Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 708)
Filtruj recenzje
1 708 wyniki
Oceny podróżnych
1 166
277
126
61
78
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 166
277
126
61
78
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
18 z 23 wśród 1 708 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepiej na świecie wszystko super
Animator Marchew Nino (Marha Marha) i cała obsługa mega o nas dbała w dzień i w nocy. Bardzo pamocni ludzie bardzo dobre jedzenie, pokoje czyste i przestronne, basen duży.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 816katarzynak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DGHMP1, Directeur général, Hotel Mahdia PalaceOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

S velkým potěšením jsme si přečetli váš komentář a jsme potěšeni, že jste se s námi skvěle bavili.
Ještě jednou vám děkujeme, že jste se podělili o svůj názor, a těšíme se na setkání s vámi velmi brzy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepsi animatorzy, jedzenie bardzo dobre, widoki tak samo jak i pokój bardzo piękne. Nino (MARHA MARHA!)Plaża czysta, barmani pełna profesja! Basen bardzo przyjemny, animacje prowadzone są profesjonalnie! ❤️❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️☀️☀️☀️

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, fabianj470
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DGHMP1, Directeur général, Hotel Mahdia PalaceOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Vážený zákazníku,
Děkujeme vám za sdílení vašich skvělých zkušeností během vašeho pobytu v našem Mahdia Palace Thalasso & Spa.
Jsme hrdí na to, že jste si užili všech našich služeb a malých detailů, díky nimž je tento hotel velmi výjimečný.
Doufáme, že vás přivítáme zpět mezi námi.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

More hotel i okoli SUPER.Jidlo DOBRE.AleJIDELNA NEJVETSI KATASTROFA HOTELU.Nedostatek nadobi. Arogantni NEPRIJEMNA hnusna OBSLUHA.Bez vetsiho UPLATKU hned pri prichodu Nedockate se niceho..Ani DRINKU.Sem uz urcite NE.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Jana N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Było wspaniale naj lepsze wakacje na jakich bylismy jedzenie było super animatorzy byli bardzo pomocni a obsługa baru bardzo sprawna i prfesionalna Nino( Marha Marha) ❤️❤️❤️❤️️️️️✈️✈️️️⛲⛲⛲⭐⭐⭐⭐⭐⛱️⛱️⛱️⛱️

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 108natalian
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DGHMP1, Directeur général, Hotel Mahdia PalaceOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Vážený zákazníku,
Děkujeme vám za sdílení vašich skvělých zkušeností během vašeho pobytu v našem Mahdia Palace Thalasso & Spa.
Jsme hrdí na to, že jste si užili všech našich služeb a malých detailů, díky nimž je tento hotel velmi výjimečný.
Doufáme, že vás přivítáme zpět mezi námi.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne jedzenie, rewelacyjne wręcz! Ładne pokoje. Piękna plaza z białym piaskiem. Weseli, przyjaźni animatorzy i obsługa hotelowa.

Pozdrowienia dla Nino (Marha Marha) z teamu animatorów

Gorąco polecam! ❤❤☀️☀️☀️⭐⭐⭐⭐⭐⛱⛱⛱

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, mergr2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DGHMP1, Directeur général, Hotel Mahdia PalaceOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Nejprve děkujeme, že jste si vybrali náš hotel Mahdia Palace Thalasso & Spa pro svou nedávnou dovolenou.
Je nám potěšením přečíst, že jste v našem hotelu prožili velmi dobrý pobyt.
Ujistěte se, že váš komentář byl sdílen se všemi našimi zaměstnanci, což bude motivovat k tomu, abychom nadále nabízeli nejlepší kvalitu služeb.
Těšíme se, až se brzy uvidíme.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji