Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 754)
Filtruj recenzje
2 755 wyniki
Oceny podróżnych
1 322
806
388
137
102
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 322
806
388
137
102
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 2 755 recenzji
Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Animatorzy są najlepsi, cały czas zabawiaja i urozmaicają wieczory, jedzenie mogłoby być lepsze ale ogólnie wyjazd na 5*! Pokoje są czyste, codziennie wymieniane pościele i ręczniki. Basen słony i słodki.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, bartekk663
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marhaba-Hotels, Responsable relations publiques, Marhaba Palace HotelOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for the feedback.

We are extremely pleased to read you had an excellent holiday at Marhaba Palace where along with your family you had so much fun.

We look forward to welcoming you again next year :)

Warmest regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super hotel położony blisko plaży. Jedzenie bardzo dobre. Pokoje czyste w których dostępne jest wi-fi. Animatorzy są bardzo mili i pomocni. Super występy każdego wieczoru. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, NataliaR2398
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marhaba-Hotels, Responsable relations publiques, Marhaba Palace HotelOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Natalia,

Thank you for the feedback.

Since you have only praises for our 5 star hotel in Port el Kantaoui, we can say that we are grateful and thrilled for your experience.

Looking forward to welcoming you again next year.

Warm regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super hotel,zlokalizowany blisko plaży z bezpłatnymi parasolami. Bardzo fajny zespół animacyjny. Super występy każdego wieczoru. Pokoje czyste. Kuchnia w hotelu wysmienita dla każdego coś dobrego
Obsługa miła i pomocna.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 921magdam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marhaba-Hotels, Responsable relations publiques, Marhaba Palace HotelOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Magda,

Thank you lots for sharing your feedback.

We are very glad to read you have only lovely words about your experience at Marhaba Palace :)

Thank you again for the visit and looking forward to welcoming you again next time !

Warm regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam ! Bardzo dobry hotel , animatorzy bardzo mili i przyjaźni , obsługa pomocna , kelnerzy uprzejmi
Pokoje bardzo czyste
Świetne show każdego wieczoru
Hotel świetnie zlokalizowany blisko plaży
Ocena wzorowy !

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 967filipp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marhaba-Hotels, Responsable relations publiques, Marhaba Palace HotelOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Filip,

Thank you for the feedback.

We are proud to receive your exemplary rating knowing that our efforts turned into an excellent stay :)

Looking forward to welcoming you again !

Warm regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Hotel pięknie położony przy samej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami o które dba obsługa.pokoje przestronne i warto dopłacić kilka zetów by mieć od strony morza.Na recepcji poprosić o 7 piętro wtedy widok jest najlepszy i tu zaczyna się mały zgryz bo jak na recepcji jest pani to nie ma problemu natomiast jak jest pan to zaczyna się przetarg najpierw żąda 30 euro a potem powoli jak napotyka opór to tanieje.Kuchnia w hotelu wyśmienita dla każdego coś dobrego ja obiady od trzeciego dnia jadałem w barze przy plaży wspaniałe krewetki i inne owoce morza do posiłków serwowane jest wino produkowane na bazie dobrych francuskich szczepów /nie jest to sikacz jaki serwują tureckie i egipskie hotele/ Pokoje przestronne codziennie sprzątane a jeżeli zostawi się na łóżku drobny datek to jeszcze ukwiecone,Obsługa kelnerska jak i cała obsługa hotelowa bez zarzutu jesteśmy bardzo mile zaskoczeni poprawą bo w Tunezji ostatni raz byłem 6 lat temu,

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, JANUSZKOIL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marhaba-Hotels, Responsable relations publiques, Marhaba Palace HotelOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Janusz,

Thank you very much for your feedback.

Great to see a traveler coming again in Tunisia, after several years, choosing Marhaba Palace and enjoying his stay :)

We put great value on the cleanliness and on the quality of the buffet and we are glad you noticed these aspects

We are glad you were pleasantly surprised and we look forward to welcoming you again next year !

Warm regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji