Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 043)
Filtruj recenzje
1 045 wyniki
Oceny podróżnych
268
287
202
117
171
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
268
287
202
117
171
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 045 recenzji
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Wróciliśmy z mężem z tego hotelu kilka dni temu i mamy wspaniałe wspomnienia! Najmocniejszą stroną hotelu jest animation team. Organizuje wiele gier i zabaw oraz codziennie wieczorne show, a przy tym ludzie nie ciągną do zabawy na siłę. Dostaliśmy do dyspozycji bardzo ładny bungalow, w którym wszystko działało jak trzeba, do recepcji szliśmy z niego 40 sekund więc lokalizacja idealna choć jak dostanie się taki położony dalej to wtedy trzeba te kilka minut spacerkiem przejść. Był sprzątany codziennie. W pokoju jest sejf, jeśli chcecie z niego skorzystać należy zapłacić. My nie korzystaliśmy i niczego nam nie skradziono choć wiadomo, że nie trzymaliśmy kosztowności na wierzchu. Hotel ma prywatny super aquapark, który jest czynny kilka godzin dziennie rano i popołudniu. Przy aquaparku stoliki z krzesłami i bar, można się zrelaksować. Obsługa w lobby, barach i restauracji niezwykle miła i przyjazna, w restauracji zawsze byliśmy witani i żegnani. W hotelu jest kantor więc bez problemu można kupować dinary na bieżąco. Codziennie wieczorem są tańce animacyjne dla dzieci, tańce dla dorosłych, około godzinne show oraz dyskoteka do rana - nie mieliśmy potrzeby wychodzić wieczorami na miasto tyle było atrakcji w hotelu. Przy głównym basenie nie działały zjeżdżalnie ale skoro jest aquapark z 5 zjeżdżalniami to nie jest to duża niedogodność, a raczej więcej miejsca do pływania. Hotel ma piękny taras między basenem a plażą, z którego widać okolicę i morze, coś cudownego. Niestety wszechobecne jest "rezerwowanie" leżaków zarówno nad basenem jak i na plaży (choć tam zawsze znajdą się dwa leżaki) mimo tablicy z zakazem, obsługa nic z tym nie robi. Niektórzy "rezerwują" leżaki o 6 rano i nie przychodzą na basen do godzin popołudniowych, a rodziny z dziećmi chodzą wokół basenu i szukają chociaż jednego wolnego leżaka. Jedzenie w restauracji dobre, codziennie zarówno stałe pozycje w menu jak i coś nowego. Podczas każdego posiłku kucharze gotują na naszych oczach: a to grillują mięso/warzywa, a to smażą pączki lub naleśniki, a to robią kebaby. Soki bardzo słodkie, ale za to pyszne kakao którego warto spróbować. Bardzo dobra herbatka miętowa. Warto zabrać swoje kubki albo kupić na samym początku pamiątkowe kubki, bo na miejscu leją do dość małych szklanek. Woda gazowana i niegazowana w butelce dostępna w barze w dowolnej ilości dla gości all inclusive. W snack barze jedzenie średnie, ale jako przekąski na pewno ujdzie. Sorbety na patyku za free, za lepsze lody trzeba zapłacić. Alkohol w all inclusive to piwo, whiski, wino oraz wódka, za wymyślne drinki trzeba dodatkowo płacić. Na miejscu można kupić pamiątki i wycieczki w super cenach - sprzedawcy nie są bardzo natarczywi. Wszędzie na terenie hotelu ochrona. Kiedy mąż na kilka minut poszedł do pokoju a ja zostałam na plaży bez niego ochroniarz podszedł i zapytał, czy wszystko w porządku :). Zaskoczyła nas obecność ścianki wspinaczkowej, której nie ma na zdjęciach oczywiście na duży plus. Hotel posiada piękny ogród z podpisanymi gatunkami roślin, pośrodku niego stoi altana, w której miło posiedzieć o każdej porze dnia i nocy. W nocy mieliśmy ciszę i spokój. Warto podjechać taksówką do centrum Hammametu i pozwiedzać miasto, w restauracjach jest bardzo tanio i dobre jedzenie :). Jesteśmy zadowoleni z wyjazdu i pewnie tam wrócimy.

Wskazówka dotycząca pokoi: Unikać bungalowów w pierwszych alejach bo panuje tam hałas.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Paulina393
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nadia_CH18, Responsable relations clients, Samira ClubOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Paulina393 ,
Thank you for sharing your experiance with us .
On behalf of the entire Samira Club Hotel team, we thank you for the trust you have placed in us.
We are happy that you enjoy your stay with us
Our mission is to ensure the satisfaction of our customers and to honor their trust.
We 're glad to have met your expectations.
We will share your opinion with our team who will certainly be encouraged by your remarks.
Thanks to your feedback, we are progressing daily.
It's always a pleasure to see you again

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Hmm, od czego zacząć , zdjęcia z biura podróży mocno odbiegają od stanu faktycznego obiektu, fakt obsługa miła ale po angielsku bardzo trudno się porozumieć, głównie francuski i ruski. Jak ktoś nie przepada za klimatem ukraińskim to nie polecam, tam ich pełno i zero jakiejkolwiek kultury. Minusem to że jak o 7 rano nie zajmie się leżaka na basenie nie ma szans później znaleźć miejsca. Jedzenie nie na wrażliwe żołądki, problemy jelitowe. W trakcie pobytu zjeżdżalnie przy głównym basenie nieczynne i nie wiadomo jak długo. Amimacje na +, obiekt ogólne też, ale nie dla tych co szukają nie wiadomo czego.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, KacperKarina
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nadia_CH18, Responsable relations clients, Samira ClubOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear KacperKarina
Thank you for the time spent sharing your experience with us on TripAdvisor.
your remarks are very important to us, we will share them with the staff
Thanks to your feedback, we improve daily
it's always an honor to have you among us
for next time we welcome you
Thank you once again :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Pojechaliśmy trzema rodzinami pod koniec lipca 2019. Dzieki w wieku 1,5 roku 7 i 15 lat. Każde znalazło coś dla siebie. Właściwie nie było potrzeby opuszczania hotelu. Baseny świetne, tak samo nowo otwarty aquapark ze zjeżdzalniami (na zdjeciach nie jest on umieszczony). Jedzenie- każdy znajdzie coś dla siebie. Męczące były kolejki w resturacji gdy podawali coś czego nie serwują na codzień.
Ogólnie bardzo czysto, personel cały czas dbał o porządek na terenie hotelu. Gorzej z pokojami, prysznic malutki, kotara za krótka, woda spływała po kotarze za brodzik. Inni mieli wannę, też bez rewelacji.
Klimatyzacja nie odgrzybiana od wieków (ale to raczej norma). Głośna, ale dobrze chłodząca, w pokoju szybko sie wychładzało.
Na szczęście w pokojach nikt nie spedzał wiele czasu, więc ten mankament jest do przeżycia.
Animacje rewelacyjne. Animatorzy nie tylko wieczorami ale cały dzień zabawiali gości.
Blisko do Medine i Yasimin, polecam pojechać.
Dużo dowiedzieliśmy się od rezydentki z TUI, warto pojśc na spotkanie.
Ogólnie hotel bardzo polecam, nie jest to miejsce dla osób bardzo wymagających, ale jeśli komuś zależy na wypoczynku to jest miejsce dla niego.

Wskazówka dotycząca pokoi: Hotel skłąda sie z samych bungalow`ów, nie polecam tych przy głównych alejkach
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Martula1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nadia_CH18, Responsable relations clients, Samira ClubOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Martula1
Thank you for posting your comments on Tripadvisor.
Your remarks will be shared with the hotel staff
We are honored to have been your choice this summer
and happy that you enjoyed your stay with us
We need your feedback to make improvements
It's always a pleasure to have you among us.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019

Witam.Nasza ocena jest bardzo pozytywna.Napewno nie jest to miejsce dla Snobów.Miejsce przyjazne dla rodzin z dziećmi jak również dla samych rodziców i par.Jedzenie raczej każdy coś dla siebie znajdzie.Warunki raczej skromne ale kto siedzi w pokoju to nie nasze piękne wybrzeże gdzie potrzebne są polary i sztormiaki.Tak jak ktoś napisał niestety już po naszym wyjeździe dobrze jest sobie wziąć jakieś większe kubki plastykowe bo w bufecie leją do takich małych 150ml.Zjeżdżalnie na głównym basenie są nieczynne to może być nawet na plus ponieważ dużo lepsze zjeżdżalnie są w innej części obiektu.Położenie Samira Club pomiędzy starą Mediną a tzw.nową Mediną.Plaża czysta.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, sarim921
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nadia_CH18, Responsable relations clients, Samira ClubOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for your time spent sharing your experience with us.
we are honored we were your choice this summer.
Our staff members are doing their best to accommodate you.
Your remarks helps to continually improve our services.
for the next time we're wellcoming you
Thank you once again :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Głośno, brudno, słabe położenie, tłok, monotonne nudne jedzenie nie mające nic wspólnego ze smakami Tunezji. Napoje w all koszmarne. Animacje nawet nie wiem jak skomentować.
Hotel przyjmuje tak dużo gości, że nie radzi sobie z obsługą.
Byłam w Tunezji ponad 20 razy, ale to był jeden z gorszych pobytów

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, jolar485
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nadia_CH18, Responsable relations clients, Samira ClubOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for the time you spent sharing your experiance with us
your comment will be taken into concideration
Our staff members are doing their best to accommodate you.
We are continually working to improve our services.
for the next time we're wellcoming you
Thank you once again :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji