Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
139 USD
130 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Basen
152 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
133 USD
113 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Basen
234 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
Utopia World(Kargicak)
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 26/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
284 USD
249 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
179 USD
169 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Uwaga, okazja! 30% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 30% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (240 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

245 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
95 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Uwaga, okazja! 38% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 38% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (152 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

120 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Śniadanie w cenie
  • Basen
150 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Recenzje (420)
Filtruj recenzje
420 wyniki
Oceny podróżnych
143
150
71
32
24
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
143
150
71
32
24
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 420 recenzji
Zrecenzowano 27 listopada 2016

Bardzo dobry Hotel .położony bliziutko przepięknej plaży Kleopatry,z dobrym jedzeniem, jak również z bardzo miłą obsługa barmańsko-kelnerską.Pokoje duże ,dobrze sprzątane widok boczny na morze,blisko centrum spacerkiem na nogach w 5 minut,albo dla wygodnych komunikacją miejską

Wskazówka dotycząca pokojów: z bocznym widokiem na morze
  • Data pobytu: listopad 2016, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Robert M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 9 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Robert,

Thank you to choose our Alaiye Kleopatra Hotel for your accommodation.
We wish you had a nice holiday here.
We would be very happy to welcome you at our hotel again.

Sincerely
Alaiye Kleopatra Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Super hotel z na prawdę dobrym jedzeniem i najlepszą obsługą na świecie (kelnerzy i barmani byli super!). Blisko plaży, kawałek do centrum. Więc świetna miejscówka. Dobry dla młodych jak i dla starszych. Na prawdę polecam!

Data pobytu: czerwiec 2016, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Doma B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 9 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Doma,

Thank you to choose our Alaiye Kleopatra Hotel for your accommodation.
We wish you had a nice holiday here.
We would be very happy to welcome you at our hotel again.

Sincerely
Alaiye Kleopatra Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 lutego 2016

Hotel na wysokim poziomie, elegancki. pokoje sprzątane codziennie - czysto i schludnie.
wyżywienie: DUŻO I SMACZNIE. Obsługa przemiła :) Bardzo blisko do plaży widać ją z okna stołówki. Hotel położony w idealnym miejscu. POLECAM 100% dla wszystkich.

  • Data pobytu: listopad 2015, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, justyna143
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 9 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you to choose our Alaiye Kleopatra Hotel for your accommodation.
We wish you had a nice holiday here.
We would be very happy to welcome you at our hotel again.

Sincerely
Alaiye Kleopatra Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 stycznia 2016

Blisko plaży, pyszne jedzenie, bogate śniadania i obiadokolacje. Bardzo czysto w pokojach. Miła obsługa, bardzo pomocna. Do centrum i pobliskich atrakcji dość blisko. Do plaże zaledwie parę kroków. Polecam

  • Data pobytu: listopad 2015, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Jaroslaw F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 9 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Jaroslaw,

Thank you to choose our Alaiye Kleopatra Hotel for your accommodation.
We wish you had a nice holiday here.
We would be very happy to welcome you at our hotel again.

Sincerely
Alaiye Kleopatra Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 grudnia 2015

W czasie mojego pobytu w hotelu mieszkało ok. 50 Polaków, trochę mniej Niemców oraz nieliczni przedstawiciele innych krajów. Wiadomo, że do Turcji w grudniu jedzie się m.in. w poszukiwaniu ciepła i słońca, a nie w celu oglądania telewizji, lecz irytujące jest to, że w telewizorach pokojowych dostępnych było ok. 40 kanałów niemieckich i żadnego kanału polskiego, choć były nawet kanały wietnamskie i tajlandzkie. W piątki w hotelowym barze mają miejsce występy muzyczne na żywo. Wraz z żoną wybraliśmy się tam aby miło spędzić czas. Powitała nas, a jakże, niemiecka muzyka biesiadna, choć widziałem tam wielu Polaków. Ponieważ nie było wolnych miejsc przy nielicznych stolikach, wraz z żoną postaliśmy kilka minut na środku sali, czekając na jakieś zainteresowanie obsługi. Żaden z kelnerów nie zainteresował się nami, nie próbował zaradzić sytuacji. Resztę wieczoru spędziliśmy w pokoju. Hotel z bardzo malutkimi pokojami, położony jest o 100 metrów od pięknej plaży Kleopatry i ok. 3 km od ścisłego centrum miasta. Serwuje smaczne, choć dosyć monotonne jedzenie. Zaletą jest dużo warzyw i owoców, choć brakowało gotowanych dań bezmięsnych. Obsługa hotelu nienaganna, jednak wracając do sytuacji z brakiem wolnych miejsc w barze, poza uporczywie powtarzanym na każdym kroku: "jak się masz?", mogliby bardziej postarać się o podniesienie standardów obsługi klienta na wyższy poziom. W holu hotelu dostępny jest komputer z internetem, jednak mało zaawansowany programowo, gdyż w celu otwarcia załącznika z poczty mailowej, zaproponował mi najpierw zakup programu Adobe Reader za 19,90 euro. Bezpłatne wi-fi w pokojach całkiem przyzwoite. Pokój sprzątany był codziennie lub co drugi dzień, łóżka wąskie choć całkiem wygodne. Z łazienki dochodził zapach szamba, choć mniejszy z każdym dniem, dlatego trzeba było cały dzień wietrzyć pokój. Personel hotelowy bardzo się starał, kultura kontaktu na wysokim poziomie. Jak ktoś nie szuka luksusów, to może być.

  • Data pobytu: grudzień 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
4  Dziękujemy, Bogdan M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji