Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (903)
Filtruj recenzje
903 wyniki
Oceny podróżnych
612
112
93
39
47
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
612
112
93
39
47
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 903 recenzji
Zrecenzowano: 23 czerwca 2018

Wlasnie wrocilismy z tygodniwego pobytu juz 3 raz w tym hotelu.W zeszlym roku bylo tez duzo gosci ze wschodu,lecz kazdy byl traktowany bez wyroznien co wplynelo na nasz kolejny wybor .W tym roku hotel okazal sie miejscowka RASZAN z ich troche nie taktownym zachowaniem.Wszystko pod nich,nawet animacje dla dzieci tylkoi po rusku, angielski nie istnieje..Recepcja zrobila sie bardzo Chamska i innych gosci traktuje z laska.Jedyny plus to ze jakosc jedzenia i trunki sa jeszcze na dobrym poziomie,ale juz robi sie po woli syf a obsluga nic z tym nie robi(RUSCY ZADZA).Pomimo tego polecam ze wzgledu na lokalizacje i plaze na terenie obiektu.

Wskazówka dotycząca pokoi: standartowy bez widoku nad lobby barem calkiem przyjemny.
Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, prezesgtw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bülent A, Genel Müdür, Crystal Aura Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 4 dni temu
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all we would like to thank you for taking the time to write a review about Crystal Aura Beach Resort & Spa.
We are happy to read that you enjoyed your holiday in our hotel.
As Crystal Hotels Resorts & Spa, our best goal is renew with each passing day to higher level of service and praise to our quality of service. In this direction as a management, we believe that your valuable complaints, criticisms and suggestions will make a positive contribution in our work.

Our hotel was a pleasure to welcome you. We hope to see you among us again.

Best regards,
Bülent Ahmetoğlu
General Manager
Crystal Aura Beach Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2017

Super hotel dla rodzin z dziećmi, byliśmy z 3 małych dzieci i jesteśmy zadowoleni. Recepcja i lobby faktycznie mała ale jeśli chodzi o resztę ok. Personel przyjemny i nie było problemu z dogadaniem sie. Piękna promenada z palm,codziennie wydarzenia sportowe, aerobik,wieczorem dyskoteka dla dzieci z animatorami. Rewelacja że tak blisko do morza, nie było tłoczno na plaży ani przy basenach co mi się bardzo podobało. Jedzenia pod dostatkiem,myślę że każdy znajdzie coś dla siebie bo jest w czym wybierać mino że się dania powtarzają- chyba ze ktoś jest na tyle wybredny że nic mu nie pasuje:) do tego codziennie owoce,lody,gofry itp. Co do pokoju to nie mam za szczerzeń mieliśmy codziennie sprzątany, napoje w lodówce też codziennie uzupełniane były, co jest plusem.

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, 28patka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CrystalHotelsTR, Genel Müdür, Crystal Aura Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 29 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all we would like to thank you for taking the time to write a comment about Crystal Aura Beach Resort & Spa.
We are very happy to read that you enjoyed your holiday in our hotel. Your kind words about staff will be the source of motivation on their works!
As Crystal Hotels Resorts &Spa, our best goal is renew with each passing day to higher level of service and praise to our quality of service. In this direction as a management, we believe that your valuable compliants, criticisms and suggestions will make a positive contribution in our work. İn hotel consept tea and coffee are offered for repeat guests, so, we thoroughly look forward to welcoming you back to Crystal Aura Beach Resort & Spa in the very near future.

Best regards

Ersin ÖZDEMIR
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 kwietnia 2016

Bardzo dobre położenie, 1 km do centrum Kemer. Dla osób chcących korzystać z uroków miasta świetne miejsce. Hotel z maleńką skromną recepcją (raczej odstrasza)część pokoi wyremontowana z fajnym standardem reszta słaba, stara. restauracja trochę mała, czasami był problem z miejscami. Plaża wąska i nie ma miejsc do opalania, prawie wszystko w cieniu. A teraz plusy, wszędzie blisko, jedzenie bardzo smaczne i przez cały dzień, lody i kawiarnia z ciastami i pyszną świeżo mieloną kawą. Alkohol importowany.

Termin pobytu: październik 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
4  Dziękujemy, jankabond
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CrystalHotelsTR, Genel Müdür, Crystal Aura Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 14 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear jankabond,
Thank you for being our guest and for taking the time to share your review following your stay.
As Crystal Hotels Resorts & Spa, our best goal is renew with each passing day to higher level of service and praise to our quality of service. In this direction as a management, we believe that your valuable compliants, criticisms and suggestions will make a positive contribution in our work, or show us that we are on the right course.
We hope that you will give us one more time your trust and we welcome you again in our hotel.
Best regards from Kemer,
Ersin ÖZDEMİR
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 października 2015

Po późnym przylocie byliśmy bardzo mile zaskoczeniu przygotowaną specjalnie dla nas pyszną kolacją. Hotel w nocy jak i w dzień robi imponujące wrażenie! Ilość jedzenia w opcji all inclusive ogromna! Dania przepyszne i bardzo zróżnicowane. Część dla dzieci bardzo dobrze rozbudowana, podzielona na sekcje dla dzieci mniejszych i większych. Absolutnie bezpieczne miejsce. Jedyne ale to dość mała i bardzo kamienista plaża oraz prawie nie działające wifi.

Termin pobytu: wrzesień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CrystalHotelsTR, Genel Müdür, Crystal Aura Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 30 października 2015
Tłumaczenie Google

Dear Anna,

Thank you very much for taking the time to write this comment about our Crystal Aura Beach Resort & Spa.

We are very happy to read that you enjoyed your holiday in our hotel.

We will be honoured to welcome you again in the future.

Best regards from Kemer

Ersin ÖZDEMİR
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 listopada 2014

Idealny hotel na wakacje z dzieckiem. Ultra all inclusive, o niczym nie musicie myśleć - pomyślą za Was :) Bardzo smaczna i zróżnicowana kuchnia, dobre lokalne alkohole, świetne stanowisko do palenia shishy, zadbana plaża, piękny i zadbany basen. Jedynym minusem jest obsługa kelnerska - bardzo kiepski poziom.

Termin pobytu: wrzesień 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomasz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CrystalHotelsTR, Genel Müdür, Crystal Aura Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 7 marca 2015
Tłumaczenie Google

Dear Tomasz,

Thank you very much for taking the time to write a comment about our Crystal Aura Beach Resort & Spa.

We are very happy to read that you enjoyed your holiday in our hotel.

We will be honoured to welcome you again in the future.

Best regards from Kemer

Ali Osman ILHAN
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji