Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Amazing resort”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 10 dodatkowych witryn!
Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and Spa
Miejsce nr 6 wśród 62 hoteli w Cha-am
Zrecenzowano 16 lutego 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lutym 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, g_to_the_bo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 456)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

956 z 960 wśród 1 456 recenzji

Zrecenzowano 15 lutego 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lutym 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Kallayanee A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex P, General Manager, Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SpaOdpowiedź udzielona 26 grudnia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 lutego 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lutym 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, cathat12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex P, General Manager, Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SpaOdpowiedź udzielona 10 kwietnia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 lutego 2013 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lutym 2013
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Dzie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex P, General Manager, Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SpaOdpowiedź udzielona 26 grudnia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 lutego 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: styczniu 2013, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, yaopyng
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Cha-am)
w odległości 6,4 km
Sheraton Hua Hin Resort & Spa
w odległości 2,1 km
Veranda Resort and Spa Hua Hin Cha Am - MGallery Collection
w odległości 9,7 km
Tara Mantra Cha Am
Tara Mantra Cha Am
Nr 17 z 62 w lokalizacji Cha-am
Liczba recenzji: 100
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,2 km
Cera Resort Chaam
Cera Resort Chaam
Nr 15 z 62 w lokalizacji Cha-am
Liczba recenzji: 202
w odległości 5,7 km
Grand Pacific Sovereign Resort & Spa
w odległości 1,5 km
Regent Chalet Regent Beach Cha-Am
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and Spa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and Spa — dodatkowe informacje

Adres: 854/2 Burirom Road, Cha-am 76120, Tajlandia
Lokalizacja: Tajlandia > Phetchaburi Province > Cha-am
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr4 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Cha-am
Nr5 wśród hoteli na plaży w miejscowości Cha-am
Nr5 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Cha-am
Nr6 wśród hoteli spa w miejscowości Cha-am
Nr6 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Cha-am
Zakres cen: 251 zł–774 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and Spa 4*
Liczba pokoi: 242
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, ACCOR, Ctrip TA, Agoda, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and Spa. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Courtyard Hua Hin At Cha Am Beach Hotel Cha-Am
Courtyard Cha Am
Courtyard Hotel Cha Am

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem