Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (744)
Filtruj recenzje
744 wyniki
Oceny podróżnych
313
156
98
61
116
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
313
156
98
61
116
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 744 recenzji
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Ktokolwiek chce się wybrać do tego hotelu - odradzam.

Pierwszego dnia podczas check-inu dostaliśmy brudny pokój z rzeczami poprzednich właścicieli.
Został on posprzątany dopiero godzinę po naszych prośbach.
Pokój nie miał sejfu, chociaż był on w standardzie, prosiliśmy się o niego 3 dni, a jest wymagany ponieważ cudze karty mogą otworzyć wasz pokój!

Najgorszym aspektem pobytu w hotelu było jedzenie. Jedząc w lella meriam nabawiliśmy się grypy żołądkowej...

Proszę być również przygotowanym na to, że po obiedzie hotel wpuszcza ludzi z ulicy bez opasek na teren hotelu i robi się wtedy tłoczno...

Plaża brudna, pokryta glonami których nikt nie sprząta do momentu aż nie zaczną fermentować...

Nigdy więcej.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, Ambas93
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLellaMeriam, Responsable relations clients, Hotel & Club Lella MeriamOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Nous vous remercions d'avoir pris le temps d’écrire et de nous faire partager votre commentaire sur votre séjours ou hôtel LELLA MERIAM Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir a nouveau pour un prochain séjour

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Witam, byłem w tym hotelu wraz z żoną od 11 do 18 sierpnia br. Ogólnie wycieczkę uważamy za udaną, jednak jest kilka minusów. Do hotelu przyjechaliśmy około 4 - 5 nad ranem, co było fajne to to, że od razu zostaliśmy zakwaterowani, dostaliśmy pokój i nie musieliśmy czekać do rozpoczęcia doby hotelowej (doba zaczyna się od 14.00). Ogólne wrażenie na początku na plus, wygląd hotelu, obsługa w miarę ok. Po wejściu do pokoju chcieliśmy się umyć, jednak w nocy nie ma ciepłej wody, więc jakoś musieliśmy dać radę w zimnej. Codziennie w godzinach nocnych chyba było wyłączane grzanie wody. Pokój ok, codziennie myta podłoga i wyrzucane smieci, jednak nie zawsze wymieniane ręczniki. Minusem był brak codziennie donoszonej butelki wody do pokoju (wodę można było sobie zabrać w barze centralnym). Klimatyzacja w pokoju działała ok. Minusem był sejf, któremu kończyły się baterie. Trzeba było się trochę namęczyć, żeby go otworzyć i zamknąć. Mimo zgłoszenia od razu pierwszego dnia o tym, że baterie są na wyczerpaniu, nikt nie pojawił się, aby zmienić baterię. Co do basenu to super, czysta woda jak na basen zewnętrzny, po południu po tym jak ludzie wchodzili wysmarowani olejkami, woda robiła się mętna trochę i było słabo w niej widać. Minusem było to, że nikt nie pilnował tego, żeby nie robić rezerwacji na leżaki. Ludzie idąc na śniadanie o 7-8 rano zostawiali ręczniki na leżakach, a my przychodząc koło 10 już po śniadaniu, nie mieliśmy się gdzie rozłożyć bo leżaki były pozajmowane, a nikt na nich nie siedział. Często leżaki stały puste przez 2-3 godziny, zanim ktoś łaskawie na nich usiadł, po tym jak zostawił na nich 2 godziny wcześniej ręcznik. Co do plaży to ok, jedynym minusem był smród kanalizacji w drodze na plażę przejściem podziemnym oraz jakieś glony na plaży, które wywieźli dopiero po kilku dniach. Największą bolączką było jedzenie (najgorsze były mięsa), praktycznie codziennie to samo, mogło się znudzić. Mięsa miały dziwny smak, były jakoś dziwnie doprawione, po ich zjedzeniu oboje z żoną mieliśmy jakiś odruch wymioty, dlatego głównie żywiliśmy się makaronem, ryżem, jajkami smażonymi oraz naleśnikami. Sałatki, warzywa ok, makarony, ryż całkiem spoko, jednak mięsa niesmaczne, często jakieś kości w środku. Kilka razy po przyjściu na stołówkę brakowało sztućców, chleba i szklanek. Kolejki do kawy i napojów na stołówce duże. Alkohole oraz napoje słodkie czy też woda podawane za każdym razem w nowych jednorazowych plastikowych kubeczkach - dla środowiska tragedia, tyle ile dziennie hotel zużywal tych kubeczków to jakaś masakra. Można by to było podawać też w plastiku, ale tym grubszym, takim co da się umyć. Polecamy odwiedzić knajpę Terra Rosa przed hotelem, gdzie można zapalić shishe (8 dinarów) i dobrze zjeść. Kawałek dalej bardzo dobra pizzeria - Heyet, gdzie była bardzo dobra pizza. Ostatnie 2 dni wyjazdu to jedliśmy głównie tam, bo mieliśmy dość hotelowego jedzenia. Dużą robotę i na prawdę na duży plus można ocenić pracę animatorów, dzięki którym ten czas leciał przyjemnie i nie dało się nudzić (jedynie mogliby popracować nad jakimś alternatywnym układem zabaw i piosenek dla dzieci wieczorami, bo przez te 7 dni codziennie było to samo). Ogólnie wyjazd oceniamy pozytywnie, jednak mogło być dużo, dużo lepiej. Pozdrawiam Kamil :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Krycha92
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLellaMeriam, Responsable relations clients, Hotel & Club Lella MeriamOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Nous vous remercions d'avoir pris le temps d’écrire et de nous faire partager votre commentaire sur votre séjours ou hôtel LELLA MERIAM Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir a nouveau pour un prochain séjour

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo ładny hotel, świetni animatorzy. Ładny basen, fajne zabawy każdego dnia. Zawodzi jedynie obsługa pokoi, w których nie zawsze są ręczniki, nie zawsze działa sejf , o klamkach nie wspominając. Świetna pani menager, na którą zawsze można liczyć.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Netkanowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLellaMeriam, Responsable relations publiques, Hotel & Club Lella MeriamOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Nous vous remercions d'avoir pris le temps d’écrire et de nous faire partager votre commentaire sur votre séjours ou hôtel LELLA MERIAM Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir a nouveau pour un prochain séjour

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019

Hotel umiejscowiony w odległości 1 godziny jazdy autobusem z lotniska
Pierwsze wrażenia po przyjeździe do hotelu bardzo pozytywne. Piękne nowoczesne lobby w którym oczekiwaliśmy na pokój. Po jakimś czasie otrzymaliśmy opaski all inclusive i mogliśmy skorzystać z obiadu.
Jadalnia:
Posiłki bardzo dobre, różnorodne, niestety codziennie bardzo podobne. Często na kolacje podawano pozostałości z obiadu. Jeżeli czegoś zabrakło, zostało natychmiast uzupełniane. Niestety na stołówce Rosjanie robili straszne zamieszanie, ustawiali się już kilkanaście minut przed otwarciem restauracji tak jakby miało im zabraknąć jedzenia, ale to nie wina hotelu tylko zachowania samych Rosjan.
Pokój:
Dostaliśmy dość duży pokój z dwoma sypialniami. Z klimatyzacji wydobywał się lekki nieprzyjemny zapach, ale tylko po jej włączeniu. Dało się wytrzymać. Widok na nieużytki obok hotelu i kawałek morza. Na początku czułem się tym zniesmaczony, ale później okazało się, że to na plus, gdyż panowała tam cisza i spokój. Pokoje z widokiem na basen miały cały dzień głośną muzykę. Łazienka czysta, wanna z hydromasażem, który oczywiście nie działał. Pokrętła luźne, mocno zakamienione, Wanna nie zachęcała do kąpieli. Muszla sedesowa nie przytwierdzona do podłogi.Siadając za pierwszym razem, miałem wrażenie, że się przewrócę.
Niestety hotel ma jakiś problem z zepsutymi zamkami w drzwiach. Drzwi do łazienki się nie zamykały bo zamek był zepsuty. Po jednym dniu zamek na kartę w drzwiach wejściowych zepsuł się i nie można było go zamknąć. Po interwencji w recepcji na miejsce przyszedł Pan mechanik, który po sprawdzeniu stwierdził "no contact" i dał nam zwykły klucz, nie naprawiając zamka. Po dwóch dniach okazało się, że zamek nawet na klucz nie działa, gdyż po przekręceniu go i naciśnięciu kilka razy na klamkę i tak się otwierał. Już nie zwracaliśmy uwagi w recepcji tylko czasami gdy nie działało zostawialiśmy drzwi otwarte. Kolejne problemy z zamkami w drzwiach we wszystkich kabinach w męskich ubikacjach publicznych koło lobby i koło jadalni. Nie działała ani jedna blokada. Brak możliwości zachowania intymności, gdyż co chwilę ktoś wchodził i próbował otwierać drzwi. Starałem się korzystać z ubikacji w pokoju.
Baseny:
Basen dość duży, dla małych i dużych gości. Grupa animatorów codziennie od rana do późnych godzin wieczornych robiła co mogła, aby zabawiać gości, za co należy im się szacunek. Myślę, że na pewno ich praca nie była w pełni zapłacona. Drugi mniejszy basen ze zjeżdżalnią, która oczywiście nie działała.
Bary:
Bar główny dość dobrze wyposażony, jednak z uwagi na okupowanie go przez Rosjan, wprowadzono ograniczenia do dwóch kubków na osobę co znacznie rozładowało kolejki. Polecam likier Cedratine. Whiskey rozcieńczone wodą do granic możliwości. Poza tym jednym przypadkiem nie spotkałem się z rozcieńczonym alkoholem. Wino czerwone, różowe i białe, ale tylko wytrawne, dostępne w każdej ilości do obiadu, kolacji i w każdym barze na terenie hotelu. Ja lubię, więc nie miałem z tym problemu. Piwo lokalne Celta na terenie hotelu w każdym barze. W barach miła obsługa, barmani czasem zrobili jakiś żart czy gest.
Plaża:
Do plaży przechodzi się tunelem pod ulicą. Plaża znajduje się w odległości może 300 m od hotelu. W pierwszym dniu pobytu byłem w wielkim szoku, jak na plaży na brzegu zobaczyłem wielkie zwały trawy morskiej. Na szczęście na drugi dzień przyjechał spychacz i uporał się z tym dość szybko. Od tego momentu plaża wyglądała już nieźle. Plaża prywatna należąca do hotelu, jednak wiele leżaków z połamanymi oparciami. Bar na plaży to stara, mała budka w której barman nalewa ciepłe napoje w postaci wody, coli i fanty
Ogólne wrażenia:
Widać, że niedawno był odświeżany. Było to robione na szybko i byle jak. Przy malowaniu nie ściągano nawet kinkietów ze ścian na korytarzach, brudząc je farbą. W miejscach, gdzie farba kapała na podłogę pozostała ona do dzisiaj :)
Nie mam pojęcia, jakie musi spełnić warunki taki hotel, żeby otrzymać 4 gwiazdki. Może za bardzo się czepiam, ale nie zasługuje na tyle gwiazdek.
Ogólnie hotel sprawia dobre wrażenie z zewnątrz jak i wewnątrz.
Najważniejsze, że moja rodzinka, pomimo niedociągnięć była zadowolona

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Daro70
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLellaMeriam, Responsable relations publiques, Hotel & Club Lella MeriamOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Nous vous remercions d'avoir pris le temps d’écrire et de nous faire partager votre commentaire sur votre séjours ou hôtel LELLA MERIAM Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir a nouveau pour un prochain séjour

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Hotel w spokojnej lokalizacji.Posiłki smaczne i mega zaangażowani animatorzy,którzy robią tam największą robotę.Aż szkoda było opuszczać ten hotel.Pokoje bardzo przestronne z tv i dużą łazienką.Polecam także dla rodzin z dziećmi.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, monikaschmidt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelLellaMeriam, Responsable relations clients, Hotel & Club Lella MeriamOdpowiedź udzielona 19 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Cher MONIKA
Nous vous remercions d'avoir pris le temps d’écrire et de nous faire partager votre commentaire sur votre séjours ou hôtel LELLA MERIAM Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir a nouveau pour un prochain séjour

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji