Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 219)
Filtruj recenzje
1 219 wyniki
Oceny podróżnych
531
275
162
109
142
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
531
275
162
109
142
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
11 z 16 wśród 1 219 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

super animacje.animatorzy mili i uprzejmi polecam z calego serca miejsce warte obejrzenia.Simo super animator jeden z najlepszych naprawde polecam pokoje super restaucracja jest w czym wybierac.super

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, nacjonalistka2211
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: THALASSAHOTELS, Responsable commercial, Thalassa MahdiaOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear nacjonalistka2211,

Thank you for your compliments. It is with real pleasure that we receive your fantastic comment about our special Thalassa Mahdia.
We are delighted to read that our distinctive qualities have contributed to the success of your stay.
We will share your opinion with our team who will certainly be encouraged by your remarks.

It's a pleasure to see you again


Thalassa Hotels Management -Tunisia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Byliśmy w Mahdi w sierpniu tego roku ,na początku dostaliśmy pokój na parterze (nie polecam,smród wilgoci jest straszny -pokoje zlokalizowane ponizej poziomu basenu a budynek źle zaizolowany dlatego ten przykry zapach) na drugi dzień za opłatą 20euro zmienili nam pokój na taki z widokiem na morze na 3 piętrze i ten już był ok :) w pokoju czysto codziennie sprzątany.
Baseny czyste z cieplutką wodą,ratownik.
Plaża czysta,przyjemny drobny piasek,woda w morzu rano przejrzysta po południu już mniej.
Jedzenie w sumie takie sobie większość potraw z ostrymi papryczkami czyli dzieci nie miały zbyt dużego wyboru jedynie pizza,makaron i kanapki ewentualnie ryż.
Na śniadanie pyszne rogaliki,mleko ,wedlina(masakra), dżemy,omlety, naleśniki,parówki.Ogólnie było w czym wybierać ale nie było to jedzenie urozmaicone.
Kelnerzy ogarniają temat i są bardzo mili.
Drinki słabe ale w sumie smaczne,piwo w miare dobre w porównaniu z hotelami w których bywałam.Wieczorami kolejki do baru bo obsługa to jeden barman.
WIFI hotelowe na tydzień kosztuje 30dinarów(na jedno urządzenie) i działa tylko w lobby i przy mniejszym basenie.Ja na balkonie łapałam wifi z hotelu obok, który miał niezahasłowane.
Na lotnisku po wyladowaniu było stoisko Orange i dawali za darmo kartę sim i na niej było 10min rozmów i 1giga internetu, później mozna było doładować w hotelowym sklepie(ale zeby działał internet to trzeba bylo wpisac *101# i chyba wybrać 1 zeby zamienić środki na koncie na internet).
Samo miasto bieda aż piszczy ale takie "uroki"
Są stragany można coś kupić na miejscu ale strasznie naciągaja trzeba się bardzo targować.
Taksówka do miasta 5dinarow.
Codziennie animacje dla dzieci i mini klub 15-17 można zostawić dziecko i mieć chwilę dla siebie,wieczorami o 20 bajki na duzej scenie a później mini disco pozniej animacje dla dorosłych :)
Ogólnie polecam hotel ,bardzo miło spędzony czas :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Katarzyna L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo polecam hotel thalassa mahdia. Gdybym mogła wróciłabym tu jeszcze raz. Przepyszne jedzenie dla każdego, piękna roślinność i teren hotelu. Pokoje utrzymane w czystości z widokiem na morze. Duży basen z ciepłą wodą w dodatku cudownie animatorzy przy których nie będziecie się nudzić. Zapewniają atrakcje przez cały dzień. Tańce, animacje w basenie i morzu. Wieczorami dyskoteki razem z nimi i super show time

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 667wiktoriac
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: THALASSAHOTELS, Responsable commercial, Thalassa MahdiaOdpowiedź udzielona 5 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear wiktoriac,

We are delighted that you had a pleasant stay in our hotel Thalassa Mahdia and that you enjoyed all our services. Your comments, shared with all staff and especially the animation team are a real encouragement to continue to provide exceptional service.
The entire team will be delighted to welcome you back to the Thalassa Mahdia hotel.


Thalassa Hotels Management Tunisia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam Hotel thalassa Mahdia. Piękna roślinność, piękny teren. Pokoje z widokiem na morze, bardzo czyste. Przyjaźni animatorzy którzy zapewniają co chwilę tańce, animacje w basenie i w morzu. Tutaj na pewno nie zaznacie nudy.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, jaroslawc624
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: THALASSAHOTELS, Responsable commercial, Thalassa MahdiaOdpowiedź udzielona 5 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear jaroslawc,
We are delighted that you had a pleasant stay in our hotel Thalassa Mahdia and that you enjoyed all our services. Your comments, shared with all staff and especially the animation team are a real encouragement to continue to provide exceptional service.
The entire team will be delighted to welcome you back to the Thalassa Mahdia hotel.



Thalassa Hotels Management Tunisia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019

Ogólnie jesteśmy zadowoleni wszystko super pokoje jedzenie,obsługa bardzo miła wycieczki,baseny bardzo zadbane czyste,plaża fajna,animatorzy bardzo się starają umilić czas. Jedyny minus bardzo dużo Rosjan nic do nich nie miała do czasu spędzenia urlopu w tym hotelu 80% to Rosjanie którzy o 5 rano rezerwują leżaki ,na stołówce pchają się bez kolejki a na talerze łądują jakby nigdy nie jedli .Na basenie kradną na bezczelnego parasole. Ogólnie polecam

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam dopłatę za pokój z widokiem na morze
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Relaksik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: THALASSAHOTELS, Responsable commercial, Thalassa MahdiaOdpowiedź udzielona 4 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Relaksik,

We thank you for sharing this experience at the Royal Thalassa Hotel and we appreciate the trust you have placed in us. The entire hotel team continually strives to meet your expectations and ensure your best satisfaction.
We will not fail to consider your remarks. Your impressions allow us to identify and correct the details that you mention and deserve our attention.
It's a pleasure to see you again.

Thalassa Hotels Management Tunisia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji