Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 242)
Filtruj recenzje
1 244 wyniki
Oceny podróżnych
326
385
243
141
149
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
326
385
243
141
149
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 244 recenzji
Zrecenzowano: 12 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry Hotel mila obsługa dostęp do plaży w odległości 200m smaczne jedzenie ,każdego dnia nowe zabawy zapewnia grupa miłych uśmiechniętych animatorów godny polecenia dla wypoczynku z rodziną polecam.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, AdamP4196
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ALIAN140, Public Relations Manager, El Mouradi PalaceOdpowiedź udzielona 13 czerwca 2019

Drogi Adam,

Dziękujemy za wybranie hotelu EL Mouradi Palace i poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami.
Cieszymy się, że docenili Państwo czystość naszego hotelu, wspaniały widok na pokój, profesjonalizm naszych pracowników, pyszne śniadanie, które zostało podane Państwu, jak również cały pobyt.
Twoja opinia jest dla nas cenna, a twoja pełna satysfakcja pozostaje naszą największą dumą.
Mając nadzieję, że powrócimy do naszego hotelu.

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2018

Hotel duży, na pewno nie można go nazwać kameralnym. Wybór jedzenia bardzo duży. Internet chodzi bardzo szybko. Pokoje dokładnie regularnie sprzątane. Dużo barów i baseny - tak kryty, jak i na wolnym powietrzu. Generalnie, jak na Tunrezje, polecam.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, 283 061
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ElMouradiPalace H, Responsable des relations publiques, El Mouradi PalaceOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Cher client,

Avant tout nous tenons à vous remercier pour votre préférence. C’est avec grand plaisir que nous recevons vos commentaires positifs, et nous vous remercions pour l’excellente note que vous nous avez donnée. Nous sommes ravis de savoir que vous êtes resté satisfait.

Je vous remercie également pour la description de nos services et installations de notre Hôtel - ce sera surement très apprécié et utile pour nos futurs clients.

Nous espérons pouvoir vous recevoir une prochaine fois à l'hôtel pour avoir à nouveau une excellente expérience avec nous.
Cordialement,

Alia Nasri-Responsable des relations publiques.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2018

To jakas kpina, hotel dostal 5* za Gierka!!!! Teraz to najwyzej 3*. Odradzam podroz do tego obiektu, myslalem ze Victoraia Palace w Bługarii to szczyt kpin z 5* ale tu okazali sie duuuuuzo lepsi. Pokoje to jakas totalna porazka, lazienka remontowana z 20 lat temu, nawet prysznic trzeba trzymac w reku bo nie pasuje do zepsutego uchwytu!!!! nie tylko ze zepsuty ale nie od tej słuchawki!!!! lezaki sam sobie przynies, jak nie schowaja materacy to mozesz sobie przyniesc a jak nie to lezysz na drewnianym lezaku,materace pojawiaja sie za drobna oplata.... kpina jakas!!! reczniki tez za gotowke w zastaw i to musi byc ich waluta EUR ani nic innego nie dziala!!! jedzenie to w 3* na Djerbie bylo bardziej roznorodne i cieple. totalna kpina jakas!!! jedyne co na + to luzko wygodne bylo. nie jedz tan nawet gratis!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Do not go there even for free!!!
Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, leonardo27
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ElMouradiPalace H, Responsable des relations publiques, El Mouradi PalaceOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Cher leonardo27,

Nous sommes désolés que votre expérience n'est pas tout à fait positif.

Nous travaillons tous les jours pour le bien-être de nos clients et nous espérons que vous avez l'occasion de prouver notre qualité dans un proche avenir.


Cordialement,

Alia Nasri-Responsable des relations publiques

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2014

Fantastyczny 2 tygodniowy wypoczynek w tym hotelu w dniach 10-24.08.14 .Tętni wakacyjnym życiem, wszystko naj... czysty duży pokój, świetne wyżywienie z opcją ultra, zrezygnowaliśmy z jedzenia obiadów bo degustacja tylko potraw na śniadanie i kolację szła w biodra. Doskonała kawa, piwo i drinki w barze przy plaży i basenie. Animatorzy przesympatyczni, obsługa hotelowa również. Piękna, czysta plaża i wieczne słońce. Ogromny zadbany teren dający komfort swobody i wypoczynku. Tunezję i hotel El Mouradi Palace polecam wszystkim, sama chętnie tu wrócę, bo warto powtórzyć tak udane wakacje. Nie jest to moja 1-sza podróż w ciepłe zakątki i wszędzie jest o'key ale Tunezja szczególnie przypadła nam do gustu.

Wskazówka dotycząca pokoi: pokój na parterze od strony zachodniej mimo braku widoku na morze bądź basen zapewniał intymność i ciszę, balkon otoczony zielenią dodawał przestrzeni, swobodne wyjście z hotelu bezpośrednio na basen i bar, bliskie dojście do plaży. Zero uciążliwości w oczekiwaniu na np. windę.
Termin pobytu: sierpień 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Danuta C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2013

Hotel taki sobie , niby wszystko ok ale i nic nie zachwyca, duza roznia po miedzy odnowiona a nie odnowiona czescia, my oczywiscie mielismy pokoj w starej czesci, czyste pokoje( codziennie sprzatane i codzienne wymieniane reczniki)ale swoje 5 gwiazdek to on stracil jakies nascie lat temu...
Bardzo dobre jedzenie, jak na arabska kuchnie, doprawione i smaczne ale wybor nie powala, oczywiscie kazdy powinien znalesc cos dla siebie ale na swoje 5 gwiazdek to powinien byc ,moim zdaniem,wiekszy wybor.....radze nie zostawiac sztuccy na talezu gdy sie chce jeszcze wziasc jakies jedzonko, bo gdy tylko sie odwrocisz - talerz zostaje zabrany przez kelnera bez pytania czy mozna,co jest denerwujace ....
basen i plaza; obsluga zaczyna zbierac lezaki o godzinie 17, bo z basenu i plazy mozna korzystac tylko do 18....... bez komentarza!!!!!,i jesli ktos chce pojsc na plaze o 17 zastanie tam tylko zajete lezaki i panow zbierajacych puste,widzialam wielu wczsowiczow wracajacych do hotelu po zobaczeniu tego wielkiego sprzatania,sami tez wracalismy bo jakos glupio rozkladac lezak gdy ktos je zbiera......dla nas nie bylo to mile.
Obsluga bardzo mila, zawsze pomocna i usmiechnieta.
90% gosci to rosjanie,litwini.ukraincy....ogolnie rosyjskojezyczni , troche wegrow,slowakow ,kilku irladczykow
Mysle ze hotel ma zawyzona opinie, ale gdy zobaczylam rosjanina robiacego zdjecie szaszlykowi....przestalam sie dziwic....
czy polecam ten hotel- mimo wszystko tak, ale osoba ktore nie oczekoja zbyt wiele od hotelu albo gdy jada na pierwsze swoje zagraniczne wakacje,bo gdy sie pozna juz pare hoteli ,to El Mourtadi Palace wypada blado.

Termin pobytu: sierpień 2013
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, lankaalfred
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji