Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 676)
Filtruj recenzje
1 676 wyniki
Oceny podróżnych
1 080
362
136
46
52
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 080
362
136
46
52
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 676 recenzji
Zrecenzowano: 4 maja 2017

Weekend majowy( 26.04-03.05.20017) spędzony z rodziną w tym hotelu to dobra inwestycja w super humor i niezapomniane chwile przeżywane każdego dnia pobytu w hotelu Rixos i mieście Antalyia .Komentarze dotyczące hotelu jak najbardziej trafne.W mieście raczej bezpiecznie choć sporo służb mundurowych i częste kontrole przy wejściach do miejsc publicznych.W hotelu brak Polaków co nadal jest sporym plusem{niestety}choć nie wszystkich ziomków ta uwaga dotyczy.Polecam Rixosa i miasto Antalyię i życzymy miłych wspomnień .

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokojach od południa jest zdecydowanie ciszej.
Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Majster M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Çağatay K, Guest Relations Manager, Rixos Downtown AntalyaOdpowiedź udzielona 17 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest;

Above all we thank you very much for your comment. All feedbacks from our precious guests are so important and help us to improve our quality of service.

We are so happy to see that you have enjoyed your stay in Rixos Downtown Antalya.

On your next trip to Antalya we hope to host you again.

Kindest Regards;

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 marca 2016

Hotel dla mnie Idealny.Rewelacyjna Kuchnia.Jedzenie b. smaczne ,urozmaicone w dużych ilościach (nigdy niczego nie zabrakło) i pięknie eksponowane.Czystość bez zarzutu w całym hotelu,w otaczających ogrodach przy basenie.Duży szacunek dla całej kadry,w każdej chwili pomocnej.

Wskazówka dotycząca pokoi: bez zarzutu.Cieszyła mnie możliwość wstrzymania codziennej wymiany pościeli z powodów ekologicznych.Zaskakująco dobrej jakości kosmetyki Wygodna obszerna kabina prysznicowa
Termin pobytu: marzec 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Amoma.com
1  Dziękujemy, 350aleksandran
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2015 z urządzeń przenośnych

Hotel w dobrej lokalizacji. 200-300m od morza i plaży. W pobliżu Muzeum Antalya, Delfinarium, Centrum Handlowe, Park & wspaniałej Restauracji 7 Mehmet (recepcja robi rezerwacje na życzenie)
Do Kaleici (centrum) ok 5-7 min z taxi.
Obsługa anglojęzyczna, uprzejma i pomocna. W lobby conierage. Hotel pięknie udekorowany nawiązujący wystrojem do orientu. Pokoje przestrone, w każdym balkon, serwis kawowy i codziennie uzupelniany zapas wody. W łazience trochę dziwne rozwiązanie z przeszkloną ścianą i żalizjami nie do końca zasłaniającymi.
W hotelu znajduje się SPA, usługi foto, sklep gdzie znaleść można wszystko co niezbędne, a także miejsce do modlitwy.
W lobby dużo zieleni. Na około piękny ogród, 2 baseny, bezpośrednie zejście na plażę.
Śniadania pyszne i bogate, każdy znajdzie coś dla siebie.
Na 1 piętrze restauracja czynna 24h.
Warto wybrać pokoje z widokiem na morze.

Termin pobytu: sierpień 2015
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, barbarao290
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 14 listopada 2014 z urządzeń przenośnych

Hotel jest bardzo duży, pokoje są czyste i przestronne, obsługa jest miła a hotel posiada ładny basen. Warto zapłacić za 5 gwiazdkowy hotel, bufet pełen jest różnych rodzajów jedzenia. Niestety, hotel znajduje się daleko od centrum miasta i lotniska, ale bardzo blisko znajduje się centrum handlowe.

Dziękujemy, Hosammos
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.com. Pokaż oryginał
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Çağatay K, Guest Relations Manager, Rixos Downtown AntalyaOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2015
Tłumaczenie Google

Dear Hosammos;

First of all we would like to thank you for taking your time and leaving a comment on tripadvisor about your stay. Every feedback has great importance for us on the way to reach our first aim which is guest satisfaction.

Reading your good comments made us so happy and proud. We hope to see again in our house as soon as possible.

Kindest Regards;

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 21 czerwca 2019

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gizem D, Guest Relations Manager, Rixos Downtown AntalyaOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji