Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 222)
Filtruj recenzje
1 222 wyniki
Oceny podróżnych
1 014
92
57
34
25
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 014
92
57
34
25
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
12 z 17 wśród 1 222 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Świetny hotel z miłą obsługa. Czyste pokoje i bardzo smaczne jedzenie. Duży, ładny basen jest mocną stroną. Hotel położony w samym centrum, blisko plaży. Mnóstwo nocnych atrakcji i rozrywek zarówno dla dzieci jak i dorosłych.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Paulina A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Amazing587, Guest Relations Manager, Oba Star Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google




Hi Paulina we thank you for choosing our hotel for your summer holidays and your feedback is very much appreciated see you soon.

Kind Regards
Gulay Tek
Guest Relation Officer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Super hotel , dobra obsługa , świetne jedzenie.
Hotel położony blisko płazy z dogodnym przejściem. W sąsiedztwie hotelu sporo atrakcji, restauracji itp.
Pokoje sprzątane na bieżąco.
Jedyny minus to mały basen przy pełnym obłożeniu hotelu - ale wynika to z lokalizacji.
Polecam ;)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Weronika B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Amazing587, Guest Relations Manager, Oba Star Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google



Hi Veronika

Thank you very much for your taking the time to give us your honest view of our hotel and we look foward for to seeing you again.

Kind Regards
Gulay Tek
Guest Relation Officer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel spełnił nasze oczekiwania. Bardzo czysto, bardzo miła, pomocna obsługa.
Dobra komunikacja do centrum (jednym autobusem za 4 liry). Co wieczór animacje, raz lepsze raz gorsze: karaoke, wybory Miss i Misstera hotelu, Snake show. W ciągu dnia ping pong, lotki, areobik o 15:30,na plaży siatka. Thats all :)
Rano jeśli nie zajmie się leżaka przy hotelu, raczej ciężko o to w ciągu dnia. Bardzo fajne centrum spa, byłyśmy na turkish spa, bardzo polecam na początek urlopu :)
Ogólnie na plus, jedzenie bardzo smaczne i zróżnicowane.
Tahir Woooow :)))

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Oliwia B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Amazing587, Guest Relations Manager, Oba Star Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google




Dear Oliwia

Great to see that we have met your expaction of a summer holiday and that we have added great memories to you life to remember and had lots of tasty food while here and thank you for your honesty and hope to see you all again.

Kind Regards
Gulay Tek
Guest Relation Officer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wakacje bardzo udane. Zabawne animacje. Obsługa w hotelu bardzo uprzejmna. Pokoje sprzątane na bieżąco. Jedzenie bardzo smaczne. Dobra komunikacja do miasta. Animatarzoy bardzo sympatyczni. Wszystko na najwyższym poziomie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, lukas8608
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Amazing587, Guest Relations Manager, Oba Star Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google



Hi Lukas

Thank you for sharing your fun times in our hotel and would like to see you again in the coming summer holidays.

Regards
Gulay Tek
Guest Relation Officer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Świetne wakacje,dobre jedzenie,czysto,przyjemnie, przyjazna atmosfera,wszyscy uśmiechnięci i mili :) .. dla kazdego cos sie znajdzie :) wszystko na plus. Dobra komunikacja miejska. I co najważniejsze TAHIR WOOOOW!! :) :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Karina P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Amazing587, Guest Relations Manager, Oba Star Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google



Hi Karina great see that you have enjoyed our pleasant atmosphere and smıling staff and had fun in our hotel for your summer vacation and we look foward to seeing you again and thank you for your honesty.

Kind Regards
Gulay Tek
Guest Relation Officer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji