Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Monastir
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 803)
Filtruj recenzje
1 800 wyniki
Oceny podróżnych
816
452
243
130
159
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
816
452
243
130
159
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
11 z 16 wśród 1 800 recenzji
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Polecam obiekt osobom wymagajacym. Spelnil moje oczekiwania. Obsluga przemila a w szczegolnosci pan od animacji z fintesu. Jedzenie bardzo smaczne, pokoje czyste i schludne. Z checia wroce tutaj ponownie.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Oli3450
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: THALASSAHOTELS, Responsable commercial, Royal Thalassa MonastirOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Oli3450,

Thank you very much for your great review about your recent stay at the Royal Thalassa Monastir. Thank you for rating us.
We are delighted to read, that you had such a lovely stay with us and that you had time to enjoy our range of facilities.
The entire team will be delighted to welcome you back to the Royal Thalassa Monastir Hotel.


Thalassa Hotels Management - Tunisia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

Super zabawa z animatorami. Dużo zabaw i sportów. Wspaniali barmanii. Super widoki. Bardzo duży basen. Codziennie coś nowego do jedzenie, duży wybór. Miejsce idealne na odpoczynek oraz na imprezy.
Szczególnie polecam zabawe z animatorami: Afrobeat, Binou, Magi, Gaston

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Zooolwik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: THALASSAHOTELS, Responsable commercial, Royal Thalassa MonastirOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Zooolwik,

Thank you for your compliments. It is with real pleasure that we receive your fantastic comment about our special Royal Thalassa Monastir.
We are delighted to read that our distinctive qualities have contributed to the success of your stay.
We will share your opinion with our team who will certainly be encouraged by your remarks.


Direction Thalassa Hotels Tunisian

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Amazing! Hotel oceniam bardzo dobrze, jedzenie było bardzo dobre, wieczorne zabawy były super.
Składam najszczersze podziękowania zespołowi animatorów: Simo, Afrobeat Sika, Bino.
Było super, dziękuję.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Kubus12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: THALASSAHOTELS, Responsable commercial, Royal Thalassa MonastirOdpowiedź udzielona 5 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Wakacje,

Thank you very much for your great review about your recent stay at the Royal Thalassa Monastir.
We are delighted to read, that you had such a lovely stay with us and that you had time to enjoy our range of facilities.
Our main goal is to get the satisfaction of our guests and your compliments are our greatest reward.
The entire team will be delighted to welcome you back to the Royal Thalassa Monastir hotel.


Thalassa Hotels Management Tunisia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 lipca 2019

Oferta all inclusive. Razem z przyjaciółmi spędziliśmy tydzień w tym hotelu. To były na prawdę fantastyczne wakacje. Pogoda w Tunezji rewelacyjna! Sam hotel oferuje bogata oferte all inclusive. Śniadanka super świeże (jajeczka, naleśniki, mnóstwo warzyw, świeże cieplutkie pieczywo, pączki, tosty, musli i... co kto lubi. Obiady również pyszne, bardzo duży wybór dań mięsnych jak i rybnych, pizza, frytki, makarony, warzywa grillowane, na parze oraz surówki i cały bufet owoców, ciast wraz z przepysznymi lodami. Kolacja tez super. Podobnie jak przy obiedzie „dla każdego coś dobrego”. Dodatkowo skorzystaliśmy raz z restauracji przy plaży, na której zamówiliśmy białe ryby, przepięknie podane na drewnianych deseczkach z grillowanymi warzywami i frytkami oraz pizzę i spaghetti z owocami morza. Porcje mega duże! A samo jedzonko przepyszne! Dodatkowo w hotelu dostępna jest dość dobrze wyposażona siłownia oraz area spa. Na plaży oraz na basenie wystarczająco duzo leżaków, nie trzeba rezerwować wcześniej ;) dodatkowo świetne oferty sportów wodnych oraz innych atrakcji. Wieczorami na zewnątrz można posiedzieć i pobawić się przy muzyce rożnego gatunku. Animatorzy skutecznie zachęcają do zabawy :D Ogólnie obsługa jest bardzo miła, prawie wszyscy rozmawiają po angielsku, francusku oraz również można spotkać osoby mówiące w języku rosyjskim. Pokoje sprzątane są co dziennie, ręczniki wymieniane również co dziennie. Klimatyzacja działa bez zarzutu! Po prostu wakacje idealne! Polecamy z czystym sercem!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, Monika00szewczyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: THALASSAHOTELS, Responsable commercial, Royal Thalassa MonastirOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Monika,
We would first like to thank you for your loyalty, the trust in our Royal Thalassa Hotel, as well as the time spent sharing your experience with Tripadvisor travelers.

We are delighted that you have felt so good at home. Again thank you for your charming appreciation of our hotels and to emphasize our main pillars, the setting, the gastronomy, the cleanliness of the room and the missions of our animation team without forgetting our teams of staff.

Thank you again for your time, we are delighted to receive you next time to offer you another wonderful holiday like Royal Thalassa.

Thalassa Hotels Management Tunisia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Animatorzy wspaniali. Jedzenie smaczne lecz ostre. Bar całkiem niezły przy drobnych napojach obsługa świetna. Byliśmy z mężem. Animation team (Afrobeat, Siku, Simou, Binou) wieczorki ciekawe dla każdego coś

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Monisia90
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: THALASSAHOTELS, Responsable commercial, Royal Thalassa MonastirOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2019

Drogi Monisia,
Cieszymy się, że miałeś przyjemny pobyt w naszym hotelu Royal Thalassa Monastir i że cieszyłeś się wszystkimi naszymi usługami. Twoje komentarze, udostępniane wszystkim pracownikom, a zwłaszcza zespołowi animacji, są prawdziwą zachętą do kontynuowania świadczenia wyjątkowej usługi.


Kierunek Thalassa Hotels Tunezja

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji