Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (5 024)
Filtruj recenzje
5 025 wyniki
Oceny podróżnych
3 826
780
261
88
70
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 826
780
261
88
70
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 5 025 recenzji
Zrecenzowano: 20 października 2018 z urządzeń przenośnych

Miły i przyjazny personel. Doskonałe jedzenie, niezła plaża.
Dobra czystość pokoi. Brak bransoletek AI.
Hałaśliwa muzyka do 0:00 mogła by być nieco krócej: 22-23.
Hotel warty swojej ceny.
Nie będziecie rozczarowani

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, 697jarekt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LIBERTY-HOTELS-LARA, Manager, Liberty Hotels LaraOdpowiedź udzielona 23 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Jarek,

First of all thank you for choosing Liberty Hotels Lara.

We are happy that you enjoyed your stay with us.

We as Liberty Lara Team hope to welcome you again.

Best Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2018

Byliśmy gośćmi Liberty Hotel Lara z TUI,pokój z bocznym widokiem na morze 2os z dostawką był bardzo przestronny,ladny widok,wygodne łóżka plus kanapa i balkon,codziennie sprzątane,minibar codzinnie uzupełniany w napoje i piwo w opcji all inclusive. Jedzenie pyszne,mega wybór,każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa pomocna na każdym kroku,miła i nienachalna. Restauracja główna plus dwie tematyczne (turecka i włoska) w głównym budynku plus bar przy basenie dla dorosłych gdzie serwowano w porze lunchu pyszne makarony, po drodze do kolejnego basenu serwowano lody i słodycze, przy basenie głównym Sunset Bar z różnymi daniami-dla dzieci hamburgery a obok pizza z pieca opalanego drewnem szykowana wedle uznania, kurczaczki barbecue itp. Wybór napoi w ofercie all incl bardzo duży,pyszne kolorowe drinki :) serwowane równieź w barze na molo przy plaźy. Leżaków nigdy nie brakowało, reczniki plażowe codziennie czyste zostawiane przez obsługę w pokoju, uzyte można było zostawic na leżakach. Bogata oferta sportów wodnych przy plaźy, warto sprawdzic w innych hotelach a także negocjować cenę przy wyborze wiekszej ilości atrakcji oraz zakupu zdjęć robionych przez fotografa z motorówki (tańsze są nagrane na płyte w bardzo dobrej jakości,możliwość płatności kartą w Royal Segiuns,kilka minut spacerkiem w lewo plażą).
Animacje ciekawe oraz imprezy taneczne z profesjonalnymi tancerzami,codziennie coś innego, plus dyskoteka dla dorosłych od północy do drugiej w nocy codziennie.
W ciągu dnia animatorzy dwoją się i troją aby umilić czas gościom oferując zabawy w wodzie,zumbę,strzelanie z wiatrówki,water polo oraz zajęcia dla dzieci i młodzieży,kelner na rolkach dowozi napoje a w basenach jest zawsze dość miejsca :) zjeżdżalnie duże pod nadzorem ratownika w godzinach 10-12 i 14-16 oraz małe dla maluszków jak i basen specjalnie dla nich,dużo miejsc z baldachimami oraz duzo parasolek. Energetyczna muzyka przy basenie głównym ale nie przeszkadzająca. Plaża piaszczysto żwirkowa,specjalne obuwie nie jest konicznością,leżaki z baldachimami nad morzem. Czysto. Obsługa widoczna cały czas dbająca o czystość, toalety przy basenie myte dosłownie co chwilę,nie było problemem wejść tam boso ;)
Cała ekipa animatorów mega miła,życzliwa-nie było nikogo mówiącego po polsku z rezydentem Tui wlącznie (ang,niemiecki,rosyjski,turecki). Goście głównie z UK,Niemiec,Rosji ale w pełni kulturalni,bez hałaśliwej młodzieży ze względu na standard hotelu. Żałowalismy,że nie mogliśmy przedłuzyc pobytu - ale zakupiliśmy juź kolejny w pażdzierniku 2018 i cieszymy się na kolejny udany urlop.

Termin pobytu: maj 2018
1  Dziękujemy, MrGrzeech
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LIBERTY-HOTELS-LARA, Manager, Liberty Hotels LaraOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Merhaba,

Thank you for choosing Liberty Hotels Lara.

We wish you wonderfull days and hope to welcome you soon again.

your Hotel Liberty Hotels Lara

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Nowocześnie urządzony. Kameralny. Przy samej plaży. Doskonałe wyżywienie. Blisko lotniska - transfer 15minut. Czysty i bardzo zadbany.

Hotel "Baia Lara" - polecam wszystkim. Jeden z lepszych w Turcji. Blisko lotniska - transfer tylko 15 minut !!! Hotel położony w sąsiedztwie samych 5* hoteli. W porównaniu do innych w miarę kameralny - około 390 pokoi. Hotel bardziej dla ludzi ceniących ciszę i spokój. Młody, nowoczesny obiekt (2009 rok i na bieżąco modernizowany) Przy samej plaży. Duże baseny. Aquapark. Ładna plaża z molem. Ultra All Inclusive 24h - NIE trzeba nosić bransoletek / opasek na ręce !!! Fajne wieczorne atrakcje / animacje. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone o każdej porze. Alkohole również - importowane (Absolut, Ballantine's, Jemson Baileys, wina: czerwone białe różowe szampan, piwo Efes, koniak, likiery, itp.Pokój duży i nowocześnie urządzony - TV LCD (są polskie kanały), DVD, internet sieć WiFi, sejf, klimatyzacja, telefon, minibarek codziennie uzupełniany w napoje i piwo - wszystko bezpłatne. Wszędzie w hotelu jest bardzo czysto. Profesjonalni i uczynni pracownicy - w szczególności w recepcji, animatorzy oraz w Sea Lounge Beach Bar Hotel szczerze polecam wszystkim !!!
Najlepsza kelnerka pod słońcem pełen profesjonalizm o imieniu SERAP POZDRAWIAMY

Termin pobytu: kwiecień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Jolanta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LIBERTY-HOTELS-LARA, Manager, Liberty Hotels LaraOdpowiedź udzielona 17 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Jolanta,

We thank you for choosing Liberty Hotels Lara. We hope to welcome you back.

Your Hotel Liberty Hotels Lara

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 października 2014

hotel pod każdym względem zasługuje na swoje 5 gwiazdek.
Odwiedziliśmy hotel 10 osobową ekipą z dziećmi, wszyscy byliśmy zachwyceni.
Jedzenie wyśmienite, animacje wspaniałe, obsługa przemiła i pomocna,wspaniałe baseny ze zjeżdżalniami,na plaży wiele atrakcji sportowych oraz przepiękne molo na którym wieczorami odbywały się występy artystyczne.
Hotel LIBERTY LARA, to wymarzone miejsce na rodzinne wakacje,na pewno tam wrócimy.

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam pokoje z widokiem na morze
Termin pobytu: lipiec 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Agnieszka Ż
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LIBERTY-HOTELS-LARA, Manager, Liberty Hotels LaraOdpowiedź udzielona 25 listopada 2014
Tłumaczenie Google

Merhaba Agnieszka,

Thank you for choosing Liberty Hotels Lara and thank you for your beatiful review on tripadvisor.

We hope to see you soon again.

Kind Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 25 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LIBERTY-HOTELS-LARA, Senior management, Liberty Hotels LaraOdpowiedź udzielona 31 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji