Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 367)
Filtruj recenzje
3 367 wyniki
Oceny podróżnych
1 859
823
407
158
120
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 859
823
407
158
120
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 3 367 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jest to już trzeci Tth Pegasos, ale WORLD jest najlepszy ze wszystkich. Obsługa, recepcja, wszystko na najwyższym poziomie. Położenie- plaża, baseny wszystko Ok, jedzenie, pokoje wszystko na najwyższym poziomie. Lobby bar uprzejmi kelnerzy. Jedzenie smaczne.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 215krzysztofg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pegasos World S, Genel Müdür, Pegasos World HotelOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Drodzy Goście,
To bardzo duży komplement dla naszego hotelu, a przede wszystkim dla calego zespołu.
Jesteśmy szczęśliwi, że Wasze wakacje były udane.
Dziękujemy za tę wspaniałą opinię- mamy nadzieję zobaczyc Was u nas w przyszłości.
Z ciepłymi pozdrowieniami
General Manager
Okan Demirtaş

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Witam parę dni temu wróciliśmy z tego hotelu. Obiekt duży posiłki ok każdy znajdzie coś dla siebie. Sprzątanie mieliśmy 2 razy w ciągu tygodnia (słabo) Renomę tego hotelu psują niektórzy barmani podstawiajac za każdym razem kubek na napiwki (Że jeżeli nie damy nic to może nam nawet nasikać SERKAN to imię jednego z nich) Byliśmy z tym tematem w recepcji nic z tym nie zrobili. Dlatego moja ocena jest SREDNIA

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Pawel K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pegasos World S, Genel Müdür, Pegasos World HotelOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
First of all, we would like to thank you for sharing your precious opinions with us about our hotel.
We regret that your stay didn’t pass the way you imagined it.
Within the structure of TT Hotels, our main target is to assure the guest satisfaction completely.
That’s why employing qualified staff and creating the areas needed by all kinds of guests are too important action points for us.
We would like to notice you that we've taken into consideration all of your impressions you shared.
The staff member has been fired. He cannot work TUI Group hotels anymore.
Many thanks again for sparing time by evaluating our hotel.
With the wishes of welcoming you again and providing you better vacation memories.
Kindest regards,
General Manager
Okan Demirtaş

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Właśnie wróciliśmy z hotelu i muszę przyznac ze spodziewalam sie czegos innego..Ale moze zaczne od zalet - fajne miejsce dla dzieci, super zjeżdżalnie, hotel sam w sobie OK ale.. właśnie to ale - pokój BEZNADZIEJNY (brudny i kiepsko sprzątany i po prostu brzydki ( blok 2). Jedzenie dobre ale za dużo fast food a za mało zdrowego jedzenia dla dzieci. Oferta all in. a w niej lody - tylko jedno miejsce na cały wielki hotel gdzie sa dostępne lody all in. i ciągłe tam kolejki, ale za to przynajmniej 3 inne miejsca gdzie można kupić lody. Hotel nazbierał dobrych opinii a teraz mamy za wszystko na miejscu dopłacać. Także jesli chodzi o ofertę alkoholi - bardzo maly wybor w wersji all in. To był nasz 7 pobyt w Turcji, pierwszy raz spotkałam sie z takim podejściem do klienta, może wybierałam lepsze hotele...

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Hanijka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pegasos World S, Genel Müdür, Pegasos World HotelOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Drodzy Goście,
Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za podzielenie się z nami Waszą opinią na temat naszego hotelu.
Przykro nam, że Wasz pobyt nie był taki jakiego oczekiwaliście.
Najważniejsze dla sieci TT Hotels jest to by goście byli w pełni usatysfakcjonowani.
Dlatego chcemy by nasz wykwalifikowany zespół oraz obszar hotelu spełniał Wasze wymagania.
Dlatego chcemy podziękować za Państwa opinie i zapewniamy, że zrobimy wszystko poprawić to co nie spełniło Waszych oczekiwań.
Jeszcze raz dziękujemy za spedzenie czasu w naszym hotelu.
Mamy nadzieję, że jeśli wybiorą Państwo nasz hotel ponownie wszystko będzie spełniało Wasze wymagania.
Z wyrazami szacunku
General Manager
Okan Demirtaş

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Byliśmy w tym hotelu w 15 osób (8 dorosłych, 7 dzieci). Hotel, sam w sobie, pomimo dużej przestrzeni bardzo przyjazny i łatwo wszędzie trafić. Pokoje czyste, sprzątane kilka razy w tygodniu. Jedzenie jak przy all inclusive- każdy coś znajdzie dla siebie. Chociaż byliśmy w 15 osób, nigdy nie było problemu z leżakami obok siebie. Świetny aquapark, zarówno dzieci jak i dorośli byli zachwyceni. Główny basen 150 cm. głębokości, dla dzieci, które nie potrafią pływać polecam dmuchane rękawki. Animator prowadzący wszystkie imprezy- REWELACYJNY. Plaża przyjemna ale po wejściu do morza po ok 6 metrach robi się głęboko i niebezpiecznie. Minus, to niektórzy goście hotelowi, ze wskazaniem na anglików (niestety utwierdzam się w przekonaniu po raz kolejny, że to straszne brudasy nadużywające alkoholu)-ale za to hotel odpowiadać nie może. Ogólne wrażenia z pobytu bardzo dobre. Polecam dla rodzin z dziećmi :).

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, KaroliRodzina
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pegasos World S, Genel Müdür, Pegasos World HotelOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Drodzy Goście,
Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za podzielenie się z nami Waszą opinią na temat naszego hotelu.
Przykro nam, że Wasz pobyt nie był taki jakiego oczekiwaliście.
Najważniejsze dla sieci TT Hotels jest to by goście byli w pełni usatysfakcjonowani.
Dlatego chcemy by nasz wykwalifikowany zespół oraz obszar hotelu spełniał Wasze wymagania.
Dlatego chcemy podziękować za Państwa opinie i zapewniamy, że zrobimy wszystko poprawić to co nie spełniło Waszych oczekiwań.
Jeszcze raz dziękujemy za spedzenie czasu w naszym hotelu.
Mamy nadzieję, że jeśli wybiorą Państwo nasz hotel ponownie wszystko będzie spełniało Wasze wymagania.
Z wyrazami szacunku
General Manager
Okan Demirtaş

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Polecam hotel doskonały. Bardzo dużo różnorodnego jedzenia, dużo owoców. Fajny aqua park i baseny. Dzieci się nie nudzily. Pokój my mieliśmy na parterze, był ok ale raczej my się nie czepiamy.Jedyny minus to po wyjściu z hotelu nie ma nic, nie można się nigdzie przejść. Jedyne wyjście to dojazd busem do Side ale przystanek końcowy jest jeszcze jakieś 2km od targowiska i sklepów.
Hotel jak najbardziej godny polecenia.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Julis1986
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pegasos World S, Genel Müdür, Pegasos World HotelOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Drodzy Goście,
To bardzo duży komplement dla naszego hotelu, a przede wszystkim dla calego zespołu.
Jesteśmy szczęśliwi, że Wasze wakacje były udane.
Dziękujemy za tę wspaniałą opinię- mamy nadzieję zobaczyc Was u nas w przyszłości.
Z ciepłymi pozdrowieniami
General Manager
Okan Demirtaş

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji