Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Miejsce naprawdę godne polecenia❗️”

Mezze Grill Ocakbasi Restaurant
Nr 2 wśród 749 Restauracje (Alanya)
Zakres cen: 1 USD - 9 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Hotelowe jedzenie każdy wie jak wygląda i smakuje. W tym miejscu poczujesz prawdziwy smak Turcji, bez dwóch zdań. Obsługa hotelowa powinna się uczyć w tym właśnie miejscu obsługi klienta. Dla mnie mistrz!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Emiliosz83
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ofyuzalan, Yönetici, Mezze Grill Ocakbasi RestaurantOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri memnun edebilmek bizim için büyük gurur. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Saygılar , Mezze Grill Ailesi


Thank you for your precious comment. We would like to see you again in our restaurant.

Best Regards , Mezze Grill Family

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (4 088)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 4 091 recenzji

Zrecenzowano 14 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo polecam super obsługa a szczególnie Ilker przepyszne jedzenie polecam kebab familijny z różnymi mięsami: baranina, jagnięcina i kurczak dla każdego kulinarna uczta

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Małgorzata C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ofyuzalan, Yönetici, Mezze Grill Ocakbasi RestaurantOdpowiedź udzielona 14 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri memnun edebilmek bizim için büyük gurur. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Saygılar , Mezze Grill Ailesi


Thank you for your precious comment. We would like to see you again in our restaurant.

Best Regards , Mezze Grill Family

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 czerwca 2019

Pyszne jedzenie (szczególnie steki) i przemiła obsługa. Bardzo fajne ceremonie podawania niektórych dań.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, 211witekm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ofyuzalan, Yönetici, Mezze Grill Ocakbasi RestaurantOdpowiedź udzielona 22 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri memnun edebilmek bizim için büyük gurur. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Saygılar , Mezze Grill Ailesi


Thank you for your precious comment. We would like to see you again in our restaurant.

Best Regards , Mezze Grill Family

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam w 100%. Pyszne jedzenie super mega smaczne steki i pizza tuewcka. Mega duże drinki smaczne i kolorowe. Naprrawde w takie miejsce chce się wracać. Kelnerzy super mega mili i przyjaźni nie nagabuja tak jak gdzieś indziej. Napewno tu wróce...

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, MartaK5288
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ofyuzalan, Yönetici, Mezze Grill Ocakbasi RestaurantOdpowiedź udzielona 25 maja 2019
Tłumaczenie Google

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri memnun edebilmek bizim için büyük gurur. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Saygılar , Mezze Grill Ailesi


Thank you for your precious comment. We would like to see you again in our restaurant.

Best Regards , Mezze Grill Family

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam w 100%, najlepszesze drinki, najlepsze jedzenie, obsługa najlepsza na świecie. Jeśli chcecie spędzić miło czas tylko tu....

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Krzysztof K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ofyuzalan, Yönetici, Mezze Grill Ocakbasi RestaurantOdpowiedź udzielona 25 maja 2019
Tłumaczenie Google

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri memnun edebilmek bizim için büyük gurur. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Saygılar , Mezze Grill Ailesi


Thank you for your precious comment. We would like to see you again in our restaurant.

Best Regards , Mezze Grill Family

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Mezze Grill Ocakbasi Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Mezze Grill Ocakbasi Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem