Zauwa┼╝yli┼Ťmy, ┼╝e u┼╝ywasz nieobs┼éugiwanej przegl─ůdarki. Witryna TripAdvisor mo┼╝e nie by─ç wy┼Ťwietlana poprawnie.Obs┼éugiwane s─ů nast─Öpuj─ůce przegl─ůdarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (7 549)
Filtruj recenzje
7 549 wyniki
Oceny podr├│┼╝nych
5 813
1 367
258
75
36
Typ podr├│┼╝nego
Okres roku
J─ÖzykWszystkie j─Özyki
Wi─Öcej j─Özyk├│w
5 813
1 367
258
75
36
Zobacz opinie podr├│┼╝nych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 w┼Ťr├│d 7┬á549 recenzji
Zrecenzowano: 25 maja 2017

Witam, w Amari bylam w marcu 2015 roku. Zdecydowanie wysoki ranking hotelu jest swietnym odzwierciedleniem faktow. Piekny hotel, czysty, jedzenie bardzo dobre. Lokalizacja 5 minut taxi do Bangla Road. Koszt pare euro. Idealny dla osob ktore szukaja spokoju a jednoczesnie pozostawac w granicach zycia rozrywkowego. Mielismy pokoj deluxe sea view. Przemili i uprzejmi Tajlandczycy pracuja w tym hotelu.Pokoj oraz widok wspanialu (pierwsza linja od morza). Jedynie mozna przyczepic sie do lazienki, przydalo by sie lekka renowacja. Wanna nie pierwszej swiezosci. Plaza malutka kamienista wiec jezeli ktos szuka plazy to raczej odrwadzam. Za to piekne molo prywatne gdzie mozna sie opalac i plywac. Szczerze polecam hotel.

Wskaz├│wka dotycz─ůca pokoj├│w: Pokoje deluxe sea view maja widok na morze w pierwszej linji brzegowej.
  • Data pobytu: czerwiec 2016, podr├│┼╝ z ukochan─ů osob─ů
    • Warto┼Ť─ç
    • Pokoje
    • Obs┼éuga
Dzi─Ökujemy, Anna L
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2017

Wybrali┼Ťmy si─Ö z ┼╝on─ů na urlop do Tajlandii.
Jaki hotel wybra─ç? gdzie? ┼╝eby by┼éo spokojnie, ekskluzywnie a zarazem jak ch─Ö─ç najdzie imprezowo? Polecono nam Amari, poczytali┼Ťmy, popytali┼Ťmy i nie za wiele si─Ö dowiedzieli┼Ťmy...
Tajlandia dla wi─Ökszo┼Ťci kojarzy si─Ö z niskimi cenami i takimi us┼éugami.
Amari to kompleks apartament├│w po┼éo┼╝onych na r├│┼╝nych wysoko┼Ťciach nad poziom wody. Wyj─ůtkowo┼Ť─ç po┼éo┼╝enia apartament├│w polega na tym, ┼╝e s─ů dosy─ç wysoko (dla nas to nie by┼é problem - lubimy sport) ale hotel ma system takich (melex├│w na baterie lub pojazd├│w jak do golfa) kt├│re co 5 minut je┼╝d┼╝─ů i zabieraj─ů go┼Ťci spod poszczeg├│lnych apartament├│w do i z lobby.
Ogl─ůdali┼Ťmy kilka r├│┼╝nych i wybrali┼Ťmy dwuosobowy w widokiem na wod─Ö ale jest jedno ale... powy┼╝ej pewnej numeracji pokoi jest mo┼╝liwo┼Ť─ç korzystania z cz┼éonkostwa klubowego "club house" co daje super przywileje - super basen, kt├│rego linia wody pokrywa si─Ö z lini─ů wody oceanu, osobna restauracja i co najwa┼╝niejsze "happy hour" czyli jesz, pijesz wszystko do dyspozycji przez godzink─Ö gratis, dodatkowo osobna si┼éownia, og├│lnie bardzo kameralnie jest w cz─Ö┼Ťci "Hotel-Club" i wyj─ůtkowo a manager hotelu - Pier (Szwajcar) tak─ů nas opiek─ů otacza┼é, ┼╝e a┼╝ mi┼éo. Og├│lnie s─ů 3 baseny, 2 si┼éownie, 4 restauracje, super SPA i du┼╝o innych.
Teren hotelowy bardzo rozleg┼éy. Id─ůc wzd┼éu┼╝ oceanu przechodzisz obok lasu (d┼╝ungli) z wyj─ůtkow─ů wilgoci─ů i milionem ┼Ťwierszczowych cykad a┼╝ do wyj─ůtkowo po┼éo┼╝onego - SPA. Kilka metr├│w dalej, molo z bajecznym widokiem i przezroczyst─ů wod─ů. Po┼éo┼╝ony jest tak, ┼╝e ma dost─Öp do oceanu, molo, lasu tropikalnego a z drugiej strony 10min spacerkien (lub tak─ů weso┼é─ů taxi za 20z┼é) do centrum imprez jakim jest Patong-Phuket (to taki "monciak" w Sopocie ale w formie miasta z miejscami nawet dla najbardziej wymagaj─ůcych) - na 100% tam wr├│cimy, dlatego polecam. Og├│lnie, jedzonko super, apartamenty czyste i dosy─ç nowoczesne, po 14 dniach stwierdzi┼éem, ┼╝e po┼éo┼╝enie chyba najlepsze

ps. ok. kilometra do kantor├│w, tanich sklep├│w typu biedronka, ich wewn─Ötrznych i bardzo tanich biur podr├│┼╝y (je┼╝eli chodzi o wycieczki fakultatywne) - polecam, oraz apteki i wiele innych. Polecam te┼╝, nie daleko klub surfingowy z super muzyk─ů.

Wskaz├│wka dotycz─ůca pokoj├│w: Z widokiem na ocean... i najlepiej Club House
  • Data pobytu: kwiecie┼ä 2017, podr├│┼╝ z ukochan─ů osob─ů
    • Lokalizacja
    • Czysto┼Ť─ç
    • Obs┼éuga
Dzi─Ökujemy, mareckiTrAkEr
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz─ůcej tej recenzji jest: AmariPhuket, Manager, Amari PhuketOdpowied┼║ udzielona 30 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear mareckiTrAkEr,

Many thanks for the wonderful review of our property.

We are delighted to learn that you enjoyed all the features of the hotel including our great location, hotel products and facilities.

Thank you again for sharing your experience. We look forward to personally welcoming you back to your ÔÇťhomeÔÇŁ in Phuket in the near future.

With kind regards,

Tipaporn Koonphol
Deputy General Manager

Zg┼éo┼Ť odpowied┼║ jako niew┼éa┼Ťciw─ů
Ta odpowied┼║ jest prywatn─ů opini─ů przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2016

Hotel po┼éo┼╝ony na wzg├│rzu, z przepi─Öknym widokiem na Pattong Beach. Zarezerwowali┼Ťmy apartament typu Suite z 2 sypialniami, widokiem na ocean i balkonem. W pokoju wszystko dopracowane w najdrobniejszych detalach. Je┼╝eli mia┼éabym znale┼║─ç wady, to tylko brak pralki. Smaczne ┼Ťniadania, ciekawe rozwi─ůzanie Happy Hour z przek─ůskami i darmowymi drinkami (wymaga┼éy jednak pakietu klubowego). Godna polecenia restauracja La Gritta z w┼éoskimi specja┼éami. Dzi─Öki profesjonalnemu personelowi czuli┼Ťmy, ┼╝e nie ma problem├│w nie do rozwi─ůzania.

Wskaz├│wka dotycz─ůca pokoj├│w: Polecam pokoje typu Club.
  • Data pobytu: luty 2016, podr├│┼╝ z rodzin─ů
    • Jako┼Ť─ç noclegu
    • Pokoje
    • Obs┼éuga
Dzi─Ökujemy, Aneta G
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz─ůcej tej recenzji jest: AmariPhuket, Manager, Amari PhuketOdpowied┼║ udzielona 3 marca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Aneta G,

Many thanks for the great review of our property and our new Ocean Wing.

We are delighted to learn that you enjoyed all the features of the hotel including our great location, hotel products and facilities.

We provided the washing machine in 2 Bedroom Suite Club with balcony which you may book this room type for you next stay.

Thank you again for sharing your experience. We look forward to personally welcoming you back to your ÔÇťhomeÔÇŁ in Phuket in the near future.

With kind regards,

Tipaporn Koonphol
Deputy General Manager

Zg┼éo┼Ť odpowied┼║ jako niew┼éa┼Ťciw─ů
Ta odpowied┼║ jest prywatn─ů opini─ů przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 listopada 2015 z urz─ůdze┼ä przeno┼Ťnych

Je┼Ťli juz wybieracie rejon Patong Beach na sw├│j pobyt,serdecznie polecam Amari.jest po┼éo┼╝ony na samym ko┼äcu turystycznego zamieszania,wci─ů┼╝ jednak na tyle blisko,by moc sie nim cieszy─ç "piechotk─ů":)a je┼Ťli macie dosy─ç Patng-Szumu,wystarczy zaszy─ç sie w raju,jakim bez w─ůtpienia jest Amari(plus zw┼éaszcza za widok na wod─Ö z ka┼╝dego pokoju i ten blogi szum fal s┼éyszany ka┼╝dej nocy..).

Data pobytu: maj 2015, podr├│┼╝ ze znajomymi
Dzi─Ökujemy, Polipoi
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz─ůcej tej recenzji jest: AmariPhuket, Manager, Amari PhuketOdpowied┼║ udzielona 26 listopada 2015
Tłumaczenie Google

Dear Polipoi,

Many thanks for the great review of our property.

We are delighted to learn that you enjoyed all the features of the hotel including our great location, hotel products and facilities.

Thank you again for sharing your experience. We look forward to personally welcoming you back to your ÔÇťhomeÔÇŁ in Phuket in the near future.

With kind regards,

Tipaporn Koonphol
Deputy General Manager

Zg┼éo┼Ť odpowied┼║ jako niew┼éa┼Ťciw─ů
Ta odpowied┼║ jest prywatn─ů opini─ů przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 listopada 2015 z urz─ůdze┼ä przeno┼Ťnych

┼Üwietnie po┼éo┼╝ony hotel.Cicho i spokojnie, ale jednocze┼Ťnie blisko g┼éo┼Ťnego Patong Beach. Po┼éo┼╝ony na wzniesieniu ┼Ťwietny dla aktywnych lubi─ůcych spacer. Pi─Ökny widok z okien na zatok─Ö, w┼éasna pla┼╝a, molo i niesamowita ro┼Ťlinno┼Ť─ç. Najmocniejsz─ů stron─ů hotelu s─ů jego pracownicy. Wszyscy mili, uprzejmi i bardzo pomocni niezale┼╝nie od zajmowanego stanowiska. Sami wychodz─ů z inicjatyw─ů pytaj─ů, je┼╝eli tylko zauwa┼╝─ů, ┼╝e jest taka potrzeba o ile sam tego wcze┼Ťniej nie zg┼éosisz. ┼Üniadania to hit hotelu :-). Ka┼╝dy znajdzie co┼Ť dla siebie, a wszystko: ┼Ťwie┼╝e i smaczne. Jesz ┼Ťniadanie, a przed sob─ů masz widok na zatok─Ö i morze. Co┼Ť pi─Öknego. Baseny czyste, le┼╝aki, parasole, r─Öczniki, servis. Co tylko chcesz. Muzyki i animacji nie by┼éo przy basenach dla mnie to ┼╝aden problem.
Pokoje czyste i zadbane, sprz─ůtane codziennie. By┼éem w wielu hotelach w r├│┼╝nych krajach i mo┼╝na by si─Ö czepi─ç pewnych niedoskona┼éo┼Ťci, ale widok z okna wszystko rekompensowa┼é. Polecam rezerwacj─Ö przez booking wszystko posz┼éo sprawnie i w naprawd─Ö dobrej cenie. Je┼╝eli wr├│cimy na Phuket to na pewno b─Ödzie to Amari. Pozdrawiam wszystkich pracownik├│w Amari. Dzi─Ökuj─Ö za u┼Ťmiech, pomoc, super wspomnienia i atmosfer─Ö.

Data pobytu: pa┼║dziernik 2015, podr├│┼╝ z ukochan─ů osob─ů
Dzi─Ökujemy, Michalek91
Ta recenzja jest prywatn─ů opini─ů cz┼éonka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz─ůcej tej recenzji jest: AmariPhuket, Manager, Amari PhuketOdpowied┼║ udzielona 11 listopada 2015
Tłumaczenie Google

Dear Michalek91,

Many thanks for the wonderful review of our property.

We are delighted to learn that you enjoyed all the features of the hotel including our great location, hotel products and facilities.

Thank you again for sharing your experience. We look forward to personally welcoming you back to your ÔÇťhomeÔÇŁ in Phuket in the near future.

With kind regards,

Tipaporn Koonphol
Deputy General Manager

Zg┼éo┼Ť odpowied┼║ jako niew┼éa┼Ťciw─ů
Ta odpowied┼║ jest prywatn─ů opini─ů przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wy┼Ťwietl wi─Öcej recenzji