Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 22:00
Wyróżnione recenzje
Kapadokia 3 dnia

Och i pojezdocka udalas 2019.06.28-2019.06.30 v Kapadokiju. Dolgo dumali jexat na 2 dnia ili 3,no... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 lipca 2019
Alisalisica
,
Wilno, Litwa
Kapadocja

Jesteśmy mega zadowoleni z wyjazdu. Polecamy innym tę wycieczkę z tego biura. Mimo tego że oprócz... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 5 lipca 2019
Steblow
Przeczytaj wszystkie recenzje (97)
  
Recenzje (97)
Filtruj recenzje
97 wyniki
Oceny podróżnych
68
6
3
6
14
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
68
6
3
6
14
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 97 recenzji
Zrecenzowano: 7 lipca 2019

Och i pojezdocka udalas 2019.06.28-2019.06.30 v Kapadokiju. Dolgo dumali jexat na 2 dnia ili 3,no vsiotaki resili jexat na 3 dnia. I pravelno zdelali! Daroga dlinnaja, v agenstve zaverili sto 8 ciasov jexat, v itoge jexali dolse. No vremia proslo bistro tak kak gid Ovez mnogo raskazyval, podderzival dialog, otvecial na voprosi i t.d. Voditel nemnogo neuverenno sebia ciustvoval, gid pomogal s navigacijej v telefone. Gostinica Kral ponravilas, a Kikiki vobsce zvezda (vy pajmiote kto eto, kogda prijedite) :) Sovsem blisko centr, vecerom progulialis samostojatelno, ocen krasivo, podnimites vyse v goru, vid krasivij! Sovsem riadom 2 magazina. Kapadokija i vse dostoprimeciatelstva ocen vpeciatliajut. Nespesa naslazdajas vidami vsio uvideli, vsio uznali. Gid ukazival gde krasiveje vidi, sovetoval sto stoit poprobivat na degustacijax. Jemu oddelnoje spasibo za terpenije s takimi liuboznatelnimi turistami kak my :) Poprobujte chalvu na slivocnom masle _
-WOW. Xoteli kupit v Kemere jescio, no nigde nenasli zalko. V pojezdke jest reklamnije ostanovki, no oni jest vezde. Pokupat nikto nezastavliajet, naoborot ugosciali vkusnenkim.
Priam bolsaja nedarabotka s transportom, zabrali ranse cem skazali v agenstve, po doroge nazad pomeniali turistov na drugije avtobusy, s drugim turom, i nazad uze zavozil drugoj voditel. Tam vobsce tragedija, voditel projexal Kemer, bludili dolgo, v otel licno otvioz tolko odnix, nas i jescio neskolko celovek nedavioz, ustavsije resili bistreje dojti sami, tak kak znali gde gostinica. Jescio i kricial na nas cego mi panikujem, obesciali do uzina sto prijedim, v itoge na cias opozdali, ostalis bez uzina. Vot za eto minus balsoj, vibirajte voditelej lutse. Gidu Ovezu privet, pojedim jescio i v pamukale s nimi, posle takoj reklami :) v Kapadokiju tolko na 3 dnia, naslazdajtes nespesa, ona etogo stoit :)
P. S. Izvinite za neruskije bukvi, mi s Litvy, pisem na ruskom priam ocen ploxo :)

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Alisalisica
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pacho_Tour, Front Office Manager, Pacho TourOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Большое спасибо за отзывы о организованной нами поездке.
Спасибо также за ваши негативные мнения. Мы постараемся устранить недостатки.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

Jesteśmy mega zadowoleni z wyjazdu.
Polecamy innym tę wycieczkę z tego biura. Mimo tego że oprócz nad byli jeszcze Anglicy i Rosjanie ( mieli swojego przewodnika) to było dobrze zorganizowane. Mieliśmy do dyspozycji na 8 Polaków super przewodniczkę Violę, która zajmowała się tylko nami. Było wspaniale

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Steblow
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pacho_Tour, Front Office Manager, Pacho TourOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019

Bardzo dziękujemy za Waszą opinię o wycieczce przez nas zorganizowanej. Zapraszamy ponownie na wakacje do Turcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2019

Dziękujemy za wspaniałą organizację wycieczki do Kapadocji. To mój kolejny powrót do Kapadocji, tym razem z moim niepełnosprawnym mężem, który bardzo obawiał się tej podróży. Ale polska pilota była bardzo wyrozumiała, opiekuńcza i profesjonalna pod każdym kątem. Mąż miał możliwość, dzięki organizowanym dodatkowym transferom dotrzeć do nsjpiękniejszych miejsc. Żadna bariera nie istniała. Dziękuję Pacho Tour, pilotce Violi za zrealizowanie naszych marzeń

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, LenaMichslska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pacho_Tour, Genel Müdür, Pacho TourOdpowiedź udzielona 21 czerwca 2019

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że pomogliśmy zrealizowac Państwa marzenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019

Pamukale, warto zobaczyć, Viola jako przewodnik- dobra robota dużo wiedzy którą chętnie przekazuje. Pozdrawiamy z Poznania ;-)

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Artur T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pacho_Tour, General Manager, Pacho TourOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2019

Bardzo dziękujemy za opinię. Zapraszamy na nasze inne wycieczki fakultatywne po Turcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 kwietnia 2019

wycieczka do Pamukale. zgodzę sie zdecydowanie że Wiola jest rewelacyjna. jak dla mnie za bardzo ekstrawertyczna, ale sie pewnie czepiam. duża wiedza, spokój, pomocna, w zasadzie jedyna zangażowana z trójki opiekunów grupy. pozostali rosjanka i mizernie mówiący po angielsku uzbek
sam wyjazd natomiast średni. wyjazd o godzinie 5 rano, powrót przed północą. w Pamukale niecałe 3 godziny. do tego bezsensowna wizyta w sklepie ze skórami i w sklepie z pościelą. ja wiem że biuro musi se dorobić, ale wolabym dopłacić te kilka USD i jechac tylko do celu.
do tego w cenie kolacja- ubogi bufet- zimny, podczas gdy na dworze było zimno (marzec)
kierowcy i opiekunowie jedli na zapleczu- podejrzewam że zacniejsze potrawy

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
3  Dziękujemy, andrucik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pacho_Tour, General Manager, Pacho TourOdpowiedź udzielona 16 kwietnia 2019

Dziękujemy za opinię. Wszystkie uwagi przyjmujemy i staramy sie usuwać nieprawidłości. Taka jest specyfika wycieczki pod nazwą "Pamukkale 1 dzień" wyjeżdża się wczesnym rankiem, a wraca w nocy.
W swojej ofercie mamy troszkę "droższą" wycieczkę - PAMUKKALE EXPRES (bez szopingów), gdzie powrót jest planowany na wieczór (na kolację do hoteli, gdzie jedzenie jest dedykowane i zróżnicowane).

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji