Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 835)
Filtruj recenzje
2 835 wyniki
Oceny podróżnych
1 849
581
235
90
80
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 849
581
235
90
80
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 835 recenzji
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Wybierając hotel szukaliśmy miejsca dobrego dla naszych dzieci. Oferta Green Palace spełniała nasze kryteria. Dziś kończymy nasz pobyt więc na gorąco podsumowuję.
Hotel w skali do 5 na 5 z dodatkowym plusem. Fachowa opieka z każdej stron hotelu od recepcji po ratowników na basenach. Obsługa się nie narzuca ale jest na każdą prośbę. Bardzo dużo zieleni co przy naszym 42 stopniowym upale było też kluczowe. Jedzenie wyśmienite, zero dolegliwości przez 10 dni pobytu. Woda w basenach czysta do granic możliwości. Nie znalazłem punktu w którym mogę się przyczepić.Hotel zasługuje na wyróżnienie i godne polecenia.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Robert S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ICGR, Konuk İlişkileri Müdürü, IC Hotels Green PalaceOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Robert,

Thank you very much for your positive review and for your recommendations,
We are very pleased to know that you are satisfied with your family vacation at our hotel.
All your kind comments motivated our entire team of IC Hotels.
We are looking forward to host and serve you again.

Best Wishes,
Leyla Kara
IC Hotels
CRM Department

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byłam już na wakacjach za granicą ale takiego super miejsca jeszcze nie spotkałam. Pokoje przestronne, czyste codziennie sprzątane. Jedzenie pycha a tyle jest tego że każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa bardzo miła i zawsze uśmiechnięta. Piękny park, zielony, atrakcyjne bardzo fajne. No ogólnie nie ma się do czego przyczepić. Serdecznie polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Kazia84_84
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ICGR, Konuk İlişkileri Müdürü, IC Hotels Green PalaceOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest "Kazia84"

We would like to thank you for choosing IC Hotels Green Palace for your holiday and for your nice comments.

We are further appreciative of the compliments you have shared in regard to our attentive team members who always eager to meet your needs with a smile. The entire team hopes to have the pleasure of welcoming you on many more occasions to come. Stay safe and see you soon again!

Best Regards,
Sinan BÜYÜK
IC Hotels
CRM Department

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2018

Świetny hotel (dosyć kompaktowy- wszędzie w miarę blisko),transfer z lotniska- 25min, idealny dla rodzin z dziećmi ( z tego co widziałem to mają swoje wózki). Czysty, zadbany, w większości odnowiony. Serwujący oryginalne zachodnie alkohole ( Chivas, Jack Daniels, Havana Club, Jose Cuervo, Smirnoff itd.) Super smaczne jedzenie ( duży wybór, codziennie inny wieczór tematyczny + różne atrakcje). Piękny zielony ogród. Nowy świetny Aquapark dla dzieci oraz dla dorosłych, ciekawy kids klub ( podzielony dla dzieci 0-3, 4-9, 9<). Piaszczysta plaża - przy samym wejściu do morza kamyczki, które się kończą 2 m od brzegu- potem znowu piasek. Zwiedziłem w okolicy kilka hoteli ( Royal Seginus, Venezia Plac, Kremlin Palace ) muszę przyznać że ten wypada z nich wszystkich najlepiej.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
1  Dziękujemy, robertkT349NN
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ICGR, Konuk İlişkileri Müdürü, IC Hotels Green PalaceOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Robert K,

We would like to thank you for choosing IC Hotels Green Palace and for your kind review at Tripadvisor page. Your high evaluation of our services and recommendation are also very appreciated.

We are more than happy to learn that we could meet all your expectations and make your holiday en excellent one. This is a real pleasure to know that you were satisfied with the hotel location, food and beverages, facilities for families with kids, garden, aquapark and kids club.

We sincere hope to welcome you at IC Hotels Green Palace in not too distant future. Please, let us know about your future concerns.

Kind Regards,
Maria BOĞA
CRM Supervisor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 października 2016 z urządzeń przenośnych

Sympatyczny hotel.Piękny zadbany ogród, także na romantyczne spacery;-) prowadzi wprost na plażę. Miły i przesympatyczny personel. Super rozrywki w ciągu dnia, a także wieczorne animacje, Live music. Kilka stauracji na terenie całego ośrodka przy okazji spacerów można coś przekąsic lub wypić kawkę.
Lilium Spa - super masaże przemiła obsługa wsaniali masażysci :) serdecznie polecam. Jednym słowem super

Termin pobytu: październik 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, Agnieszka A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ICGR, Konuk İlişkileri Müdürü, IC Hotels Green PalaceOdpowiedź udzielona 17 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka A,

Thank you for your kind review and for the recommendation. We are very happy that you had great time in IC Hotels Green Palace.

We look froward to serve you again with a pleasure.

Best Regards,
Elif SUNAY
GR Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 października 2016

Hotel naprawdę rewelacyjny w większości odnowiony. Piękny ogród po którym spacery sprawiały ogromną przyjemność. Na całości kompleksu restauracje kawiarnie.
W kawiarni kawowej wyśmienite kawy różnego rodzaju. Przepyszne jedzenie uprzejmy personel i zawsze czyste pokoje. Fajne animacje. Fajna plaża z darmowym serwisem hotelowym.
Jedynym minusem mętna woda w morzu co sprawiło ze byliśmy zawiedzeni brakiem możliwości nurkowania no ale cóż inne rzeczy zrekompensowały to. Aqua park dla dzieci 5 basenów naprawdę super...........
Szczerze polecam.

Termin pobytu: czerwiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Beata W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ICGR, Konuk İlişkileri Müdürü, IC Hotels Green PalaceOdpowiedź udzielona 3 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear Beata W,

Thank you for choosing IC Hotels Green Palace. We are very happy that you enjoyed your stay. The sea water checks by the hotel staff and also with authorities. However I am sorry it was blurred during your stay.

Thanks again we look forward to serve you soon.

Best Regards,
Elif SUNAY
GR Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji