Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetne miejsce !”
Delphin Ribat — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 5 dodatkowych witryn!
Delphin Ribat
Miejsce nr 31 wśród 43 hoteli w Monastyrze
Zrecenzowano 10 marca 2015

Piękny hotel, z chęciom bym tam wróciła. Może uda się w przyszłym roku i już na pewno nie będę się zastanawiać jaki to będzie hotel :)
Bardzo podobała mi się obsługa, położenie hotelu, basen, a właściwie nie było rzeczy która mi się nie podobała :)

  • Data pobytu: grudniu 2014, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dominika P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (369)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 369 recenzji

Zrecenzowano 28 lutego 2015

Przyjechalismy do hotelu w grudniu. Chcielismy wypoczac. Zastanawialismy sie czy wogole cos sie bedzie dzialo w tym czasie. Tu mile zaskoczenie..Wybralismy hotel chociaz nie mial za wysokich notowan. Kierowalismy sie mozliwoscia spacerow i zwiedzania. Hotel zaskoczyl nas urokiem, dbaloscia o detale i profesjonalna obsluga, smacznym jedzeniem. Mimo braku sezonu...bylo w nim wszystko czynne.. Sklepy, fryzjer..spa..baseny..Animacje na poziomie..Wszystko na plus. Czysciutkie pokoje..Przemila obsluga.. Hotel ma super umiejscowienie. Wszedzie blisko. Zabytki, medina, sklepy.. Metro(podmiejski pociag) bliziutko. Tanie taksowki, ktorych wszedzie pelno.. Polecamy wszystkim z pelna odpowiedzialnoscia.

Wskazówka dotycząca pokojów: My mielismy pokoj standard z widokiem na morze. Cudny widok na morze i Marine.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: grudniu 2014, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Dorota W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Skander B, Directeur général, Delphin RibatOdpowiedź udzielona 13 marca 2015

Szanowna Pani Doroto,
z wielka radoscia przeczytalismy Pani opinie o naszym hotelu. Bardzo cieszy nas, ze tak dobrze mogliscie Panstwo u nas wypoczac. Poniewaz naszym glownym celem jest stworzenie dla naszych gosci serdecznej i rodzinnej atmosfery, niezmiernie ucieszyly nas mile slowa pod adresem naszego personelu. Mamy nadzieje, ze juz niebawem bedziemy mogli ponownie Panstwa u nas goscic.
Chcielibysmy Panstwa poinformowac, ze w nadchodzacym sezonie otwieramy dwie restauracje a la carte. W jednej bedziemy oferowac potrawy tradycyjnej kuchni tunezyjskiej. Natomiast w drugiej bedziemy serwowac dania wloskie. Szefem kulinarnym tej restauracji bedzie rodowity Wloch. Poprzez poszerzenie naszej oferty kulinarnej pragniemy zadowolic gusta smakowe wszystkich naszych gosci.
W nadchodzacym sezonie przywita Panstwa Guest Relation Agentka, ktora bedzie pelnila funkcje osoby kontaktowej dla naszych gosci z Polski.

Czekamy na Panstwa!
Serdecznie pozdrawiam Dyrektor Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 października 2014

Hotel wydaje sie w porzadku. Nie jest on pierwszej młodości, ale pokoje utrzymane w przyzwoitym standardzie i codzien jest sprzatane. Natomiast jeżeli chodzi o obsługę to najlepsza jaka miałem w życiu, barmani kelnerzy i kucharze... wiadomo jednsk ze najwuecej czasu spedzalismy z animatorami. Lolo & Maradona the best :)

  • Data pobytu: październiku 2014
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, kovalchuc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Skander B, Directeur général, Delphin RibatOdpowiedź udzielona 27 lutego 2015

Szanowny Gosciu,
serdecznie dziekujemy, ze wyrazil Pan pozytywna opinie o naszym hotelu. Dziekujemy za Pana przyjazne slowa odnosnie naszego personelu. Jestesmy niezmiernie ucieszeni, ze tak dobrze sie Pan u nas czul. Mamy nadzieje, ze w tym roku Pan powtornie nas odwiedzi.
Chcielibysmy poinformowac Pana, ze w nadchodzacym sezonie otwieramy dwie restauracje a la carte. W pierwszej bedziemy oferowac specjalnosci kuchni tunezyjskiej; w drugiej natomiast potrawy kuchni wloskiej. Jej szefem kulinarnym bedzie rodowity Wloch.Dzieki temu zamierzamy uraczyc podniebienia wszystkich naszych gosci.
Nasza stala grupa animatorska rowniez w tym sezonie pragnie urozmaicic Panu wypoczynek w naszym hotelu.
Czekamy na Pana!

Serdecznie pozdrawiam z Monastyru Dyrektor Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 października 2014

Bardzo dobre jedzenie, zorganizowany czas przez animatorów którzy mają bardzo dużo pozytywnej energii i duży dystans do siebie. Pozdrawiam Lolo, Djo, Tchitcho & Maradona. Wszyscy są mili nie są uciążliwi. Z pewnością mogę polecić ten hotel w październiku osobą chcącym wypocząć

  • Data pobytu: październiku 2014
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Daniel T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Skander B, Directeur général, Delphin RibatOdpowiedź udzielona 27 lutego 2015

Szanowny Panie Danielu,
jestesmy bardzo uszczesliwieni z powodu wyrazonej przez Pana pozytywnej opinii o naszym hotelu. Cieszymy sie bardzo, ze moglismy Pana u nas goscic. Mamy nadzieje, ze w tym roku zdecyduje sie Pan ponownie na spedzenie wakacji u nas.
Chcielibysmy Pana poinformowac, ze w nowym sezonie otwieramy dwie restauracje a la carte. W jednej bedziemy oferowac specjalnosci kuchni tunezyjskiej. Natomiast w drugiej pragniemy zaserwowac naszym gosciom potrawy kuchni wloskiej. Jej szefem kulinarnym bedzie rodowity Wloch. Mamy nadzieje, ze dzieki temu uda nam sie trafic w podniebienia wszystkich naszych gosci.
Czekamy na Pana!

Serdecznie pozdrawiam z Monastyru Dyrektor Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 października 2014

Hotel w miare ok, jak to w Tunezji czystosc do najlepszych nie nalezy. za to Animatorzy swietni! naprawde spisali sie! :-) pozdrawiam Mike,tchitcho, Lolo, Maradona, Djo :-) czysty basen, morze oddzielone ulica. ogolnie ok

  • Data pobytu: październiku 2014
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, paulina198
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Skander B, Directeur général, Delphin RibatOdpowiedź udzielona 13 marca 2015

Szanowna Pani Paulino,
dziekujemy serdecznie za pozytywna ocene naszego hotelu. Cieszymy sie bardzo, ze moglismy Pania u nas goscic. Mamy nadzieje, ze w tym roku Pani znowu nas odwiedzi.
Chcielibysmy Pania powiadomic, ze w nowym sezonie Lato 2015 otwieramy dwie restauracje a la carte. Pierwsza, z tunezyjskim szefem kuchni , bedzie oferowala tunezyjskie specjalnosci; w drugiej bedzie serwowana kuchnia wloska. Jej szefem kulinarnym bedzie rodowity Wloch. Mamy nadzieje, ze dzieki temu trafimy w podniebienia wszystkich naszych gosci.
W tym sezonie czeka na Panstwa Guest Relation Agentka, ktora bedzie pelnila funkcje osoby kontaktowej dla naszych gosci z Polski.

Do zobaczenia wkrotce!
Serdecznie pozdrawiam
Dyrektor Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Monastir)
w odległości 0.1 km
Delphin El Habib
Delphin El Habib
Nr 16 z 43 w lokalizacji Monastir
Liczba recenzji: 950
w odległości 0.2 km
Monastir Center Hotel
Monastir Center Hotel
Nr 14 z 43 w lokalizacji Monastir
Liczba recenzji: 249
w odległości 0.5 km
Mezri
Mezri
Nr 33 z 43 w lokalizacji Monastir
Liczba recenzji: 34
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1.0 km
Marina Cap Monastir Apart'hotel
Marina Cap Monastir Apart'hotel
Nr 24 z 43 w lokalizacji Monastir
Liczba recenzji: 48
w odległości 4.3 km
Hotel les Palmiers
Hotel les Palmiers
Nr 41 z 43 w lokalizacji Monastir
Liczba recenzji: 34
w odległości 0.9 km
Regency Hotel and Spa
Regency Hotel and Spa
Nr 15 z 43 w lokalizacji Monastir
Liczba recenzji: 506
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Delphin Ribat? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Delphin Ribat — dodatkowe informacje

Adres: Avenue Habib Bourguiba | BP 327, Monastir 5000, Tunezja
Lokalizacja: Tunezja > Monastir Governorate > Monastir
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Basen
Styl hotelu:
Miejsce nr 31 wśród 43 hoteli w Monastyrze
Zakres cen: 83 zł–223 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Delphin Ribat 3*
Liczba pokoi: 180
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA, Hotels.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Delphin Ribat. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem