Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 359)
Filtruj recenzje
2 359 wyniki
Oceny podróżnych
665
634
386
288
386
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
665
634
386
288
386
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 2 359 recenzji
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Witam. Niestety jesteśmy zawiedzeni tym hotelem
Może jednak zacznę od plusów pobytu, to plaża i animacje dla dzieci i dorosłych. Plaża bardzo ładna i blisko hotelu. Basen czysty.Poza tym nie mogę napisać nic dobrego.Po zameldowania w hotelu czekaliśmy 1,5 godziny, żeby ktoś pokazał gdzie znajduje się nasz pokój, próbowalismy sami znaleźć, ale hotel rozbudowany i nie udało się
Bardzo brudna, niedomyta łazienka, pokoje niby nie brudne, ale bardzo porwana wykładzina, rozwalone łóżko, popsuta klimatyzacja i zapchany zlew. Ręczniki zmieniane, ale czasem zostawał jeden na trzy osoby. Najgorsza jednak była stołówka. Brudne sztućce, talerze,jedzenie okropne, tylko w ostatnim dniu pobytu było inaczej, chyba mieli jakąś kontrolę, bo były czyste serwetki, i duży wybór jedzenia. Poza tym były momenty, że ludzie wyrwali sobie prawie jedzenie z rąk. Bar na plaży tylko wino i piwo. Czynny do 17.00
Bar nad basenem bardzo skromnie wyposażony. Nie jesteśmy bardzo wymagający, ale nie wiem, czy nawet jedna gwiazdka ,to nie za dużo dla tego hotelu. Na szczęście w pokoju nie musieliśmy przebywać poza nocowaniem w nim.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, DayTrip646160
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wiemlh, Responsable relations publiques, El Mouradi Club KantaouiOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking the time to share with us your review. It is disappointing to know that certain aspects of your visit did not meet your expectations. On behalf of the entire team, again we would like to thank you for choosing EL MOURADI CLUB KANTAOUI and we look forward to welcoming you back.

Warm Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Mieliśmy pokój w pawilonie, wszystko sprawne, wyposażenie w dobrym stanie, jedynie co nam nieco dokuczało, to brak w pokoju czajnika, kawy herbaty, chociaż z drugiej strony po napoje można było podejść do baru w lobby czynnego cały dzień. Czystość o.k., codzienne sprzątanie, w tym wymiana ręczników, personel uprzejmy. Z pokoju widok na ładny na ogród, bliziutko do basenów. Do morza zielona alejka między paroma rzędami bungalowów (obecnie w remoncie, ale nie przeszkadzającym wypoczywającym w hotelu turystom), plaża piaszczysta, nie ma potrzeby używania obuwia, na przełomie maja i czerwca już dosyć zatłoczona. Plażą można wybrać się na fajny spacer do Port El Kantaoui. Wyżywienie naszym zdaniem bardzo dobre i urozmaicone, dużo ryb, owoców, na deser świetne wypieki, problem na co się dzisiaj zdecydować :). Pewnym minusem restauracji jest nadmierna "przedsiębiorczość" kelnerów w walce o klientów (i baksze), ale troszkę czasu i idzie to opanować ;). Towarzystwo międzynarodowe, w tym dużo Rosjan, w większości nie odstających od reszty gości. Z hotelu można się wybrać na wycieczki fakultatywne z biurem podróży (relatywnie dosyć drogie), a do Monastyru pojechać za niewielkie pieniądze taksówką. Podsumowując, miejsce ładne, bez jakichś nieprzyjemnych niespodzianek, mile spędzony czas, nie żałowaliśmy wyboru.

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokojach bezpośrednio przy klatkach schodowych dobry sygnał wi-fi, standardowo dostępny w lobby
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Ted_ptb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wiemlh, Responsable relations publiques, El Mouradi Club KantaouiOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Ted_ptb

First of all, we would like to thank you for your recent visit to our hotel, El Mouradi Club Kantaoui. We much appreciated the time you took to share with us and many other travelers this nice experience with us. It is fantastic to understand from your review haw pleasant and memorable your holiday was. Your recognition is very important for us and encourages us to keep working hard and doing our best for you. We have shared your compliments with all the team and they are very happy to know it. we are looking forward to welcome you back.

Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 lipca 2019

Wahałam się nad wystawieniem oceny "średniej", ponieważ hotel posiada 4*, nie są to jednak gwiazdki europejskie :) Ogólnie czysto. Sprzątane codziennie, dokładnie. Hotel jednak potrzebuje generalnego remontu- meble, wykładzina mają pewnie po 25lat.. Są brudne (plamy już chyba nie do wyczyszczenia) i zniszczone. W trakcie pobytu bungalowy były remontowane. Zaglądając tam - nowe, nowoczesne meble, nowa klimatyzacja, płytki oraz odmalowane ściany. Wybierając się do tego hotelu wybierz bungalow. Otoczenie hotelu bardzo przyjemne. Baseny czyste, czyste leżaki, bardzo mili animatorzy! Jedzenie: b. dobre :) Urozmaicenie i miła obsługa- kelnerzy za kilka dinarów znajdują stolik, przynoszą napoje do stolików. Najmniej smaczne były śniadania (prawie codziennie to samo) ale to już kwestia gustu. Bary ubogo wyposażone. Nad plażą otwarty tylko jeden bar (podobno byliśmy przed sezonem- od 12 maja) Dopiero dzień przed wyjazdem hotel zaczął na prawdę odżywać, więc myślę, że w pełnym sezonie jest tam wszystko jak trzeba!. Dobra lokalizacja. Plaża to praktycznie "podwórko" hotelu. Wystarczy przejść między bungalowami. Do portu około 15 min. Taxi do Susa ok.10 dinarów.
Podsumowując: tani hotel, standardy adekwatne co ceny, jednak polecam! Wakacji przecież nie spędza się w pokoju :)!

Termin pobytu: maj 2019
Dziękujemy, KatarzynaCh13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wiemlh, Responsable relations publiques, El Mouradi Club KantaouiOdpowiedź udzielona 11 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear KatarzynaCh13,

Thank you for taking the time to share with us your valuable feedback.
It is disappointing to know that certain aspects of your visit did not meet your expectations.
On behalf of the entire team, again we would like to thank you for choosing EL MOURADI CLUB KANTAOUI and we look forward to welcoming you back.

Warm Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel z dostępem do płaży,serwujący dobre posiłki z bardzo miłą i pomocną obsługą.Pokoje i otoczenie hotelu wymaga remontu.Hotel ten upatrzyli Rosjanie ,więc wszystkie lepsze miejsca na stołówce i na płazy zarezerwowane dla nich,co jest dużym minusem dla hotelu.Blisko do restauracji Hard Rock Cafe gdzie tez rządzą Rosjanie.Mimo to polecam pobyt w tym hotelu.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 104andrzeji
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ELMouradiClub k, Responsable relations publiques, El Mouradi Club KantaouiOdpowiedź udzielona 30 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking the time to share your review here. We are very happy to know that you enjoyed your stay in EL MOURADI CLUB KANTAOUI
We appreciate your feedback and it would be fantastic to have the chance to welcome you again.


Best Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 października 2018

Mój drugi pobyt w tym kraju. Wszędobylski syf, hotel okrutny, brud, mrówki w pokojach (choc na szczęście nie trafiliśmy na bungalow bo tam był dramat, obsługa miła ale nic to nie dawało, stołówka obrzydliwa, jedzenie paskudne prosze mi wierzyć jezdże do krajów arabskich tych tanich (Turcja,Egipt) nigdy az w tak okrutnych warunkach nie byłam nawet przy 3*. Nie należę do wybrednych osób ale tutaj na prawde płakać mi się chciało zwłaszcza że byłam z 3 letnim dzieckiem. Nie polecam!

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, AleksandraS4215
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ELMouradiClub k, Responsable relations publiques, El Mouradi Club KantaouiOdpowiedź udzielona 3 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Alexandra,
Thank you very much for your stay. We regret that you were not satisfied with our service. Our highest aim is it to enable our guests a pleasant stay. We take your criticism seriously and use it to constantly improve our service.
We would be happy to be given a second chance.
With best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji