Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 170)
Filtruj recenzje
3 170 wyniki
Oceny podróżnych
1 996
665
299
111
99
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 996
665
299
111
99
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 3 170 recenzji
Zrecenzowano: 7 czerwca 2018

Hotel pełen sprzeczności. Z jednej strony luksusowe wnętrza, za drugiej obsługa która jeździ brudnym wózkiem (na odpadki i brudne talerze) pomiędzy stolikami. Dalej super animacje na wysokim poziomie a jednocześnie nastawienie na obdzieranie gości z gotówki na każdym kroku np. restauracje tematyczne ekstra płatne, popcorn płatny, karuzele i inne rozrywki dla dzieci płatne itd. To ma być luksusowy hotel pięcio gwiazdkowy ??
A hotel full of contradictions. On the one hand, luxurious interiors, on the other hand service that drives a dirty cart (for waste and dirty plates) between tables. Next, super animations at a high level and, at the same time, an attitude to scare guests with cash at every step, eg themed restaurants, popcorn, carousels and other children's entertainment etc. - all extra charge. This is supposed to be a luxury five-star hotel ??

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Jacek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TitanicBeachLara, Guest Relations Manager, Titanic Beach Lara HotelOdpowiedź udzielona 10 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Jacek K,

First of all we want to thank you for taking the time to share your personal opinion about your recent stay at Titanic Beach Lara.
We are happy that on one side you were generally happy with our hotel but we also truly regret to read that your expectations were not fully met! You can be sure that we have shared your feedback with the relevant department managers and management to see if and where we can improve our services.

We do hope to welcome you again at Titanic Hotels, in order to convince you of our services and for you to spend a lovely holiday.

With kind regards,
CRM Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo fajny, czysty, dobrze wyposażony, oferujący wiele atrakcji. Szczególnie dla rodzin z dziećmi w różnym wieku. Bardzo miła i sympatyczna obsługa. Jedzenie pyszne choć jak dla mnie trochę monotonne. Ogromnym plusem jest bliskość od lotniska. Transfer 20 minut, a co warto podkreślić nie słychać było w hotelu samolotów. Baseny jest ich kilka od olimpijskiego po brodziki dla dzieci, zjeżdżalnie zadowolą moim zdaniem każdego. Pokoje czyste codziennie sprzątane, uzupełniany minibarek. Spędzony tydzień jednogłośnie rodzinnie został uznany za udany. Polecam ten hotel wszystkim jadącym do Turcji.

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Michalek91
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 kwietnia 2018

Hotel może i ma swoje lata za sobą ale jest cudowny. Serwis oraz obsługa na najwyższym poziomie. Jedzenie przepyszne i tak urozmaicone,że człowiek nie wie co ma jeść. Drinki i alkohole ok. Pokoje przestronne i codziennie sprzątane, mini bar w cenie. Plaża zadbana, nie brakuje leżaków. mimo wczesnej pory (marzec) pogoda cudna. Spa w cenie i można sobie pozwolić na miły relaks. Basen p[odgrzewany na zewnątrz. Dziękujemy za cudowny tydzień

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój z widokiem na morze
Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, halin128
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 marca 2018

Udany krótki urlop w pierwszy tygodniu marca - bardzo dobry hotel – można się tutaj czuć komfortowo ale jednocześnie swobodnie co jest dla mnie warunkiem udanego urlopu - luksus bez złotych klamek (-:
Miła obsługa , czystość i dbałość o gości na najwyższym poziomie , bardzo dobre i urozmaicone jedzenie , dobre alkohole – wszystkie warunki do spędzenia udanego urlopu – oczywiście jak ktoś się bardzo uprze, to znajdzie ( tak jak wszędzie !! ) jakieś drobne minusy , ale po co się upierać , zwłaszcza na urlopie (-:
Reasumując polecam gorąco ten hotel wszystkim szukającym komfortowego i spokojnego miejsca do wypoczynku.
P.S. Chcieliśmy powtórzyć wyjazd jesienią , ale niestety hotel zniknął z oferty TUI ??

Termin pobytu: marzec 2018
Dziękujemy, Olinekh
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TitanicBeachLara, Konuk İlişkileri Müdürü, Titanic Beach Lara HotelOdpowiedź udzielona 24 marca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Olinekh,

We would like to thank you for choosing Titanic Beach Lara Hotel for your recent holiday, and we also would like to let you know that we really appreciate it that you took the time to share your positive holiday experiences hereby!
We are very happy that your expectations on all aspects were met and we definitely hope to welcome you here again for many more beautiful and welldeserved holidays!

With kind regards,
CRM Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2018

Długo zastanawiałam się,czy to dobra pora roku,aby odwiedzić Turcję,ale skusiły mnie niska cena i doskonałe opinie hotelu.To był bardzo dobry wybór,bo pogoda cudowna (jeden dzień deszczowy)no i hotel znakomity.Nie ma ani jednej rzeczy,która byłaby na minusie.Świetna lokalizacja,krótki transfer z lotniska,blisko plaży po której śmiało można chodzić boso (drobny żwirek),pokój na 8 piętrze z widokiem na morze,bardzo dobre jedzenie i tak bez końca same plusy.Polecam w 100% Turcję zimą i hotel Titanic.

Wskazówka dotycząca pokoi: Mieliśmy pokój na 8 piętrze,spaliśmy przy otwartym oknie,wentylatory było słychać,ale nie przeszkadzały w spaniu.
Termin pobytu: luty 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
4  Dziękujemy, sisladowscy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TitanicBeachLara, Guest Relations Manager, Titanic Beach Lara HotelOdpowiedź udzielona 5 marca 2018
Tłumaczenie Google

Dear sisladowscy,

Firstly we would like to thank you for choosing Titanic Beach Lara Hotel for your recent winter holiday.
We are delighted to read that you enjoyed your stay here to the fullest and that we were able to contribute to a lovely holiday!

It would be our pleasure to welcome you again in Titanic Beach Lara in the near future!
Sincerely,
CRM Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji