing to stay at the Paloma Finesse Side and also for providing your honest review about your experience in our hotel. It is always encouraging to hear feedback and suggestion for improving our services, especially when it comes from those who matter the most, our guests.
Please note your review has been shared with the hotel team as essential way of understanding how we can continue to deliver great experience.
We look forward to hosting you again for another wonderful experience!

Best Regards,
Sami Kaplancı
General Manager
info@palomafinesseside.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Animacje były super, hotel naprawdę kładzie nacisk na dobrej jakości występy, każdego dnia można spodziewać się czego innego. Dla dzieci super miejsce - animacje, plac zabaw etc.
Szczególnie muszę pochwalić animatorki - Irishka oraz Ecem, za niebywale pozytywne podejście do gości!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, 388cziekwgl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: palomamakpj, General Manager, Paloma FinesseOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,

Sami Kaplancı
General Manager
info@palomafinesseside.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel jest nowy i elegancki, barmani (z malymi wyjatkami) uprzejmi i inteligentni, duzo wolnych lezakow, cicho i spokojnie, bardzo smaczne jedzenie, dobra kawa, sporo zieleni jak na nowy hotel, szeroka plaza. Pokoje duze (mamy 74 metry), ale ciemne i nie funkcjonalne (brak szafy) maly ciemny prysznic, lozka wygodne, meble nowoczesne.
Wady: zbyt malo wieczorkow tanecznych dla ludzi w srednim wieku (choc raz byla potancowka na plazy, na piasku, przy muzyce latino granej na zywo). Wystepy cyrkow i innych zespolow to juz przezytek!!! Nalezy to zastapic muzyka na zywo grana codziennie. Macie tyle ryb, a do shusii dodajecie tak malo ryby, to bardzo dziwne. Serwis sprzatajacy pokoje nie jest zbyt dobry.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, mammamichelle
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: palomafinesseside, General Manager, Paloma FinesseOdpowiedź udzielona 1 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

We will take all your recommendations under consideration as well as future guests who reads your sincere comment of our hotel. I would like to add that it is our first season and only 2nd month finished until now ,our intension is to respond every request under 15 minutes.

Sincerely,

Sami Kaplancı
General Manager
info@palomafinesseside.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Hotel na najwyższym poziomie. Wspaniała infrastruktura, piękna plaża i basen. Wszystko minimalistyczne, ale bardzo gustowne. Małym minusem jest brak szaf w pokojach. Przemiła obsługa i serwis w spełniający oczekiwania nawet najbardziej wymagającego gościa. Wyśmienite jedzenie i alkohole. Wszystko bez ograniczeń i serwowane w miłej atmosferze (bez odczucia, że jesteś intruzem przy barze). Pyszna kawa. Bardzo kameralnie, muzyka w ciągu dnia nie za głośna i bardzo przyjemna.Przepyszne ryby, mięsa i ciasta. Pokój z dostępem do basenu to bardzo fajne rozwiązanie. Brak tłoku gdziekolwiek - zawsze dostępne leżaki oraz stoliki w restauracji i w barach. Jeden minus -jakość sprzątania w pokojach pozostawia wiele do życzenia. Nie dość, że kiepsko posprzatane, to często jeszcze późnym popołudniem nie było posprzątane. Widać kompletny brak organizacji w tym zakresie. Jednak ze wzgledu na wszystkie inne zlety, ten minus można "puścić w niepamięć" i mieć nadzieję, że jak hotel zacznie funkcjonować "pełną parą" (byliśmy niedługo po jego otwarciu), i to uda się dopracować.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokój z bezpośednim dostępem do basenu.
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, igacha
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji