Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (841)
Filtruj recenzje
841 wyniki
Oceny podróżnych
430
199
117
50
45
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
430
199
117
50
45
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 841 recenzji
Zrecenzowano: 14 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Przepieknie położony hotel na niewielkim terenie porośnięty bujną zielenią. Na szczególną uwagę zasługuje basen typu infinity przy plaży oraz restauracja z widokiem na morze. Jeśli chodzi o posiłki to na pierwszym miejscu zdecydowanie codzienne sushi serwowane na wieczornej kolacji, pozostałe potrawy rownież smaczne ale bez przesadnego wyboru jaki można spotkać w innych hotelach w Turcji. Z drinków polecam mojito na oryginalnym Bacardi oraz sun rise. Ogólnie bardzo fajny hotel w przystępnej cenie i z miłą chęcią bym go jeszcze odwiedził.

Termin pobytu: czerwiec 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 579radekp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Armas_Hotels, Менеджер по связям с общественностью, Amara Club Marine NatureOdpowiedź udzielona 5 maja 2019

Drogi Gościu!

W imieniu Amara Club Marine Nature dziękujemy za wybranie naszego hotelu i poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią.
Mamy szczerą nadzieję, że następnym razem wybierzesz nasz hotel.

Pozdrawiam
Amara Club Marine Nature.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 listopada 2014

Hotel a wlasciwie Club godny zareklamowania .Obsluga bardzo mila czytajaca w twoich myslach . Czyscitko i z mnostwem atrakcji. Jedzenia nie do przejedzenia pyszne i bardzo urozmaicone.
na zyczenie gazetka codziennie swierza przed drzwiami pokoju. Okolica piekna z mala iloscia hoteli co stwarza wrazenie intymnici. do najblizszej miejsowosci niedaleko mozna sie dostac omnibusami ktore kursoja dosc czesto. Woda wspaniala atrakcje wieczorne codziennei inne Polecam.

Termin pobytu: maj 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Ewa K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmaraWorld, Yönetici, Amara Club Marine NatureOdpowiedź udzielona 24 listopada 2014
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Ewa,
Thank you so much for your kind review.
We are so pleased that you found our service, food and garden well.
We will be glad to see you again in Amar Club Marine Nature..
With best regards,
Amara Club Marine Team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 2 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Armas_Hotels, Менеджер по связям с общественностью, Amara Club Marine NatureOdpowiedź udzielona 5 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Armas_Hotels, Менеджер по связям с общественностью, Amara Club Marine NatureOdpowiedź udzielona 5 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Armas_Hotels, Менеджер по связям с общественностью, Amara Club Marine NatureOdpowiedź udzielona 5 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji