Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 026)
Filtruj recenzje
4 026 wyniki
Oceny podróżnych
2 018
1 449
377
110
72
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 018
1 449
377
110
72
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 4 026 recenzji
Zrecenzowano: 20 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel nie zasługuje na 4*. Jedzenie bardzo średnie, codziennie to samo, jeżeli chodzi o czystość to obsługa dba o pokoje. W hotelu 90% gości to Francuzi a co za tym idzie jezyk którym się posługuje obsługa hotelu to francuzki- niechętnie mówią po angielsku. Hotel dla osób bez dzieci- nie mają żadnych atrakcji dla dzieci. Osobiście nie polecam, za tą cenę można znaleźć lepszy hotel w Europie :)

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Paulina N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeabelHotelsTunisia, Public Relations Manager, Seabel Rym BeachOdpowiedź udzielona 23 maja 2019

Witam,
Dziękujemy za wybranie przystani Rym Beach na pobyt w Dżerbie i podzieliłem się twoją opinią.
Nasz kierownik gastronomii i nasz lider animacji zostaliśmy poinformowani o twoich komentarzach i rób to, co jest konieczne, aby to poprawić.
Mam nadzieję, że znów cię zobaczę w jednym z naszych hoteli Seabel.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2019

Spędziłem tydzień w Seabel Rym Beach wraz z rodziną. Hotel godny polecenia, Byliśmy jedynymi polakami w tym czasie tj. koniec sierpnia początek września.Pokój codziennie sprzątany,Teren hotelu bardzo ładny i czysty. Na plaży jak i basenach moc leżaków, nie trzeba rezerwować wcześniej.Co do jedzenia to bardzo dobre i smaczne.Obsługa bardzo pomocna i życzliwa. Woda w morzu bardzo ciepła około 30 stopni. Plaża czysta z białym piaskiem. Polecam każdemu.

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Alek_Milowka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeabelHotelsTunisia, Public Relations Manager, Seabel Rym BeachOdpowiedź udzielona 7 maja 2019

cześć
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią po pobycie w Seabel Rym Beach
Cieszymy się, że się uczymy że twój pobyt poszedł dobrze i dziękuję za zaufanie.
mając nadzieję powitać Cię w jednym z naszych hoteli Seabel. :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Świetny hotel, bardzo dobre jedzenie, miłym zaskoczeniem są tutejsi ludzie, przemili sympatyczni, pomimo barier językowych starają się z nami dogadać i nie rezygnują z rozmów z nami, animatorzy są przekomiczni, przecudowni i uwielbiamy spędzać z nimi czas, co wieczór organizują inne show które zawsze zaskakuje

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 23tomekw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeabelHotelsTunisia, Public Relations Manager, Seabel Rym BeachOdpowiedź udzielona 3 grudnia 2018

cześć
Dziękujemy za wybranie Seabel Rym Beach na pobyt w Djerbie i podzielenie się z nami swoją opinią.
Jesteśmy zadowoleni z opinii, którą podzieliliście się z nami i mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie w jednym z naszych hoteli Seabel. :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Dobry hotel, wspaniałe wakacje . Jesteśmy pierwszy raz w Tunezji, jest super :) obsługa bardzo miła, dobre jedzenie. Pokoje ładne i bardzo wygodne :) przepiękna pogoda. Animatorzy bardzo mili :) super animacje i zapewnione rozrywki. Dziękujemy wszystkim :)

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 406monikal
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeabelHotelsTunisia, Public Relations Manager, Seabel Rym BeachOdpowiedź udzielona 3 grudnia 2018

witam,
dziękuję za podzielenie się swoją opinią po pobycie w Seabel Rym Beach.
Cieszymy się, że twój pobyt dobrze się udał i mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie w jednym z naszych hoteli Seabel. :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 października 2018 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy pod dużym wrażeniem hotelu oraz całej obsługi:
jedzenie bardzo dobre urozmaicone nie nudne dobrane dla każdego moje 2,5 letnia córka i 11 mc syn zajadali się każdego dnia!duze ukłony dla szefa kuchni oraz całej załogi!! Za tak skonstruowane menu i to na dwie restauracje .Ps.omlety na śniadanie poezja!!
obsługa kelnerska bardzo sprawna i pomocna serwis bardzo profesjonalny ! Szkoda tylko ze goście nie zawsze potrafią to docenić i zostawić napiwek w podziękowaniu .
serwis sprzątający bezbłędny codziennie wysprzątane pokoje na błysk a dodatkowo atrakcje dla dzieci w postaci różnych zwierzątek stworzonych z ręczników córka to uwielbiała! Dziękujemy
Udogodnienia dla rodzin z dziećmi bardzo duze między innymi mini club czynny codziennie organizuje czas wolny dla dzieci mini basen w którym maluchy mogą się pluskać podjazdy dla wózków
ciekawy program animacji wieczornych ,bardzo fajni i sympatyczni animatorzy bardzo profesjonalne podejście do gości (rozmawiają w 4 językach )

Jedyne co mogę zasugerować to wprowadzenie do oferty pralni cennika dziecięcych ubranek albo może jakaś pralko suszarka na terenie hotelu ,bo maluchy strasznie się brudzą i ręczne przepierki czasami nie wystarcza

Serdecznie pozdrawiamy i do zobaczenia za rok !!!

Patrycja

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Pati P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SEABEL H, Public Relations Manager, Seabel Rym BeachOdpowiedź udzielona 19 października 2018

dzień dobry,
Dziękujemy za wybranie Seabel Rym Beach na pobyt w Djerbie i za dzielenie się swoją opinią o naszej społeczności na Tripadvisor.
Cieszymy się, że twój pobyt poszło dobrze i mamy nadzieję do zobaczenia ponownie w jednym z naszych hoteli Seabel. :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji