Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (525)
Filtruj recenzje
525 wyniki
Oceny podróżnych
202
170
82
40
31
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
202
170
82
40
31
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 525 recenzji
Zrecenzowano: 26 lipca 2019

Hotel Alaiye Kleopatra to super wybór, jeżeli liczysz na udany wakacje. Hotel położony jest w samym centrum miasta, otoczony licznymi restauracjami, sklepami, zaledwie kroków od przepięknej plaży Kleopatry.
Odnośnie samej plaży, to leżaki na plaży hotelowej są płatne dodatkowo, w recepcji hotelu można je wykupić taniej, niż bezpośrednio z baru na plaży.
Pokoje nie są może super przestronne, ale czyste, sprzątane codziennie i elegancko urządzone. W całym hotelu jest dostępne bezpłatne Wifi, warto jednak wspomnieć że nie działa zbyt szybko.
Restauracja jest położona na najwyższym piętrze, dzięki czemu poza wyśmienitym jedzeniem można rozkoszować się wspaniałymi widokami, na miasto lub wybrzeże.
Serwowane menu jest urozmaicone, poza typowo europejskimi daniami wplatane są dania kuchni tureckiej takie jak kofta, szaszłyki, grilowane ryby. Duży wybór znakomitych deserów.
Obsługa hotelu zawsze pomocna i uśmiechnięta.
Jedynym minusem w hotelu są jego niektórzy goście- leżaki przy basenie były zajmowane już od 7 rano porozrzucanymi ręcznikami, pomimo że znaczną część dnia owi "rezerwujący" zupełnie z nich nie korzystali.
Gorąco polecam Wam hotel Alayie Kleopatra, i sama z przyjemnością do niego powrócę jeśli tylko nadarzy się taka okazja :)!
Dziękujemy za wspaniały wypoczynek :)

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Małgorzata W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alaiye Kleopatr... H, Ön Büro Müdürü, Alaiye Kleopatra HotelOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Malgorzata,

Thank you to choose our Alaiye Kleopatra Hotel for your accommodation again.
We wish you had a nice holiday here. We would be very happy to welcome you at our hotel again.

Sincerely
Alaiye Kleopatra Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Hotel który odwiedziliśmy ze znajomymi w lipcu 2019 jest w centrum miasta czyli wszystko pod ręką,bary sklepy itp. Pokoje w sam raz , sprzątane codziennie,zresztą w całym hotelu jest czysto.Jedzenie jak dla mnie super,napoje oraz alkohol bez zarzutu, basen wystarczył a do plaży blisko. Jednak największą zaletą hotelu są pracownicy. Pierwszy raz spotkałem się z taką życzliwością, a uśmiechy nie znikały z twarz. Dziękujemy Wam!

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, slawek72
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alaiye Kleopatr... H, Ön Büro Müdürü, Alaiye Kleopatra HotelOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you to choose our Alaiye Kleopatra Hotel for your accommodation again.
We wish you had a nice holiday here. We would be very happy to welcome you at our hotel again.

Sincerely
Alaiye Kleopatra Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

Gościliśmy w tym hotel z grupą 5 osób. Wszyscy podzielamy tę opinię hotel bardzo ładny , czysty, (sprzątany codziennie, również z wymianą ręczników) łóżka wygodne, pokoje przestronne my akurat mieliśmy pokój z bocznym widokiem na morze na 6 piętrze , (poniżej widoku morza byśmy nie ujrzeli, gdyż zasłaniały by budynki i palmy), drugi pokój był również z widokiem na morze, oraz basen. klimatyzacja w pokoju bardzo wydajna. Najważniejszym atutem tego hotelu jest obsługa - po prostu WSPANIAŁA, PRZEMIŁA uwijającą się jak w ukropie, aby gościom niczego nie zabrakło, Pozdrawiam wszystkich :) Alkohole do bólu , jedzenie również bardzo dobre i w dowolnej ilości, każdy znajdzie coś dla siebie. W hotelu dostępne również masaże , spa itp. Do plaży dosłownie parę kroków, przepiękna , czysta. Woda cieplutka przejrzysta jedynym minusem może być fakt, że szybko nie ma gruntu . Wszelkie sporty wodne, oraz loty na spadochronie dostępne na plaży. Okolica czysta (palmy , kwiaty) z dużą ilością sklepów , straganów gdzie można kupić dosłownie wszystko :) nie da się przejść obojętnie obok sprzedawców zagadują i jak wejdziesz do sklepów to ciężko jest wyjść , aby nic u nich nie kupić ( nie wszystkim mogą podobać się ciągłe zaczepki jednak ogólnie Turcy bardzo mili i przyjaźni) . Polecam wycieczki zakupione na mieście dużo taniej (trzeba się targować na każdym kroku), my byliśmy na raftingu "MEGA RAFTING" - super przeżycia.
Podsumowując, gorąco polecam ten hotel wszystkim.
Do następnego razu :)

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Rafał G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alaiye Kleopatr... H, Ön Büro Müdürü, Alaiye Kleopatra HotelOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Rafal,

Thank you to choose our Alaiye Kleopatra Hotel for your accommodation again.
We wish you had a nice holiday here. We would be very happy to welcome you at our hotel again.

Sincerely
Alaiye Kleopatra Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Drugi pobyt w hotelu i na bank tam wrócę. Serce Alanya. Plaża sklepy restauracje w zasięgu ręki. Super obsługa w hotelu. Wszyscy życzliwi i pomocni. Jedzenie super duży wybór super warzywa sery potrawy na ciepło w tym mięsne z koziny. W całym obiekcie czysto. Mały minus to zasięg wifi lub jego brak. Mam nadzieję że zostanie to poprawione. Pozdrawiam obsługę hotelu szczególnie z restauracji. Do zobaczenia. Krzysztof.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Krzysztof K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alaiye Kleopatr... H, Ön Büro Müdürü, Alaiye Kleopatra HotelOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Krzystof,

Thank you to choose our Alaiye Kleopatra Hotel for your accommodation again.
We wish you had a nice holiday here. We would be very happy to welcome you at our hotel again.

Sincerely
Alaiye Kleopatra Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 czerwca 2019

Hotel na 5 z plusem... Pokoje ładne, czyste, łazienka przestronna...Jedzenie bardzo dobre,każdy znajdzie coś dla siebie...Fantastyczna obsługa hotelu, kierownictwo, recepcja, kelnerzy, panie sprzątające -cudowni ludzie.Hotel w samym centrum miasta, do plaży parę metrów...Z całego serca polecam ten hotel...I dziękuje za cudowne wakacje ❤️

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, Agnieszka B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji