Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Hotel Su(Antalya)
125 USD
120 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Akra(Antalya)
166 USD
159 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
125 USD
112 USD
CrownePlaza.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
397 USD
369 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
509 USD
408 USD
Priceline
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
263 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Mediterra Art Hotel(Antalya)(Świetna cena!)
220 USD
58 USD
Priceline
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
329 USD
231 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
583 USD
557 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Alp Pasa Hotel(Antalya)(Świetna cena!)
1 115 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Basen
  • Restauracja
Recenzje (1 470)
Filtruj recenzje
1 470 wyniki
Oceny podróżnych
1 015
276
103
49
27
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 015
276
103
49
27
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 470 recenzji
Zrecenzowano 6 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel bezpośrednio po przyjeździe zawiódł mnie, gdyż po nocnym locie musiałam czekać z dziećmi w recepcji na pokój. Ale było to chyba jednak podyktowane obłożeniwlem pokoi. Ogród przepiękny zielony, wypielęgnowany. Baseny ogromne. Mniejszy niż imperial ale za to chyba przytulniejszy. Jedzenie pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. Woda w morzu 23^. Plaża piaszczysta z drobnymi kamyczkami. Buty do wody niepotrzebne. Sklepy obok hotelu mega wypasione. Obsługa miła ale w Imperialu lepsza. Animacje bardzo fajne 2xdziennie joga lub pilates lub stretching. Fajne animacje na basenie. Show w amfiteatrze fajne ale nie rewelacja. Najlepsze były wybór króla hotelu. Ogólnie polecam, myślę, że tu wrócę.

Data pobytu: maj 2018, podróż z rodziną
Dziękujemy, Joanna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Delphin Diva PremiereOdpowiedź udzielona 6 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest.

We appreciate your great review which shows us that our main aim is reached and our guests enjoy their holiday.All kind of reviews are so important for us.Because according on them we are able to improve some kind of directions or understand that all we make goes well.
Thank you for the time you spent to share your experience and we hope to welcome you back to Delphin Hotels in the near future.

Best Regards
CRM of Delphin Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Otel ponrawilsia i oprawdal nashy ozydanija, prekrastno otdyxat s detmi, sdes im wse uslowilja. Ponrawilos bukwalno wsio no mogli by byt pobolshe nomera i wecherneje show toze skuchnowato. Detiam toze est zaniatija na wes den, nam ponrawilos, sowetuem:)

Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Duxi O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Delphin Diva PremiereOdpowiedź udzielona 5 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Уважаемый Гость!
Благодарим Вас за то , что нашли время поделиться впечатлением о нашем отеле. Мы искренне рады, что Вы остались довольны отдыхом. Ждем Вас снова у нас в гостях!
С уважением,
CRM of Delphin Hotels
crm@delphinhotel.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 maja 2017

Mimo późnego dojazdu skorzystałem z oferty alkoholowej ;) Rano przy basenie, na kręglach - wszędzie miłe uśmiechy i normalna atmosfera. Czysto, smacznie - trochę ciężko dopchać się do restauracji tematycznych ale chyba "po" wie się dlaczego. Hotel dla wymagających smaku, luksusu i oderwania się od rzeczywistości. Jest Super!

  • Data pobytu: czerwiec 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Marcin O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Delphin Diva PremiereOdpowiedź udzielona 6 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you so much for taking your time to leave a review.
It is really important for us to hear your experience and impressions.
That's the only way how we can improve our service every day a little bit more.
Hope to see your again

Best Regards,

CRM of Delphin Hotels
crm@delphinhotel.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 grudnia 2016

Polecam hotel osobą, które lubią mieć wszytsko na miejscu i dużo zieleni.
Odwiedziłem go wraz z rodziną w kwietniu 2016 roku i nie byłem zawiedzony.Mogliśmy wchodzić na tereny rodzinnych hoteli i korzystać z nich za darmo czyli jeść,pływać itp.
Hotel zaje fajny !
Polecam !

  • Data pobytu: maj 2016, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Kacper M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CRMDelphinhotels, Yönetici, Delphin Diva PremiereOdpowiedź udzielona 28 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your experiences. It was a true pleasure for us to read your feedback and we are glad to hear that we were able to meet your expectations.
We look forward to welcoming you back here in the near future.


Best Regards,

CRM of Delphin Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 czerwca 2014

Zatrzymałem sie w tym hotelu na kilka dni...i do dzis załuje ze to bylo tylko kilka dni.
Hotel ,pokoje,restauracja,atrakcje,jedzenie,drinki powiem wprost Znakomity!!!Polecam kazdemu bedac w tym hotelu naprawde poczujesz sie komfotrowo w kazdym tego slowa znaczeniu.W tym hotelu dostepne jest doslownie wszystko ,spelnia oczekiwania nawet najbardziej wymagajacych klientow.Polecam

  • Data pobytu: maj 2014, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Maczek2014
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji