Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 286)
Filtruj recenzje
2 286 wyniki
Oceny podróżnych
1 555
393
191
84
63
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 555
393
191
84
63
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 286 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Polecam kazdemu. Bardzo dobre jedzenie. Basen i animacje wszystko super. Polecamy każdemu zapraszam każdego na udane wakacje. Imprezy super w pianie. Naprawdę polecam każdemu ! Katja bardzo przemiła osoba, pomocna.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Dominika S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aylin K, Halkla İlişkiler Müdürü, Porto Bello Hotel Resort & SpaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Dominika S,

Thank you for taking the time to share your feedback here on Tripadvisor.
We will be happy to have you as our guests again.

Best Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Pasha z animacji bardzo super gość. Jedzenie bardzo dobre codzienne sprzątanie pokoi
Plaża kamienista zbyt mało lezakow na plazy i basenie. Dla dzieci bardzo mało atrakcji.W koło hotelu nie ma co zwiedzać
Obsługa hotelową bardzo miła. Pasha The jest!!!

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Sylwester W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aylin K, Halkla İlişkiler Müdürü, Porto Bello Hotel Resort & SpaOdpowiedź udzielona 15 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Sylwester W,

Thank you for you comments about our hotel,We are very happy about your visit and would also look forward to seeing you again in Porto Bello Resort and Spa.
Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel w Antalyi......od lotniska 30 min.transfer busem. W hotelu czysto i bardzo miła atmosfera...wyżywienie bard,o urozmaicone...dużo warzyw i owoców....codziennie serwowane inne dania...animacje nie najwyższej jakości Ale Pasha animator bardzo wesoły i miły człowiek....polecam hotel dla rodzin bez małych dzieci....

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Jolanta R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aylin K, Halkla İlişkiler Müdürü, Porto Bello Hotel Resort & SpaOdpowiedź udzielona 15 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Jolanta R,

Thank you for you comments about our hotel,We are very happy about your visit and would also look forward to seeing you again in Porto Bello Resort and Spa.
Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Animacja jaką robił Pasha była super.
Hotel trochę stary ale wszystko było czyste,ale
jedzenie dobre.Plażę zaliczam do udanej.Jeżeli chodzi o pokoje to standard, transfer z lotniska 30 minut. Hotel jednak wymaga remontu oceniam wszystko jako trzy i pół gwiazdki

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Wojt K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aylin K, Halkla İlişkiler Müdürü, Porto Bello Hotel Resort & SpaOdpowiedź udzielona 15 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Wojt K,

Thank you for you comments about our hotel,We are very happy about your visit and would also look forward to seeing you again in Porto Bello Resort and Spa.
Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2017

Transport z lotniska bardzo fajnie zorganizowane w hotelu meldunek bardzo szybko w pokoju przywitała nas późna kolacja z butelką wina mini barek codziennie uzupełniany łazienki czyste pościel wymieniana co drugi dzień ręczniki codziennie Moja partnerka miała urodziny w trakcie pobytu urlopu miłą niespodziankę zrobił nam hotel w pokoju stał szampan tort i wspaniałe przekąski na noc. Śniadania wyśmienite każdy znajdzie coś dla siebie obiady wegetariańskie mięsne przekąski desery ciasta lody owoce wszystko spełniało moje wymogi kolację na prawdę nie było do czego się doczepić wyśmienite każdy posiłek byłem zadowolony że tak dobrze było można sobie pojeść każdego dnia przy basenie w porze lunchu była otwarta Tawerna co naprawdę bo można sobie przekąsić ciągu dnia wspaniałe pizzę risotto wino drinki alkoholowe piwo lody napoje ciasta wszystko dopięte w hotelu na ostatni guzik każdego wieczoru na tarasie były występy animacji animacje były wspaniałe dziewczyny z Brazylii kelnerzy naprawdę robili wszystko co w ich mocy szklanka była pusta za chwilę miałem szklankę pełną naprawdę kelnerki uśmiechnięte starały się żeby szklanki były zawsze napełnione takim drinkiem jaki piłeś wcześniej co drugi dzień była animacja wspaniałego cyrku w ciągu dnia były wspaniałe zajęcia było można postrzelać z łuku wiatrówki gra w siatkówkę wodną na plaży bar 5 m od morza barmani polewali piwo oraz wino w południe były do przekroczenia naleśniki ciasta różnorakie przekąski słodkie naprawdę ten hotel polecam dla wszystkich pozdrawiam całą ekipę hotelu Hej buziaki
Byliśmy w tym hotelu we wrześniu 2015 pogoda naprawdę była wspaniała

Termin pobytu: wrzesień 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, N2608PYrobertm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aylin K, Halkla İlişkiler Müdürü, Porto Bello Hotel Resort & SpaOdpowiedź udzielona 9 marca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you so much for taking your time for writing a review about our hotel on Tripadvisor. Your feedback is very important for us in order to continuously improve our hotel and service quality.
It is nice to hear that you had a good time at our hotel and you could enjoy your stay. We wish you all the best and are hoping to welcoming you again at our hotel.
Best Regard

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji