Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 696)
Filtruj recenzje
1 696 wyniki
Oceny podróżnych
1 232
270
105
34
55
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 232
270
105
34
55
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 696 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

W hotelu spędziliśmy 10 cudownych dni! Pokoje czyste, codziennie sprzątane, na wyposażeniu czajnik elektryczny, zestaw herbat, kawa, suszarka do włosów, zestaw kosmetyków (żel pod prysznic, szampon, odżywki do włosów) kapcie oraz sejf (dodatkowo płatny). Śniadania codziennie takie same, kolacje często były tematyczne (włoskie, śródziemnomorskie, tureckie). Świetny basen infinity od 16 r.ż. i obsługa (ratownik) dbała o to, by na basenie nie było dzieci. Na głównym basenie od 10 rano grała głośna muzyka. Restauracja przy plaży serwowała przekąski od 12 do 17 i nie trzeba się było dodatkowo ubierać do jedzenia (można było zjeść w stroju kąpielowym). Obsługa bardzo miła, okolica raczej spokojna, przy hotelu znajduje się uliczka że straganami, na których można było kupić zarówno pamiątki jak i podróbki markowych ubrań, sprzedawcy dość nachalni, ale w Turcji chyba już tak jest.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Agaurban
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteCityResortHotel, Halkla İlişkiler Müdürü, White City ResortOdpowiedź udzielona 13 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Agaurban,

First of all thank you for choosing White City Resort Hotel and for your positive feedback. It is a big pleasure for us to know that you enjoyed our services and had good holidays. We do our best to provide the finest service to make sure our guest enjoy a memorable and comfortable stay in our hotel. Thank you for your kind words about our staff member, that is the best motivation to work harder for happiness of our guests.
We are lookıng forward to see you again ın our hotel!

Best Regards,
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Pokoje ładne czyste, hotel nowoczesny, z platformą i dostępem do plaży, 2 baseny (w tym jeden z pięknym widokiem 16+), brodzik dla dzieci z atrakcjami wodnymi, 4 zjeżdżalnie, jacuzzi, usytuowany w Avsallar - 25 min od centrum Alanyi a bezpośrednio przy hotelu markety z upominkami - jak najbardziej polecam zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i na romantyczny wypad.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje przy plaży bardzo nowoczesne idealne dla par, pokój z widokiem na ląd również cichy spokojny i widok jest piękny
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, AleksandraS2606
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Polecam serdecznie hotel i obsługę. Szczególnie animatorów, którzy zapewniają dobrą zabawę (DJ and curly boy). Zachowany porządek. Kelnerzy i kelnerki bardzo życzliwi- Sedat i Emmirhan najbardziej sympatyczni. Menadżerki bardzo pomocne.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, omiciak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteCityResortHotel, Halkla İlişkiler Müdürü, White City ResortOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Omiciak,
Let us thank you for choosing our hotel and writing a review on TripAdvisor!
Also we would like express our gratitude for mentioning work of our staff members, who always perfome work at their best to make you feel happy and comfortable in our hotel.
We hope to see you again in White City Resort Hotel.
Best regards,

White City Resort Hotel
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2019

Pobyt 09.06-16.06.2019 organizator TUI.
Hotel zgodnie z ofertą nie jest to "fabryka moloch" obiekt nowoczesny wszystko na wysokim poziomie.
polecam dla ludzi lubiący spokój oraz dla rodzin z dziećmi (naprawdę dzieciaki nie będą się nudzić) atmosfera naprawdę wspaniała wszystko dopięte na ostatni guzik. W-Fi na całym obiekcie,kuchnia super każdy znajdzie coś dla siebie , pokoje sprzątane codzienne wymiana ręczników , pościeli 6+ w pobliżu bazar gdzie kupisz wszystko i to dobrej jakości. Do Alani 20 km. bus 2euro za osobę.Ludzie naprawdę widać że nie pracują w tym hotelu za karę nie znając języków obcych naprawdę nie było żadnego problemu z komunikacja.Jedyny malutki minus to 80% to Rosjanie ale do tego można się przyzwyczaić po prostu nie zwracać na to uwagi (chociaż nie wszyscy) ale jednak bucole !!. Teraz co do samej obsługi hotelowej barmani,barmanki,animatorzy, kelnerzy itp.super.
Będąc w tym hotelu w restauracji szukajcie Super Sedata człowiek który potrafi zrobić wspaniałą atmosferę podczas posiłków i nie tylko. Sedat tak trzymać :):):) robisz wspaniałą robotę awans pewny :):) język polski to dla niego żaden problem uczy się błyskawicznie dzięki polskim turystom i weronice :):):):)

Termin pobytu: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, Daydream13216431570
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WhiteCityResortHotel, Halkla İlişkiler Müdürü, White City ResortOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2019

Drogi Gościu
Serdecznie dziękujemy za znalezienie czasu na wyrażenie opinii o naszym hotelu! Cieszymy się, że byłeś zadowolony z pobytu w naszym hotelu. Dziękujemy za pozytywne opinie na temat naszych usług. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zaoferować niezapomniane wakacje.
Czekamy na Was ponownie w White City Hotels!

Z poważaniem,
Doradca Klienta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 maja 2019

Pobyt w terminie 4-11.05.2019
Moja ocena wg kategoryzacji tripadvisor to 3,5- niestety nie da się takiej przyznać, daje więc 4 ale mam świadomość że jest to niesprawiedliwe wobec wielu hoteli którym dałam 4 a były lepsze. Poprostu dając 4 liczę że ktoś z hotelu to przeczyta i wyciągnie wnioski.
Plusy hotelu:
- Pokój nowoczesny, czysty z sprawnie działająca klimatyzacja, suszarką do włosów, codzienna dostawa wody w butelce, na powitanie uzupełniony w piwo i napoje bezalkoholowe minibar w cenie, jedynie mały minus- jak dla mnie nieco za ciemno w łazience- ale ogólnie nie ma do czego sie przyczepic
- Wyżywienie- dobre, właściwie każdy zawsze znajdzie coś dla siebie, jak dla mnie za mało owoców morza, ale nie jest tak ze chodziłam głodna, w restauracji głównej czysto, i przyjemnie, nie brakowało nigdy stolika, kilka stolików jest również na zewnątrz
- Pyszne torty i ciasta, herbatka, kawa, lody
- Ładne i czyste lobby, recepcja w nowoczesnym stylu
- 2 baseny w tym jeden nowy spokojny infinity , platforma i kawałek plaży gdzie zawsze można było znaleźć miejsce
- Dobrze działające wifi w całym hotelu w cenie ( w pokojach rownież)
- Ręczniki plażowe bez kaucji choć dziwna zasada wymiany ręczników - nie dalo sie z rana wymienić, trzeba bylo po opalaniu oddać ręcznik, zabrać kartę i znowu maszerować po kolejny nasępnego dnia rano
- Kilka profesjonalnych, pracowitych, życzliwych nam osób z obsługi , którym serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy (niestety to były wyjątki) : Beyza, Hakan ,Gökhan menager bar, Huseyin belboy, Sedat z restauracji glownej :-)

Minusy:
- Brudne śmierdzące toalety obok basenu i plaży, rozumiem ze ten nieporządek robia goscie ale mozna by czesciej tam sprzatac- nigdy nigdzie sie z czyms takim nie spotkalam
- niewygodne , nienajnowsze lezaki na basenie (połamane) , plazy, strasznie brudne materace na plazy - wstyd
- Obsluga ( poza wyjatkami opisanymi w plusach) średnio przyjazna i oczywiście nie ma opcji porozumieć sie po angielsku- najlepiej jakbysmy znali rosyjski
- Brak soku pomidorowego i tabasco, pierwszego dnia jeden zostal mi zalatwiony ze zwroceniem uwagi ze to WYJATKOWO ROBIĄ MI ŁASKĘ i drugiego już nie będzie…naprawdę lepiej było powiedzieć- przepraszamy nie mamy i zaproponować jakiś inny- toalnie nieprofesjonalne zachowanie
- animacje za pieniadze, bingo za oplatą, wyjazd na dyskoteke za oplata- żałosne, nigdy raczej nie biore w tym udzialu (choc na aquagym bym zapewne poszla- ale nie było) ale tutaj byly w mojej ocenie ponizej dna, nawet samo patrzenie na to mnie żenowało, jedyna fajna zumba jaka byla , zostala wyjatkowo poprowadzona przez dziewczyne z Polski ktora byla tam na urlopie ( nie dotyczy mini disco dla dzieci- na tym dzieci sie bawily wiec chyba nie bylo tak zle)
- Brak jakichkolwiek importowanych alkoholi w all inclusive, choć 1 mógłby być np to campari stojące na barze
- Wiekszosc gosci to Rosjanie, chyba nie bez powodu Europa Zachodnia tam nie jezdzi
- Brak otwartej resauracji ala carte , w ktorej kolacja była w cenie wg folderu hotelowego (przy pobycie powyzej 5 dni)

Może ja mam już za duże wymagania, ale nie byłam nigdy w Turcji i chciałam zobaczyć- i na podstawie tego wyjazdu już raczej się tam nie wybiore. Natomiast podejrzewam ze dla osob przyzwyczajnych do standardów tureckich ten hotel moze byc ok.

Nie moge jednoznacznie go polecic/ odradzic poniewaz zalezy to od wymagan konkretnej osoby. Nie jest to jednak w mojej ocenie standard dobrych 4* (ktore maja opinie na tripadvisor 4 albo 5) hoteli w Europie.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, gabi6666
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji