Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Alanya
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (138)
Filtruj recenzje
138 wyniki
Oceny podróżnych
56
22
15
15
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
56
22
15
15
30
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 138 recenzji
Zrecenzowano: 10 września 2019

Wybraliśmy ten hotel na nasz drugi urlop i mimo że nie zastaliśmy w nim cudów, polecam go każdemu, kto chce spędzić wakacje po kosztach i nie wymaga zbyt wiele. Zostaliśmy zakwaterowani w bocznym budynku, pokój był mały, ale ładnie urządzony, na plus duży prysznic. Pokoje codziennie sprzątane, ale dopiero około godziny 17, natomiast było robione to bardzo dokładnie. Smaczne jedzenie, zawsze idzie coś wybrać, na 9 dni pobytu trafiły się 2 słabsze pod uwzględem jedzenia, ale na taką okoliczność polecam kebab w chino cafe kilka kroków od hotelu :) Plaża bardzo blisko hotelu, zawsze wolne leżaki, jednak jest kamienista - bez butów do wody nie da rady. Minusem tego hotelu jest niestety basen - mały, oblegany przez wrzeszczące tureckie dzieci.. dlatego o wiele spokojniej wypoczywa się przy morzu. Wieczorami brak animacji, więc można spokojnie posiedzieć, no chyba że akurat grupa Polaków sobie puszcza z głośnika piosenki typu "pi*da nad głową" ...
Obsługa bardzo miła, lokalizacja świetna.
Hotel raczej dla gości mało wymagających, ale wcale nie jest taki zły jak wszyscy tutaj piszą. Pogoda i piękno Alanyi wynagrodzą wszystko :)

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, KulkaBrawulka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 czerwca 2019

Byliśmy z mężem ma 10 dniowym wyjeździe, sam hotel jak i obsługa na bardzo wysokim poziomie, pomocni i bardzo mili ludzie, sam hotel zadbany i nowoczesny, polecam każdemu kto chce zwiedzić ten kraj i szuka sprawdzonego miejsca na nocleg

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Manu91234
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: arsienfi, Yönetici, Arsi Enfi City Beach HotelOdpowiedź udzielona 17 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your comment.



Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 maja 2019

Dobre położenie, słaba plaża, tzn., zejście do morza po płytach, raczej należy mieć klapki, jedzenia jest dużo, kolejek na stołowce nie doświadczyłem. Plusem jest dostępność bez ograniczeń kawy i napojów z automatu. Alkohol w all inclusive dostępny na życzenie. Leją wg wskazań klienta, szczerze, bez ograniczeń. Natomiast brak znajomości przyrządzania drinków. Dużym minusem jest zabieranie talerzy przez obsługę bez pytania. Można wziąć nowy talerz i znowu jeść i tak w kółko. W odległości kilkunastu metrów jest meczet z charakterystycznym nawoływaniem do ich modlitwy. Obsługa hotelu przebywa tam praktycznie cały czas, co może rzutować na relacje z gośćmi, nie jest to niekontaktowość tylko raczej przemęczenie. Na oddzielną uwagę zasługuje Hamam i salon masażu, pełen profesjonalizm i bardzo wysoka kultura osobista.

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Izraelita
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: arsienfi, Yönetici, Arsi Enfi City Beach HotelOdpowiedź udzielona 28 maja 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your comment.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel blisko centrum i to jest jedyna zaleta. Jedzenie monotonne, nie świeże. Bardzo dużo głośno zachowujacych się obywateli ukrainy I rosji. W pokoju bardzo zimno w grudniu, klimatyzacja nie ogrzewala dobrze. W łazience brak ogrzewania. Hotel mały, basen mały. Kolejki w niewielkiej restauracji. Nigdy nie wrócę do tego hotelu.

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, Paulinalinka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: arsienfi, Yönetici, Arsi Enfi City Beach HotelOdpowiedź udzielona 14 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Paulina ,dishes are always freshly made.at the beginning of the meal everyone comes to dinner at the same time,so it is very crowded.our hotel welcomes guests from all nationalities.for example: Polish, German, British, Norwegian, Swedish, Dutch, Danes and many folks.yes this year december was cold.No heating in the bathroom in the Mediterranean region.pool large enough for hotel capacity ,closed due to winter.I will still upload and upload photos of the pool and sun terrace for you.I think this was your first holiday in Alanya.I hope your thoughts change and we will see you again.
Hotel Managment

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 grudnia 2018

Hotel położony w idealnym miejscu na mapie miasta , wyżywienie i obsługa bez zarzutu . Brakowało mi tylko żywego / a nie tylko z głośników / muzeina nawołującego do modlitwy swoich wiernych . W ośrodku panowała familijna atmosfera , której ton nadawali nasi wschodni Sąsiedzi . Wystawiam pozytywną opinię bezinteresownie i zachęcam do odwiedzenia tego miejsca .

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, wierzbicok
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji