Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 766)
Filtruj recenzje
1 766 wyniki
Oceny podróżnych
1 178
265
154
76
93
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 178
265
154
76
93
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
13 z 18 wśród 1 766 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019

nie polecam hotelu, czasy jego świetności już dawno minęły; zagrzybiona klimatyzacja,popękane kafelki,zagrzybione fugi, lepiące się od brudu drzwi i meble,dziurawa niedoprana pościel,leżaki, parasole,plac zabaw i zjedżalnie stan niedopuszczalny do użytku,okolica zaśmiecona,ekipa sprzątajaca posiada wiadro z brudną wodą i szmatę,obsługa hotelowa wraz z menagerem nie rozumie,że grzyb zagraża zdrowiu szczególnie dzieci, kilkukrotna zmiana pokoju niczego nie wniosła wszystkie byly takie same

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Anna C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DGHNP5, General Manager, Hotel Nour Palace Resort & ThalassoOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Děkujeme, že jste si vybrali náš hotel Nour Palace & Thalasso a že jste si udělali čas na zveřejnění vašich zkušeností s námi. Zohlednění vašeho úhlu pohledu je nejlepší způsob, jak se vám přizpůsobit. V paláci Nahdia se každý den snažíme splnit a překonat očekávání našich zákazníků. Děkujeme vám za konstruktivní kritiku, kterou jsme okamžitě zaslali různým dotčeným útvarům za zvážení. Naším cílem je během vašeho pobytu u nás vás dopravit do srdce fantastického místa, jako je tento náš krásný hotel, v rafinované atmosféře, kde si všichni naši hosté mohou užít ty nejkompletnější a profesionální služby. Upřímně doufáme, že nám v budoucnu dáte novou příležitost, abychom ji mohli dobýt v nejlepším stylu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Zacznijmy od plusów... Architektura hotelu w ładnym stylu,łatwy dostęp do piaszczystej plaży,ciekawe animacje.

Na duży minus jedzenie, które jest monotonne i niezbyt smaczne, duze kolejki w restauracji.W pokojach czysto, pościel zmieniana codziennie.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, PiotrD1475
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DGHNP5, General Manager, Hotel Nour Palace Resort & ThalassoOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Nejprve děkujeme, že jste si vybrali náš hotel Nour Palace Thalasso & Spa pro svou nedávnou dovolenou.
Je nám potěšením přečíst, že jste v našem hotelu prožili velmi dobrý pobyt.
Ujistěte se, že váš komentář byl sdílen se všemi našimi zaměstnanci, což bude motivovat k tomu, abychom nadále nabízeli nejlepší kvalitu služeb.
Těšíme se, až se brzy uvidíme.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu- dużo zieleni, czysty basen. Plaża ładna , raczej nie ma problemu z leżakami. W hotelu jest dużo atrakcji zapewnianych przez animatorów z Tunezji , Czech i Polski . Świetny step z Rickim, aqua gim, stretchnig, zumba. Wszyscy zawsze uśmiechnięci i służący pomocą . Szczególne podziękowania dla przemiłej pani Julii z Polski, kt przepięknie tańczyła i opiekowała się dziećmi. Nie pamietam wszystkich imion animatorów , ale wszyscy byli bardzo mili ... Heidi, Barbara, Ola, Julia, Safe, Ninja, Gabi, Ricky, Sam, Momo....

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
3  Dziękujemy, karolinar25
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DGHNP5, General Manager, Hotel Nour Palace Resort & ThalassoOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Nejprve děkujeme, že jste si vybrali náš hotel Nour Palace Thalasso & Spa pro svou nedávnou dovolenou.
Je nám potěšením přečíst, že jste v našem hotelu prožili velmi dobrý pobyt.
Ujistěte se, že váš komentář byl sdílen se všemi našimi zaměstnanci, což bude motivovat k tomu, abychom nadále nabízeli nejlepší kvalitu služeb.
Těšíme se, až se brzy uvidíme.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Bardzo przyjemny hotel , animator Daniel NAJLEPSZY !!! Jedzenie bardzo dobre jedyny problem to kolejki w restauracji, ale ogol nie hotel godny polecenia , bardzo fajny , duży basen , plaża ładna, piaszczysta, dużo muszli , Aqua park świetny, Siema Wariat najlepszy !!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Paweł B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DGHNP5, General Manager, Hotel Nour Palace Resort & ThalassoOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

S velkým potěšením jsme si přečetli váš komentář a jsme potěšeni, že jste se s námi skvěle bavili.
Ještě jednou vám děkujeme, že jste se podělili o svůj názor, a těšíme se na setkání s vámi velmi brzy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Pokoje - przestronne z ładnym widokiem, czyste, sprzątane codziennie. Plaża - z wygodnym dostępem do morza i dużą ilością leżaków - ilość miejsca wystarczająca. Duży basen - bez problemów z dostępem do leżaków, dużą atrakcją są też zjeżdżalnie. Dużym udogodnieniem hotelu -jest Kidsklub dla dzieci oraz animatorzy z Polski - zawsze miłe, uśmiechnięte i pomocne p. Ola i pl. Julia - bardzo duża pochwała - dziękujemy za zawszą pracę. Jedzenie - myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie, ja polecam ryby, owoce morza, kebab oraz lody. Główna restauracja ma miłą, sprawną i uczynną obsługę - na dużą pochwałę zasługuje zwłaszcza Pan o imieniu Ayoub - który zawsze służył nam dużą pomocą - życzliwy i uśmiechnięty oraz troskliwy - dzięki temu na posiłki były przyjemnością - mimo czasami dość dużego natłoku ludzi - hotel jest dość duży. Bar przy basenie - ma świetnego barmana - Slima, a o czystość i miłą atmosferę dba Makhdar. Nieco słabszą stronę hotelu jest Fitness Klub oraz stół do tenisa stołowego - są - ale sprzęt wymaga już po prostu wymiany. Bardzo aktywni animatorzy oraz dużo animacji, wieczorem MiniDisco oraz Show. Dość fajny Bar z Lobby - codziennie miła muzyczka na żywo.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, ksiplk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji