Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 243)
Filtruj recenzje
2 243 wyniki
Oceny podróżnych
1 448
436
185
85
89
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 448
436
185
85
89
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 243 recenzji
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

W hotelu byliśmy koniec maja początek czerwca.
Bliski transfer z lotniska ok 20min co jest istotne gdy jesteśmy na lotnisku poznym wieczorem. Hotel z zewnątrz robi bardzo dobre wrażenie. Jest pięknie oświetlony.W środku również. Piękne lobby z ogromnym żyrandolem.Szybkie i sprawne zameldowanie.Jest możliwość zamiany pokoju na lepszy z widokiem na morze.Cena wyjsciowa to 250€. My dostaliśmy taki pokój za 120€ ale był to nasz 5 pobyt w hotelu sieci delphin.
Jeśli ktoś jest głodny po podróży to nawet w nocy może coś zjeść w barze Camellot który znajduje się na samym dole zaraz przy dyskotece w której niestety duzo się nie działo. Może to kwestia miesiąca :)
Jedzenie w hotelu bardzo dobre i myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo duży wybór drinków. Wszystkie smaczne. Alkohole markowe ale trzeba zwrócić uwagę czy nie naleja czegoś tańszego. W ciągu dnia niemal na każdym kroku można coś zjeść.
Dobrym rozwiązaniem są lodówki z napojami z których możemy korzystać 24h.
Barmani jeżdżą na rolkach wokół basenu i pytają na co mamy ochotę.
Temperatura bardzo przyjemna 30/33st. Woda w basenie (zwłaszcza rano) troszkę chłodna, choć z dnia na dzień miałam wrażenie że robi się cieplejsza. To samo jeśli chodzi o wodę w morzu. Lezaków wystarczająca ilość i nie trzeba rezerwować wcześnie rano. Nawet i o 10 czy 11 były jeszcze wolne.
Animacje w ciągu dnia raczej średnie. Wieczorne w amfiteatrze też ale zawsze można posiedziec w barze przy basenach i tam co wieczór jest muzyka na żywo. Kelnerzy bardzo mili i uśmiechnięci. Bez trudu zapamiętali co kto pije :)
Fajny też bar na molo. Z imprez to zdecydowanie najfajniejsze pool party,white lub neon party(zależy od tygodnia)oraz gala night.
Obok hotelu dużo sklepów.
Hotel oceniam na bardzo dobry ale zdecydowanie bardziej podobał mi się Delphin Be Grand. Na drugim miejscu Imperial na trzecim Palace a na czwartym Diva.
Teraz istnieje możliwość obejrzenia hoteli danej sieci między16/18 a wszystkie są obok siebie.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Kaarolaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Delphin Imperial Hotel LaraOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

The Delphin family sincerely thanks you for your time spent writing this evaluation of your stay.
It is always a great pleasure to read a comment left by our Guests because these commentaries help us to improve on the growth and quality of our hotel and our services.
It’s our duty to ensure that you spend unforgettable moments in our hotel and we are delighted you did.
Looking forward to welcoming you again in the nearest future

Best Regards,
CRM Of Delphin Hotels (Alex)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy ze znajomymi w tym hotelu o było super , bardzo wysoki poziom
Obsługa , jedzenie, domki,baseny, plaża
Wszystko na 5++
Bardzo duży obiekt że nie mogłem się odnaleźć ale był bardzo pomocny, miły i kompetentny rezydent Manfred który zawsze służył pomocą za co bardzo mu dziękuję

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 252tadeuszm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Delphin Imperial Hotel LaraOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Hello Dear 252Tadeuszm,

The Delphin family sincerely thanks you for this review of your stay at Delphin İmperial Hotels.
It is always a great pleasure to read a comment left by our Guests because these comentaries help us to improve on the growth and quality of our hotel and our services.
It’s our duty to ensure that you spend unforgettable moments in our hotel and we are delighted you did
Looking forward to welcoming you again in the nearest future

Best Regards,
CRM of Delphin Hotel (Conrad B.)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lipca 2019

W Delphin Imperial byliśmy od 15.06.2019 do 22.06.2019. Hotel znajduje się blisko lotniska (ok. 25 min.). Hotel robi bardzo duże wrażenie. Hol na parterze jest ogromny, z dużą ilością miejsc gdzie można się położyć np. gdy ma się nocny lot i czekasz na autokar. Jedyną rzeczą na minus w trakcie Naszego pobytu byłą obsługa w recepcji. Z panią bardzo ciężko było się dogadać po angielsku. Pokój otrzymaliśmy od razu po przybyciu (przyjechaliśmy do hotelu około godz. 12 lokalnego czasu). Pokój bardzo czysty, codziennie był sprzątany, a co drugi dzień wymieniana była pościel. Pokój znajdował się czajnik elektryczny, TV ( z dwoma polskimi kanałami) oraz suszarka na balkonie. W łazience znajdowały się żele i szampony do mycia, pasta do zębów ze szczoteczkami, maszynki do golenia oraz czyste ręczniki, które były codzienne wymieniane. Mini barek bardzo fajny. Widok z balkonu (pokój mieliśmy na +3 po nr. 3035) był z widokiem na miasto z bocznym widokiem na morze po prawej stronie. Stołówka bardzo duża (część zewnętrzna i wewnętrzna.) Jedzenie fantastyczne. Najlepszym posiłkiem była kolacja. Każdego dnia na kolację była podawana inna kuchnia (turecka, włoska, śródziemnomorska itp.). Lunche i śniadanie standardowe ale obfite i z bardzo dużym wyborem. Kuchnia była dostosowana dla każdego np, dla bezglutenowców, małych dzieci wegan. Wszystkiego nie dało się spróbować. Barki przy basenach serwowały głownie fast food-y (frytki, kebab, smażone ziemniaki itp.) Na terenie hotelu znajdowało się 5 basenów: basen z zjeżdżalniami, basen relaksacyjny, basen dla dzieci z dostosowanymi dla nich zjeżdżalniami oraz 2 baseny ogólne. Wiele bardzo ciekawych i zróżnicowanych animacji np. piłka wodna, siatkówka, dart, fitness wodny itp. Animatorzy bardzo mili i przesympatyczni. Bardzo zaangażowani w swoją prace. Odległość do plaży bardzo mała. Bardzo piękna promenada na której znajdował się bar gdzie można było usiąść lub się opalać na leżakach. Piasek żwirowy, samo morze w sam raz do kąpieli. Kelnerzy bardzo mili. Zawsze się pytają czy podać coś do picia nawet wtedy, gdy nie zdążysz wypić tego co ci wcześniej podali. Wieczorem bardzo ciekawe spektakle w amfiteatrze, luna park oraz koncerty w aqua barze. Alkohole bardzo zróżnicowane i bardzo dobre. Okolice hotele bardzo ładne z dużą ilością sklepów więc każdy bez problemu zrobi zakupy. Pobyt bardzo udany i na pewno wrócimy w przyszłym roku. Hotel polecam każdemu.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, moyoung2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Delphin Imperial Hotel LaraOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019

Szanowny Gościu,
Dziękujemy bardzo za wybór naszego hotelu oraz za czas poświęcony na wyrażenie opinii o nim. Mamy nadzieje że wszystkie pozytywne emocje, które zostały spowodowane pobytem w naszym hotelu sprawią, że w niedługim czasie znowu u nas zagościsz.

Pozdrawiam serdecznie
CRM of Delphinhotels
Viktoriya

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Przepiękny hotel, bardzo luksusowy! Przepyszne jedzenie! Niesamowita obsługa, która dba o klienta tak, że można poczuć się jak w niebie, szczególnie kelnerzy: seyfullah i Hasan są bardzo uprzejmi, przemili, grzeczni i bardzo kulturalni! Zasługują na pochwale! Bardzo serdecznie polecam to miejsce !

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, chanelka17
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Delphin Imperial Hotel LaraOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019

Drogi Gościu! Jesteśmy bardzo zadowoleni z otrzymywania takich opinii, dziękujemy! To motywuje nas do jeszcze lepszej pracy. Z poważaniem zawsze cieszę się, że cię widzę.
Nasze najlepsze życzenia,
CRM HOTELÓW DELPHIN.(Alex)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo serdecznie polecam ten hotel! Niesamowite miejsce! Przepyszne jedzenie, przemiła,bardzo uprzejma obsługa, kelnerzy co chwile przynoszą napoje gościom, bardzo przestronny i luksusowy hotel!! Bardzo serdecznie polecam kelnera Isamil Ugurlu, który jest bardzo miły,grzeczny i dba o gości, super człowiek!!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 829beataw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Delphin Imperial Hotel LaraOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019

Drogi Gościu! Wielkie dzięki za tak świetną i szczegółową recenzję! Cieszymy się, że masz tak ciepłe uczucia do hotelu i personelu. Naprawdę doceniamy i kochamy naszych stałych gości. Z przyjemnością znów cię zobaczymy.

CRM Delphin Hotels
crm@delphinhotel.com (Alex)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji