Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 165)
Filtruj recenzje
1 167 wyniki
Oceny podróżnych
839
130
102
44
52
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
839
130
102
44
52
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 167 recenzji
Zrecenzowano: 27 września 2018 z urządzeń przenośnych

Świetny hotel godny polecenia animatorzy oddalają dobra robotę polecam!! The hotel is central andvery nice. AndThe entertainment is so amazing thanks for everything nad się u hopie for nextyearrrtttttt.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Michal J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KILITHOSPITALIT... G, Genel Müdür, Crystal Aura Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 28 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Michal,

We would like to say thank you very much for your valuable review and for choosing our hotel.
This is a honor for us to see that you are happy about your stay.
Once again thank you very much and we would like to see you at our hotel in the near future.

Best Regards,
Bülent Ahmetoğlu
General Manager
Crystal Aura Beach Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Byliśmy tydzień, z córką, co się okazało przy wyjeździe mieliśmy przydzielony pokój 2 osobowy zamiast 3 osobowego. Wifii w pokoju nie było szans, korytarz restauracje basen był zasięg. Tak jak już ktoś pisał, duży minus to to, że animacje dla dzieci tylko po Rosyjsku. Pokoje sprzątane codziennie.Do kwestii sanitarnych nie można się przyczepić. Z Recepcja i obsługa bardziej można było się porozumieć po rosyjsku niż angielsku. Okolica piękna, polecamy wyprawe statkiem medusa cruise :-)

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Agnieszka C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KILITHOSPITALIT... G, Genel Müdür, Crystal Aura Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 28 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for voting!
Best regards,
Bülent Ahmetoğlu
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2018

Wlasnie wrocilismy z tygodniwego pobytu juz 3 raz w tym hotelu.W zeszlym roku bylo tez duzo gosci ze wschodu,lecz kazdy byl traktowany bez wyroznien co wplynelo na nasz kolejny wybor .W tym roku hotel okazal sie miejscowka RASZAN z ich troche nie taktownym zachowaniem.Wszystko pod nich,nawet animacje dla dzieci tylkoi po rusku, angielski nie istnieje..Recepcja zrobila sie bardzo Chamska i innych gosci traktuje z laska.Jedyny plus to ze jakosc jedzenia i trunki sa jeszcze na dobrym poziomie,ale juz robi sie po woli syf a obsluga nic z tym nie robi(RUSCY ZADZA).Pomimo tego polecam ze wzgledu na lokalizacje i plaze na terenie obiektu.

Wskazówka dotycząca pokoi: standartowy bez widoku nad lobby barem calkiem przyjemny.
Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, prezesgtw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bülent A, Genel Müdür, Crystal Aura Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 6 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all we would like to thank you for taking the time to write a review about Crystal Aura Beach Resort & Spa.
We are happy to read that you enjoyed your holiday in our hotel.
As Crystal Hotels Resorts & Spa, our best goal is renew with each passing day to higher level of service and praise to our quality of service. In this direction as a management, we believe that your valuable complaints, criticisms and suggestions will make a positive contribution in our work.

Our hotel was a pleasure to welcome you. We hope to see you among us again.

Best regards,
Bülent Ahmetoğlu
General Manager
Crystal Aura Beach Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2017

Super hotel dla rodzin z dziećmi, byliśmy z 3 małych dzieci i jesteśmy zadowoleni. Recepcja i lobby faktycznie mała ale jeśli chodzi o resztę ok. Personel przyjemny i nie było problemu z dogadaniem sie. Piękna promenada z palm,codziennie wydarzenia sportowe, aerobik,wieczorem dyskoteka dla dzieci z animatorami. Rewelacja że tak blisko do morza, nie było tłoczno na plaży ani przy basenach co mi się bardzo podobało. Jedzenia pod dostatkiem,myślę że każdy znajdzie coś dla siebie bo jest w czym wybierać mino że się dania powtarzają- chyba ze ktoś jest na tyle wybredny że nic mu nie pasuje:) do tego codziennie owoce,lody,gofry itp. Co do pokoju to nie mam za szczerzeń mieliśmy codziennie sprzątany, napoje w lodówce też codziennie uzupełniane były, co jest plusem.

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, 28patka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CrystalHotelsTR, Genel Müdür, Crystal Aura Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 29 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all we would like to thank you for taking the time to write a comment about Crystal Aura Beach Resort & Spa.
We are very happy to read that you enjoyed your holiday in our hotel. Your kind words about staff will be the source of motivation on their works!
As Crystal Hotels Resorts &Spa, our best goal is renew with each passing day to higher level of service and praise to our quality of service. In this direction as a management, we believe that your valuable compliants, criticisms and suggestions will make a positive contribution in our work. İn hotel consept tea and coffee are offered for repeat guests, so, we thoroughly look forward to welcoming you back to Crystal Aura Beach Resort & Spa in the very near future.

Best regards

Ersin ÖZDEMIR
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 kwietnia 2016

Bardzo dobre położenie, 1 km do centrum Kemer. Dla osób chcących korzystać z uroków miasta świetne miejsce. Hotel z maleńką skromną recepcją (raczej odstrasza)część pokoi wyremontowana z fajnym standardem reszta słaba, stara. restauracja trochę mała, czasami był problem z miejscami. Plaża wąska i nie ma miejsc do opalania, prawie wszystko w cieniu. A teraz plusy, wszędzie blisko, jedzenie bardzo smaczne i przez cały dzień, lody i kawiarnia z ciastami i pyszną świeżo mieloną kawą. Alkohol importowany.

Termin pobytu: październik 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
4  Dziękujemy, jankabond
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CrystalHotelsTR, Genel Müdür, Crystal Aura Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 14 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear jankabond,
Thank you for being our guest and for taking the time to share your review following your stay.
As Crystal Hotels Resorts & Spa, our best goal is renew with each passing day to higher level of service and praise to our quality of service. In this direction as a management, we believe that your valuable compliants, criticisms and suggestions will make a positive contribution in our work, or show us that we are on the right course.
We hope that you will give us one more time your trust and we welcome you again in our hotel.
Best regards from Kemer,
Ersin ÖZDEMİR
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji