Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 758)
Filtruj recenzje
1 758 wyniki
Oceny podróżnych
365
482
340
219
352
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
365
482
340
219
352
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
10 z 15 wśród 1 758 recenzji
Zrecenzowano: 22 lipca 2014

Omijajcie ten hotel szerokim łukiem! Basen ładny, obsługa uśmiechająca się... i to tyle.
Pokoje prezentowane w Internecie to pokoje dla Anglików. A Ciebie Polaczku w sądzą w najgorszy syf! Dostawka dla dziecka to piętrowe łóżko wyglądające jak szpitalne. Ostatnio takie widziałam 20 lat temu na szkolnej kolonii... Sprzątaczka... porażka. Jak nie zaplacisz to nawet podlogi nie zamiecie...
Ale najgorsze jest to, że... szperają pod Twoją nieobecność w walizkach i... kradną! Na 3 dni przed odlotem skradziono nam 200$ i kosmetyki do makijażu, które byly zamknięte w walizkach na kłódki. Radze zaopatrzyć się w kłódkę na szyfr, ew. Skorzystać z platnego sejfu lub nie brać ze sobą dolarów bo na miejscu jest bankomat. Inaczej nie masz po prostu znikąd pomocy. Ukradli i już Twoja strata i wina bo zostawiles w pokoju.
Animatorzy mili i nawet śmieszni, ale monotonni. Codziennie ta sama muzyka dudniąca do godz. 24 tak, że nie można normalnie porozmawiać, a w pokoju wszystko drży od basów. Nie polecam rodzinom z małymi dziećmi. Jeśli masz możliwość wybierz inny hotel dobrze radzę.

  • Data pobytu: lipiec 2014
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Ankanka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SovivaManagemement, Director of Sales, Soviva ResortOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2014

Drogi Gościu,
Dziękuję bardzo za wybranie Soviva Resort Hotel.
Dziękuję, jak również za komentarze i uwagi.
To proszę pamiętać, że wszystkie Zarządzanie biorą tę recenzję i te uwagi na uwagę i pracy na nich w celu poprawy jakości naszych usług.
Dla "skradzione pieniądze"! Hotel nie jest za to odpowiedzialny, podczas gdy istnieją sejfy.
Mam nadzieję, że się zmieniają zdanie i książkę ponownie, aby być ponownie gościem naszego hotelu i zobaczyć poprawę.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2014 z urządzeń przenośnych

Właśnie wracamy z tygodniowego pobytu w Soviva Resort . Hotel wymaga remontu , pokoje okropne zwłaszcza łazienki obrzydzenie brało zeby wejść do wanny . Obsługa hotelu poprostu brak słów ... Czekają tylko zeby dostać napiwek bo bez tego nie maja zamiaru nic dla ciebie zrobic , zwłaszcza obsługa na stołówce , jest kilku starszych kelnerów na których aż mnie biała gorączka brała z jaka łaska przynosili ci drinka o ile go przynieśli . Koło Brytyjczyków to skaczą ile wlezie dekorują stoliki trzymają miejsca zarezerwowane a Polak moze siedzieć przez cały obiad nawet bez szklanki wody . Jedyna rzeczą ktora zasługuje tu na wyróżnienie jest zespół animacyjny który odwala tu cała robotę , bez niego ten hotel byłby jedna wielka porażka !!!

Data pobytu: lipiec 2014
4  Dziękujemy, Gosia M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lipca 2014

Niedawno wróciliśmy z tego pięknego miejsca (19,06,14 - 04,07,14). Naprawdę polecam! To typowy ośrodek dla rodzin z dziećmi. Animatorzy naprawdę super! Nasze dzieci by bardzo zadowolone. Pokoje czyste a jak się położyło 1 dinara to panie układała z piżam kokardy i przystrajały łóżko płatkami kwiatków:) Duży wybór jedzenia na stołówce. Wiadomo można się przyczepić, że niektóre potrawy się powtarzały ale posiłki były w formie szwedzkiego stołu więc każdy mógł skomponować coś dla siebie. Piękny basen w którym dzieciaki mogły szaleć do woli. Plaża oddalona o 300 m, ale to nie przeszkadza. Minusem jest to,że plaża znajdująca się najbliżej naszego hotelu niestety jest brudna. Jednak jeśli ktoś chce się w morzu wykąpać może przejść parę metrów dalej i znaleźć czyste miejsce. W szczycie sezonu trzeba było zająć wcześniej miejsce na leżaku, wystarczy jednak wstać trochę wcześniej i położyć ręcznik na leżak - materace za darmo. Polecam nurkowanie w morzu z butlą i karawanę. Do Medina of Sousse (Stare Miasto) można pojechać taksówką 7-8 dinarów za kurs.To naprawdę doskonałe miejsce do wypoczynku z dziećmi. Wiadomo zawsze można się do czegoś przyczepić, ale jeśli cała rodzina nie miała ochoty wracać do kraju to chyba o czymś świadczy:)

  • Data pobytu: czerwiec 2014, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Iza21K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2014

Byliśmy 10 dni 26.06.14 - 06.07.2014 i muszę stwierdzić, że nie do końca jesteśmy zadowoleni. Każdy chwali animację a ja jestem z nich zawiedziony. Zero pomysłu jak umilić czas zarówno dla dzieci tak i dla dorosłych. Wieczory nudne, zero jakiś fajnych animacji, jedynie proszą turystów do tańca. Jedzenie monotonne, mały wybór. Ludzi na basenie bardzo dużo, bitwa o leżaki( rezerwacja o godzinie 6.00) Pracownicy udają że sprzątają, basen czyszczony sporadycznie(choć w miarę jest czysty) Morze kompletny syf. Plaża bardzo brudna, w wodzie dużo glonów, byliśmy całe 10 minut i zrezygnowaliśmy. Pokoje w miarę, codziennie sprzątane, ręczniki codziennie wymieniane, pościel ani razu. Będąc kilka razy w krajach arabskich, ten hotel był najgorszy. Co do obsługi jak dasz codziennie jednemu upatrzonemu kelnerowi napiwek, to w miarę Cię obsłuży. Napoje tragedia , podrobiona cola, fanta, sprite bardzo słodkie , piwo wodniste. Ogólna ocena w skali 1-10 to 4, ale gdy bym miał wybierać polskie morze, czy ten hotel to bym wybrał hotel.

  • Data pobytu: lipiec 2014, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Artur W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2014

Byłam tylko tydzień :( niestety, bo byłam zadowolona , mimo skromnego, ale czystego pokoju, jedzenie bardzo duży wybór, ciekawe animacje i dla dorosłych i dla dzieci, mini disco, duży basen, czysty; nawet polski animator :) do plaży jak w opisie ok 300 metrów, ale to na prawdę miły spacer, plaża piaszczysta no i mniej osób niż przy basenie :) miejsce mało ciekawe ale taksówki do centrum kosztowały grosze w przeliczeniu ok. 8-10 zł za kurs /3 osoby. Polecam dla rodzin z dziećmi

Wskazówka dotycząca pokojów: pokoje na niższych piętrach mają widoki na dach niższych bloków
  • Data pobytu: lipiec 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Beata Ż
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji