Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 696)
Filtruj recenzje
1 699 wyniki
Oceny podróżnych
1 235
270
105
34
55
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 235
270
105
34
55
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 699 recenzji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Właśnie wróciliśmy z fantastycznych wakacji. Przesympatyczna obsługa. Pokoje czyste i bardzo wygodne, duży balkon z widokiem na morze. Jedzenie pyszne. Jedyny minus, to czekaliśmy na pokój 2h na kanapie w lobby, bo nie był gotowy - ale w zamian dostaliśmy apartament. Dziękujemy było cudownie.

Wskazówka dotycząca pokoi: w pokojach od ulicy, nie słychać mszy w meczecie :-)
Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Ania G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteCityResortHotel, Halkla İlişkiler Müdürü, White City ResortOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Дорогая Ania G,

Большое спасибо, что выбрали именно наш отель для своей поездки, а также за такой замечательный отзыв!

Нам приятно осознавать, что Вы насладились пребыванием в White City Resort! Мы крайне рады узнать, что смогли сделать Ваш oтдых приятным и запоминающимся. Спасибо, что оценили наше гостеприимство!

Мы с радостью откроем для вас свои двери, если вы захотите вернуться вновь и разделить ещё больше впечатлений с нами.

С уважением,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

W hotelu spędziliśmy 10 cudownych dni! Pokoje czyste, codziennie sprzątane, na wyposażeniu czajnik elektryczny, zestaw herbat, kawa, suszarka do włosów, zestaw kosmetyków (żel pod prysznic, szampon, odżywki do włosów) kapcie oraz sejf (dodatkowo płatny). Śniadania codziennie takie same, kolacje często były tematyczne (włoskie, śródziemnomorskie, tureckie). Świetny basen infinity od 16 r.ż. i obsługa (ratownik) dbała o to, by na basenie nie było dzieci. Na głównym basenie od 10 rano grała głośna muzyka. Restauracja przy plaży serwowała przekąski od 12 do 17 i nie trzeba się było dodatkowo ubierać do jedzenia (można było zjeść w stroju kąpielowym). Obsługa bardzo miła, okolica raczej spokojna, przy hotelu znajduje się uliczka że straganami, na których można było kupić zarówno pamiątki jak i podróbki markowych ubrań, sprzedawcy dość nachalni, ale w Turcji chyba już tak jest.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Agaurban
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteCityResortHotel, Halkla İlişkiler Müdürü, White City ResortOdpowiedź udzielona 13 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Agaurban,

First of all thank you for choosing White City Resort Hotel and for your positive feedback. It is a big pleasure for us to know that you enjoyed our services and had good holidays. We do our best to provide the finest service to make sure our guest enjoy a memorable and comfortable stay in our hotel. Thank you for your kind words about our staff member, that is the best motivation to work harder for happiness of our guests.
We are lookıng forward to see you again ın our hotel!

Best Regards,
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Pokoje ładne czyste, hotel nowoczesny, z platformą i dostępem do plaży, 2 baseny (w tym jeden z pięknym widokiem 16+), brodzik dla dzieci z atrakcjami wodnymi, 4 zjeżdżalnie, jacuzzi, usytuowany w Avsallar - 25 min od centrum Alanyi a bezpośrednio przy hotelu markety z upominkami - jak najbardziej polecam zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i na romantyczny wypad.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje przy plaży bardzo nowoczesne idealne dla par, pokój z widokiem na ląd również cichy spokojny i widok jest piękny
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, AleksandraS2606
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Polecam serdecznie hotel i obsługę. Szczególnie animatorów, którzy zapewniają dobrą zabawę (DJ and curly boy). Zachowany porządek. Kelnerzy i kelnerki bardzo życzliwi- Sedat i Emmirhan najbardziej sympatyczni. Menadżerki bardzo pomocne.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, omiciak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteCityResortHotel, Halkla İlişkiler Müdürü, White City ResortOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Omiciak,
Let us thank you for choosing our hotel and writing a review on TripAdvisor!
Also we would like express our gratitude for mentioning work of our staff members, who always perfome work at their best to make you feel happy and comfortable in our hotel.
We hope to see you again in White City Resort Hotel.
Best regards,

White City Resort Hotel
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2019

Pobyt 09.06-16.06.2019 organizator TUI.
Hotel zgodnie z ofertą nie jest to "fabryka moloch" obiekt nowoczesny wszystko na wysokim poziomie.
polecam dla ludzi lubiący spokój oraz dla rodzin z dziećmi (naprawdę dzieciaki nie będą się nudzić) atmosfera naprawdę wspaniała wszystko dopięte na ostatni guzik. W-Fi na całym obiekcie,kuchnia super każdy znajdzie coś dla siebie , pokoje sprzątane codzienne wymiana ręczników , pościeli 6+ w pobliżu bazar gdzie kupisz wszystko i to dobrej jakości. Do Alani 20 km. bus 2euro za osobę.Ludzie naprawdę widać że nie pracują w tym hotelu za karę nie znając języków obcych naprawdę nie było żadnego problemu z komunikacja.Jedyny malutki minus to 80% to Rosjanie ale do tego można się przyzwyczaić po prostu nie zwracać na to uwagi (chociaż nie wszyscy) ale jednak bucole !!. Teraz co do samej obsługi hotelowej barmani,barmanki,animatorzy, kelnerzy itp.super.
Będąc w tym hotelu w restauracji szukajcie Super Sedata człowiek który potrafi zrobić wspaniałą atmosferę podczas posiłków i nie tylko. Sedat tak trzymać :):):) robisz wspaniałą robotę awans pewny :):) język polski to dla niego żaden problem uczy się błyskawicznie dzięki polskim turystom i weronice :):):):)

Termin pobytu: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, Daydream13216431570
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteCityResortHotel, Halkla İlişkiler Müdürü, White City ResortOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2019

Drogi Gościu
Serdecznie dziękujemy za znalezienie czasu na wyrażenie opinii o naszym hotelu! Cieszymy się, że byłeś zadowolony z pobytu w naszym hotelu. Dziękujemy za pozytywne opinie na temat naszych usług. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zaoferować niezapomniane wakacje.
Czekamy na Was ponownie w White City Hotels!

Z poważaniem,
Doradca Klienta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji