Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Antalya
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (4 481)
Filtruj recenzje
4 481 wyniki
Oceny podróżnych
2 956
852
370
153
150
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 956
852
370
153
150
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 481 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Plusy:Piękny,duży i zadbany teren wokół hotelu,bardzo dobra obsługa zwłaszcza w restauracjach,bardzo dobry serwis sprzątający,pokoje sprzatane codziennie wraz z wymianą reczników i poscieli. Smaczne i naprawdę urozmaicone jedzenie - od ryb,po mięsa,warzywa i owoce. Plaża na wyciągnięcie ręki,tuż przy hotelu. Fajny zespół animatorów. Minusy:Hotel wymaga odświeżenia,zwłaszcza wykładzin na korytarzach,które są brudne i stare. W pokojach odpadające uchwyty,kołyszące się lampy przy łóżku,a na balkonie wieszaki.Zbyt małe pokoje jak na zakwaterowanie 2+2. Byliśmy z dwójką dzieci w tym z niemowlakiem i po wstawieniu łóżeczka turystycznego nie było się jak ruszyć. Rodzinom.z dziećmi nie polecam pokoi z widokiem na morze,bo do 24 słychać głośną muzykę z animacji.Ogólnie hotel dość głośny, od rana do późnych godzin nocnych coś się dzieje,ale dla niektórych to pewnie nie minus,a plus.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, megi477
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RabeaKucuksu, CRM Representative, Sherwood Exclusive LaraOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
On behalf of the Sherwood Exclusive Lara, I sincerely thank you for your review and the nice comments. We hope that despite the small points of criticism you had a relaxing holiday and we would be very happy to welcome you once again to our hotel.
For questions and suggestions, we are always there for you!

Kind Regards

Rabea Kücüksu
crm@sherwoodhotels.com.tr

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2019

Bardzo dobry hotel.Serwis, posilki, kilka barow z bardzo smacznym jedzeniem,atrakcje na wysokim poziomie. Mini klub dla dzieci codziennie organizuje ciekawe zajecia. Bardzo mili opiekunowie, zwlaszcza Ola z Ukrainy. Hotel czysty, duzo basenow, aquapark. Ogolnie okolica Lara super. Polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Qbgl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RabeaKucuksu, CRM Representative, Sherwood Exclusive LaraOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
On behalf of the Sherwood Exclusive Lara, I thank you very much for the detailed review. We are very happy to read that we were able to satisfy you and you enjoyed your stay.
Our staff will really appreciate your kind note and we would be very pleased to welcome you once again. You can contact us any time if you have questions or suggestions regarding the hotel.

With best regards

Rabea Kücüksu
crm@sherwoodhotels.com.tr

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019

Hotel na bardzo wysokim poziomie. Niczego nie brakowało. Meble w pokojach mają już trochę lat ale to nie jest problem. Jeżdżę raz lub dwa razy do roku w różne miejsca i naprawdę ten hotel polecam w 100 %. Czysto, pokoje przestronne, w mieście ale w hotelu jest cicho i nie przeszkadzają odgłosy z ulicy, jedzenie bardzo dobre, alkohole same markowe choć można też się napić lokalnych, dużo basenów i dla dorosłych i dla dzieci. Bardzo udane wakacje, polecam

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Izabela P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: crmmuazzeztepe, CRM Representative, Sherwood Exclusive LaraOdpowiedź udzielona 29 maja 2019
Tłumaczenie Google



Dear Izabela P,


First of all, we are proud of our quality of service and our praise for our staff team. As a whole Sherwood Hotels Family, we thank you very much for your kind and sincere feedback. You guys are good.

As the whole Sherwood family, we are delighted that you will be pleased with your holiday and hope to see you again soon. Goodbye

Muazzez TEPE
Crm Representative

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 maja 2019

Wyjazd w połowie maja 2019, hotel na najwyższym poziomie, bardzo czysty, dopieszczony i super zaprojektowany. Bardzo miła, zawsze uśmiechnięta obsługa, która nie jest nastawiona na napiwki (oczywiście warto od czasu do czasu coś zostawić). Pokoje przestronne bardzo zadbane i czyste w cenie pokoju(ręczniki, szampon, balsam do ciała i krem do rak ) dodatkowo w pokoju czajnik (kawa i herbata) oraz lodówka codziennie bezpłatnie uzupełniana (piwo, cola,sok, fanta, paluszki, woda mineralna). Aquapark dla dorosłych + część dla dzieci, na basenach bezpłatne ręczniki. Super wybór markowych alkoholi w cenie (jack Daniels, ballantimes, finladnia, malibu, bacardi itp) Animacje wieczorne na najwyższym poziomie, w ciągu dnia bardzo dużo zajęć (aerobic, strzelanie z łuku, wiatrówki, piłka nożna, tennis ping pong siatkówka) Gorąco polecam ten hotel na pewno jeszcze kiedyś się tutaj wybiorę
Po drugiej stronie hotelu przy galeri handlowej (dość droga polecam iść w lewo w kierunku delphina są tam tańsze sklepy) przystanek autobusu miejskiego LC007 - dojazd do b.ladnego centrum Antayli (Kaleici - stare miasto) cena biletu to 1$ w 1 stronę.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, V2169XDmarcinz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: crmmuazzeztepe, CRM Representative, Sherwood Exclusive LaraOdpowiedź udzielona 23 maja 2019
Tłumaczenie Google





Dear V2169XDmarcinz,

First of all, it made us very happy to know that you had a perfect holiday. From your moment of greeting, we thank you for conveying your thanks to everyone who is trying to be worthy of your services.

As the entire Sherwood family, we are honored to welcome you on your next holiday. Goodbye.

Crm Representative
Muazzez TEPE

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2019

Na powitanie mały zgrzyt na recepcji: rezerwowaliśmy pokój z widokiem na morze (za dodatkową opłatą w biurze podróży), na miejscu pan w recepcji poinformował, że musimy uiścić dodatkową opłatę. W rezultacie łaskawie przydzielił nam pokój z częściowym widokiem na morze. Sam pokój był przestronny, bardzo zadbany z minibarem na bieżąco uzupełnianym, łazienka czyściutka, duża, kosmetyki również uzupełniane codziennie. jedzenie wyśmienite, nie sposób skosztować wszystkiego podczas jednego pobytu. Obsługa hotelu (oprócz pana z recepcji): kelnerzy, sprzątaczki, kucharze, animatorzy, barmani i inni byli fantastyczni, dbali by gość czuł się dopieszczony. Teren przy basenach i przy plaży bardzo zadbany, dużo alejek spacerowych. Plaża żwirkowa, spokojnie można obejść się bez obuwia ochronnego. Ceny w sklepikach hotelowych niższe na niektóre towary niż w galerii po drugiej stronie ulicy. Bezpośredni dojazd autobusami komunikacji miejskiej dla chcących zwiedzić centrum. Polecamy pobyt w tym hotelu i mamy nadzieję, że tam jeszcze wrócimy.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, endi59
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RabeaKucuksu, CRM Representative, Sherwood Exclusive LaraOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
On behalf of the Sherwood Exclusive Lara, I thank you very much for the great review. We are pleased to read that you enjoyed your stay and would recommend our hotel.
We would be happy to welcome you once again!

For questions and suggestions we are certainly at your service.

Kind Regards

Rabea Kücüksu
crm@sherwoodhotels.com.tr

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji