Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (298)
Filtruj recenzje
298 wyniki
Oceny podróżnych
152
55
47
14
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
152
55
47
14
30
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
14 z 19 wśród 298 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Hotel Wygląda Z początku na ideał jednak jak się okazuje nie wszystko jest idealne talerze na obiedzie są niedokładnie myte a w pokojach jest brudno, gdy zostawimy sprzątaczce dolara ona ułoży tylko pościele, DJ Idealny Bardzo Pozytywny człowiek :)
Całą Opinie Hotelu Psuje Tak Naprawdę Czystość. W toalecie Zapach Muszę Przyznać NIe Jest Za Ładny Opinia Jest Taka Jaka Jest Jest NIestety :(?

Wskazówka dotycząca pokoi: z Balkonów Jest Piękny Widok, W apartamentach wieczorami i czasem nocą może być głośno.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, ja_to_ja_i_koniec
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteCityBeachHotel, Genel Müdür, White City Beach HotelOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Drodzy ja_to_ja_i_koniec;

przede wszystkim dziękuję za pobyt w White City Hotels i znalezienie czasu na napisanie komentarza na nasz temat.

Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z usług, które ogólnie otrzymujesz z naszego hotelu, ale jeśli podzielisz się swoimi problemami z zarządem hotelu, możemy opracować natychmiastowe rozwiązanie.

Dołożymy starań, aby zmienić Twoją opinię podczas następnej wizyty. Do zobaczenia w „White City Hotels”.

z najlepszymi życzeniami

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Bylem i jedyny minus to bar a i pan suleyman kawal xuja chcial by napiwek za samo spojrzenie! I laska ze ma cos nalac !!! Jak masz ochote wypic cos dobrego bierz 4 x 0.7 z Polski Nigdy wiecej tam nie pojade chyba ze zalicze klub Aa to mozna jechac na trzezwo

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Krzychu G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteCityBeachHotel, Genel Müdür, White City Beach HotelOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Dear Krzychu,

Przede wszystkim bardzo dziękuję za wybranie naszego hotelu w trakcie pobytu i za komentowanie naszego hotelu.

O ile rozumiemy, koncepcja naszego hotelu nie była dla Ciebie wystarczająca. Nasza koncepcja all inclusive obowiązuje w przypadku oryginalnych alkoholi lokalnych marek do godziny 23.00. Koktajle są poza naszą koncepcją i podlegają dodatkowej opłacie. To jest wskazówka, a nie polityka płacowa.

aby zmienić swoją negatywną opinię, czekamy na ponowne powitanie w White City Hotels.

Nasz szacunek

Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Z czystym sumieniem polecamy hotel white city beach . 2 dni temu wróciliśmy z 7 dniowego pobytu. Hotel świetny pełne 4 gwiazdki pokoje bardzo czyste w nowoczesnym stylu ! Jedzenie różnorodne bardzo ładnie i estetycznie podane ! Wielkie Podziękowania dla ANIMATORÓW robią świetną robotę , wyciągu dnia zajęcia dla dzieci i dorosłych bardzo mili i przyjaźni ludzie , wieczorami organizowane imprezy i pokazy( piana party w basenie , konkursy z nagrodami ) dzięki nim nie mogliśmy się nudzić. !! Basen przyjemny . Jedyny minus o czy nie wspominają w biurze podróży to plaża . A właściwe wejście do niej , jest z pomostu. Wiec z dziećmi nie ma opcji korzystania z plaży hotelu . Można skorzystać z plazy innego bądź pojechać autobusem 15 min do przepięknej plazy kleopatra beach . Tak czy inaczej jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni z wyjazdu !!!
I polecamy !!!!!!!!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, MamadeeMagdalena
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteCityBeachHotel, Genel Müdür, White City Beach HotelOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019


Drogi MamadeeMagdelena;

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu na TripAdvisor.

Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu był udany. Cały nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić niezapomniane wakacje.

Czekamy na Ciebie ponownie w White City Hotels!

Pozdrawiam,

Zarządzanie hotelem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2019

Wakacje w hotelu będę wspominać jaka Bardo dobre hotel bardzo czysty zadbany miła obsługa jedzenie bardzo,animator Rahmi super człowiek świetnie zamawiał dzięki jak i dorosłych wieczornym imprezami

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Szofer
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteCityBeachHotel, Genel Müdür, White City Beach HotelOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2019


Drogi Szofer

Chcielibyśmy podziękować za wybranie naszego hotelu i znalezienie czasu na przejrzenie naszego hotelu na TripAdvisor.

Cieszymy się, że podobał ci się pobyt w naszym hotelu. Cały nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić Państwu niezapomniane wakacje.
Z niecierpliwością czekamy na Was ponownie w White City Hotels!

Z poważaniem,
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lipca 2019

Recepcja katastrofa, obsługa baru w porządku, lecz potrafią o 22:30 zakończyć podawanie alkoholu. Najlepsza ekipa animatorów w Turcji! „Szef” animatorów Rahmi super pozytywny człowiek, z każdym się pośmieje nawet jeśli nie znacie języka ;)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Maciej P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteCityBeachHotel, Genel Müdür, White City Beach HotelOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2019


Drogi Maciej P;

Chcielibyśmy podziękować za wybranie naszego hotelu i znalezienie czasu na przejrzenie naszego hotelu na TripAdvisor.

Cieszymy się, że podobał ci się pobyt w naszym hotelu. wszyscy ciężko pracujemy, aby poprawić nasze standardy usług.
Z niecierpliwością czekamy na Was ponownie w White City Hotels!

Z poważaniem,
Zarząd hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji