Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (130)
Filtruj recenzje
130 wyniki
Oceny podróżnych
49
33
18
14
16
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
49
33
18
14
16
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 130 recenzji
Zrecenzowano: 12 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel godny polecenia dla rodzin z dziecmi ,dobra obsługa, miła atmosfera , pokoje czyste ,jedzenie dobre , ladne widoki na plazy i raz w tygodniu piana party , a w hotelu codziennie animacje ,na plażę dojazd autobusem, blisko duży bazar

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Mateusz A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KorhanKaracaoglu, Front Office Manager, Oz Hotels Antalya Resort & SpaOdpowiedź udzielona 13 czerwca 2018

Droga Mateusz A,

Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za poświęcenie czasu na komentarze na temat naszego hotelu. Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z naszych usług i naszego hotelu.

Powiedziawszy, że wolisz nasz hotel ponownie w następnym pobycie,

Rodzina hoteli Oz

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel super. Jedzenie w porzadku. Animatorzy zabawiaja. Hotel godny polecenia. Do plazy jezdzi co chwila bezplatny busik hotelowy. Oferte znalezlismy na portalu wycieczkowym. Jestesmy zadowoleni ze tu jestesmy.

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Michal N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KorhanKaracaoglu, Front Office Manager, Oz Hotels Antalya Resort & SpaOdpowiedź udzielona 13 czerwca 2018

Droga Michal N,

Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za poświęcenie czasu na komentarze na temat naszego hotelu. Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z naszych usług i naszego hotelu.

Powiedziawszy, że wolisz nasz hotel ponownie w następnym pobycie,

Rodzina hoteli Oz

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel dobry na krótki pobyt.Idealny dla par lub singli.Nie polecam dla rodzin z dziećmi.Mało oblegany.Cichy i kameralny.Można odpocząć.Pokoje czyste.Niestety nie mają balkonów.Jedzenie smaczne.Mimo że hotel jest z dostepem do morza zejscie jest bardzo strome i męczące.Do wody schodzi sie po drabince z pomostu.Nie ma dna.Także jak ktoś nie czuje sie pewny w pływaniu to nie popływa.Ogólne wrażenia bardzo pozytywne

Termin pobytu: wrzesień 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, gosiap317
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KorhanKaracaoglu, Ön Büro Müdürü, Oz Hotels Antalya Resort & SpaOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2018

Dear Gosia P,


Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za poświęcenie czasu na dzielenie się cennym czasem z nami. Jesteśmy zachwyceni naszym hotelem i bardzo się cieszymy, mogąc podzielić się tym pięknym komentarzem.

Pragnę przywitać cię ponownie w naszym hotelu,

Rodzina hoteli Oz

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji