Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 706)
Filtruj recenzje
1 707 wyniki
Oceny podróżnych
1 166
277
125
61
78
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 166
277
125
61
78
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
21 z 26 wśród 1 707 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Było wspaniale naj lepsze wakacje na jakich bylismy jedzenie było super animatorzy byli bardzo pomocni a obsługa baru bardzo sprawna i prfesionalna Nino( Marha Marha) ❤️❤️❤️❤️️️️️✈️✈️️️⛲⛲⛲⭐⭐⭐⭐⭐⛱️⛱️⛱️⛱️

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 108natalian
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DGHMP1, Directeur général, Hotel Mahdia PalaceOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Vážený zákazníku,
Děkujeme vám za sdílení vašich skvělých zkušeností během vašeho pobytu v našem Mahdia Palace Thalasso & Spa.
Jsme hrdí na to, že jste si užili všech našich služeb a malých detailů, díky nimž je tento hotel velmi výjimečný.
Doufáme, že vás přivítáme zpět mezi námi.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne jedzenie, rewelacyjne wręcz! Ładne pokoje. Piękna plaza z białym piaskiem. Weseli, przyjaźni animatorzy i obsługa hotelowa.

Pozdrowienia dla Nino (Marha Marha) z teamu animatorów

Gorąco polecam! ❤❤☀️☀️☀️⭐⭐⭐⭐⭐⛱⛱⛱

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, mergr2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DGHMP1, Directeur général, Hotel Mahdia PalaceOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Nejprve děkujeme, že jste si vybrali náš hotel Mahdia Palace Thalasso & Spa pro svou nedávnou dovolenou.
Je nám potěšením přečíst, že jste v našem hotelu prožili velmi dobrý pobyt.
Ujistěte se, že váš komentář byl sdílen se všemi našimi zaměstnanci, což bude motivovat k tomu, abychom nadále nabízeli nejlepší kvalitu služeb.
Těšíme se, až se brzy uvidíme.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel przepiękny z pysznym jedzeniem i przemiłą obsługą oraz cudownymi animacjami Miejsce do którego chętnie wrócimy Pokoje z przepięknym widokiem na morze, pięknie posprzątane. Jedzenie różnorodne pięknie podane i przygotowane. Polecamy serdecznie ☀️☀️️️⛱️❤️

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Y4008WDadama
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DGHMP1, Directeur général, Hotel Mahdia PalaceOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Nejprve děkujeme, že jste si vybrali náš hotel Mahdia Palace Thalasso & Spa pro svou nedávnou dovolenou.
Je nám potěšením přečíst, že jste v našem hotelu prožili velmi dobrý pobyt.
Ujistěte se, že váš komentář byl sdílen se všemi našimi zaměstnanci, což bude motivovat k tomu, abychom nadále nabízeli nejlepší kvalitu služeb.
Těšíme se, až se brzy uvidíme.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Kupiłam dwa pokoje - jeden z widokiem , drugi bez widoku na morze , dla dzieci . Wiedziałam, że są naprzeciwko. Po przyjeżdzie recepcjonista stwierdził, że to jest niemożliwe i mamy dopłacic 40 euro żeby mieć pokoje bliżej siebie . Zapłaciliśmy. Recepcjonista wziął pieniądze do kieszeni. Oczywiście . I jeszcze powiedział , że to promocja. Sprawdziłam cennik. Nie była to promocja.I sprawdziłam pokój naprzeciwko - nie miał widoku na morze , więc mogłam go otrzymać.
Dodam, że oba pokoje z widokiem , za które zapłaciłam miały jedynie boczny widok na morze.
Hotel średni. Kolejki po wszystko.
Po talerze. Kubki. Jedzenie.
Najgorszy jest jednak brak leżaków.
Codziennie trzeba iść około 5.30 żeby zająć leżak. Brakuje około 150-200 leżaków, które powinny być ustawione w ogrodzie. I byłoby po problemie.
Animacje też bardzo słabe.
Nie ma nawet dyskoteki.
Wieczorem bardzo słaba muzyka na żywo i animacje dla dzieci i Rosjan.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, byczaluca
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DGHMP1, Directeur général, Hotel Mahdia PalaceOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Děkujeme, že jste si vybrali náš hotel Mahdia palace & Thalasso a že jste si udělali čas na zveřejnění vašich zkušeností s námi. Zohlednění vašeho úhlu pohledu je nejlepší způsob, jak se vám přizpůsobit. V paláci Mahdia se každý den snažíme splnit a překonat očekávání našich zákazníků. Děkujeme vám za konstruktivní kritiku, kterou jsme okamžitě zaslali různým dotčeným útvarům za zvážení. Naším cílem je během vašeho pobytu u nás vás dopravit do srdce fantastického místa, jako je tento náš krásný hotel, v rafinované atmosféře, kde si všichni naši hosté mohou užít ty nejkompletnější a profesionální služby. Upřímně doufáme, že nám v budoucnu dáte novou příležitost, abychom ji mohli dobýt v nejlepším stylu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pokoje utrzymane w dobrym stanie, restauracja oferuje duży wybór posiłków i czasem tradycyjnych tunezyjskich dań, basen duży o różnych głębokościach, ale rzadko odkurzany. Dostępne są różne bary american, lobby, at Beach w nich masa drinków i miła obsługa. Plaża czysta i piaszczysta z leżakami, parasolami itp. Grupa animatorów świetnie zabawia gości, ale nie są nachalni w oferowaniu różnych sportów, gier. Można tu świetna wypocząć i pobawić się ❤️❤️❤️️️️

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 815martynap
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji